Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 248 10
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ενεκα καυλομαρας καθως ολα τα μωρα εξω εχουν ξεβρακωθει τελειως και μια που ηθελα να δοκιμασω κατι καινμουργιο για εμενα ειπα να επισκευτω το εν λογο μαγαζι.
Μιλαμε για μονικα πολυ καλο κορμι αν και απο κωλο δεν ηταν αυτο που μου αρεσει αλλα σχετικα κοντα στα στανταρ.
Μετριο προσωπο με βυζακι μικρουλι αλλα στητο.
Ειναι αυτο που λεμε φατε ματια ψαρια.
Με το που βλεπω την κοπελα να μαινει δωματιο ειχε την καποτα στο στομα.Δεν ξεκιναμε καλα ειπα.Η αληθεια ειναι οτι επρεπε εκεινη τη στιγμη να τη διωξω αλλα δεν το εκανα και λαθος μου εγω φταιω.
παει κατευθειαν στο πουλι να βαλει καποτα ενω ηταν μαρασμενο και ζοριστηκε να την βαλει.Ξεκινα πιπα μηχανικη σανμ ρομποτ εκανε.Ειχε κατσει σε σταση που δεν αγγιζες. Εγω εβλεπα τη φολα να συνεχιζετε.Πιανω στηση και αρχιζουμε πισοκολητο και εκει αρχισα να ξενερωνω ακομα ποιο πολυ με τις κονησης που εκανε.Μπαινω ιεροαποστολικο και δινω φιλι στη ρογα.Οχιιιιι μου λεει και αρχιζει να ξυνιζει.Εκει δεν αντεξα αλλο της λεω σηκω φυγε στα αγγλικα για να το καταλαβει και αλλες λεξουλες που της ταιριαζαν.Μαγκες ποιο φολα πεθαινεις.Ηξερα οτι αυτα εκει στη λιοσιων φολοσπιτα ειναι αλλα επειδη ηθελα να δοκιμασω καιρο τωρα την κοπελα ετσι και περασα.Ποτε ξανα.
Για εμενα εχει σημασια να θελει η κοπελα να γαμηθει εστω και με τον τροπο της.Το υφακι ξενερα και ξεπετα και ξυνομουρο συμπεριφορα ειναι απαρεδεκτο.Για να παρει τα λεφτα και σιγα τα λεφτα εδω που τα λεμε.Ξεφτιλιστηκε για 20 ευρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2022
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
claimain
Σπουδαίος
Εγγραφή:
25 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
6.017
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού