Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 131 10
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Για τη Βικη την ΡΩΣΙΔΑ δε χρειαζεται πολλα να πουμε , ξεκινησε πριν απο 16 περιπου χρονια απο Αχαρνων μετακομισε στο 22 της Μεγαλου Αλεξανδρου οπου τοτε εγραφε σαν κορμαρα παντα με κοντο μαλακι ξανθασπρισμενης αποχρωσης μετακομισε στο 25 με τα σκαλοπατια για μικρο χρονικο διαστημα ξαναμετακομισε στο 28 περνωντας διαδοχικα κ ταυτοχρονα κιλακια .Απο περισυ το φθινοπωρο κατεληξε στο κολωνου 53 εχοντας αυξηση το λιπωδες ιστο υπερμετρα απο το ποτο και την κλιμακτηριο .
Ειναι ευχαριστος χαρακτηρας λιγομιλιτη εχει μετριο αναλογικο σωματοτυπο με πολυ ανοιχτες πλατες (προφανως απο τις δουλιες που εκανε στην ρωσια .... ) λευκο δερμα που κοκκινίζει οταν τα τσουζι κ δυστυχως τωρα κ αποτομα σε μια κοιλια που σε παραπεμπει σε κατασταση .....κυησης .
Η καλυτερη της ειναι η πρωινη βαρδυα την οποια ειχα πολυ καιρο περιπου 1 μηνα κ επισκευθηκα .Η υπηρεσια μια ξυνη γρια με κατσαρο ξασμενο μαλλί μιλα με τη μυτη και με σπαστα ελληνικα που μετα βιας καταλαβαινεις το προγραμμα ( εμαθα οτι θα τις κανουν μαθηματα ορθοφωνιας ) δε βοηθα και πολυ ειναι μονολεκτικη.Αν δεν ξερεις την κοπελα δε βοηθα .Ετσι και εγω θελωντας να εχω μια σιγουρη αποροφηση των σπερματικων εκκρισεων στη βεντουζοστοματικη κοιλοτητα κ ιδιαιτερη περιποιηση ( αφου ημουν χρονια πελατης )εισηλθα στα του χαμετυποιου Εισηλθα στο δωματιο κ χωρις πολλα πολλα κ χωρις να δω το βικακι που εχει κανει κιλουμπακι.
Πρεπει να πω για το χωρο πως ειναι κατω του μετριου στενος ψυχοπλακοτικος αφου προγενεστερα ηταν καταστημα για ανταλακτικα αυτοκινητων κ αργοτερα κατι σχετικο με εκτυπωσεις ,μετα το εκανε οικο η θεικη ΠΑΟΛΑ , ολος ο χωρος ειναι απο οχι μονωμενες γυψοσανιδες κ το λεω αυτο για αυτους που θελουν να βογγιξουν κ να τσιριξουν η να πουν κατι στην κοπελα οτι ολα ακουγονται στο σαλονι .......( το λεω διοτι οταν μου εδωσε το νεο νουμερο της οι μισοι απο τους παρευρισκομενους στο σαλονι ηταν με χαρτι κ μολυβι ......λες και αμα της το ζητουσαν δε θα το εδινε ....)
Γδυθηκα και περιμενα την βικη οπου αφου ξαλαφρωσε πελατη σε αλλο δωματιο ηρθε αμεσως σε εμενα ( στα αρνητικα ουτε ενα μπανιο ο προιγουμενος ηταν πακιστανος αντε τωρα να γλυψεις στηθος εκει που εγλυψε ο πακιστανος η να κανεις 69 .....)Κατα την εισοδο της καρφωθηκε το βλεμα μου στην κοιλιακή της χωρα και μονολογισα ΕΓΚΥΟΣ ποτε προλαβες ? καλορίζικο καλοτυχο με ενα πονο τη ρωτω στον 3ο η στον τεταρτο ? γελοντας μου λεει ελαφρα τρεκλυζοντας τοσο πολυ αλλαξα βρε μαλάκα σε 1 μηνα? κ χωρις πολλα πολλα αφου ειχε ειδη την περιβολη της ΕΥΑΣ της λεω σε αναζητα δειχνωντας το μοριο μου. ΑΑΑ ολοι γιαυτο παλιομαλακες με θελετε μπλιαχ σουκα να πατε στο διαολο και αφου φιλισε το στηθος διαπιστωσα την οσμη εντονου αλκοολ απο την ανασα της οχι πως με ενοιαξε ιδιαιτερα αλλα ηταν καπως και ειπα να το εκμεταλευτω.... .Ειπα απο μεσα μου η του υψους η του βαθους , για μια πιπα ηρθα αλλώστε οπου και αρχισε να κανει .Στα του αγωνα λοιπον η κοπελα παλιοτερα ηταν ευγενικια κ καλη οχι κατι το τρελλο αλλα δεν εφευγες κ αχυστος , τωρα θες τα χρονια εχουν περασει θες η κουραση της δουλιας θες το αλκοολ η πιπα της ειναι μονοτονη κουραστικη βαρετη ειναι ενα απλο ρουφηγμα με τα χειλια , με τριψημο της βαλανου στον ουρανισκο ,ουτε γλωσα οπως παλια ουτε τριψιμο κλπ στη βαλανο οπως παλιοτερα ενα μεσα εξω ( υποψην η κοπελα μαζι μου δε κοιτα χρονο επειδη πληρωνω + σε εκεινη για τον κοπο της και οχι στο μαγαζι που την εκμεταλευεται κ επειδη την ξερω λιγο ποιο καλα .... κ ημουνα παντα καλος κ τακτικος πελατης ) .Απο την αλλη εμφανισιακά εχει πεσει ξαφνηκα (μπορει λογω κλιμακτηριου πιθανα οπως μου ειπε η ιδια ) η δε προσεχει , το ποιο πιθανο , το μετριο βυζι της αρχισε την πτωση λογω του ατιμου χρονου και της αμιλικτης βαρυτητας ειναι ελαφρα πεσμενο με πολυ μικρη ρωγα κ ελαφρος ομοιομορφης σκουροχρωμης ροζετας . Ολη η εμφανησιακη πτωση λογο μαλλον καταχρησεων σε οργια .....οινοποσίας κ ρουσκα τσιμπουσια ... ( υποψην ολες αυτες που ειχαν μεγαλη κιλουμπα λογο ετων κ καταχρησεων αλλα προσεχουν κανουν πλαστικες αφου επενδυουν στο σωματους απο το οποιο βγαζουν $$$$ ) Λοιπον οπως ειναι επομενο ο χρονος εχει ειδη αφησει τα σημαδια του πανω της ειναι είδη στα 46 ΑΚΡΙΒΩΣ ευτυχως ομως την βοηθα η λευκη της επιδερμιδα η οποια τωρα λογω ηλιου αρχισε να κοκκινίζει .Η τσατσα με τα μαλλια στην πριζα οριοταν σχεδον τσιριζε απεξω βικηηηηη βικηηη βριζοντας στα ρωσικα , αστην μου λεει εδω εμεις με την ησυχια μας , με τα πολλα εγινε η εκτόνωση αλλα δεν ηταν αυτο που περιμεναααα οπως συνεβαινε χρονια τωρα . ( αποτελεσμα να παω και σε αλλο μαγαζι οπου θα περιγραψω σε αλλη φαση .)
Γενικα το πελατολογιο της κορασιδας ειναι πολυ πολυ συγκεκριμενο ειναι παλιοι πελατες οπως εγω πλεον της 15 ετειας κ ανω των 40 με 45 , ειναι για αυτους που δε θελουν κατι το ιδιαιτερο εμφανησιακα ( η φιλεναδα μου ειναι πολυ καλυτερης εμφανησης αλλα δε κανει τελειωτικο .... ) Δειχνει κουρασμενη κ ειναι δυστυχως τωρα πολλες φορες μεθυσμενη γιαυτο δεν ερχεται συχνα μου ειπε η υπηρεσια πανω στα νευρα της ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ η τσιπουρομπυροκιλουμπα κ η ανασα του αλκοολ στα --- την κανει να μειονεκτη σε σχεση κ με τις επιδώσεις της .Κατα ταλλα ειναι μια μετρια επαφη ουτε + ουτε - αλλα για εναν πεοθυλασμο τωρα ειναι μετρια προς το καλο αμα δεν εχεις κατι αλλο εμφανησιακα καλυτερο .
Δυστυχως το μεταξουργειο δεν ανανεωνεται και οπως δειχνουν τα πραγματα οι παλαιοτερες δε λενε να φυγουν η να αντικατασταθουν δεν παροπλιζοντε γιατι εμεις οσο πηγαινουμε σε αυτες καθονται αφου δεν υπαρχουν αλλες ......
Επιπλεον οι παλαιοτερες μπορει να μην αφηνουν νεοτερες να ερθουν γιατι απλα θα τους παρουν το ψωμι .... ( ειναι αυτο που λενε η πουτανα δεν αλλαζει συνηθεια μεχρι τα βαθυα γεραματα π.χ. ΑΝΡΙΑΝΝΑ ΕΛΕΝΗ ΔΑΝΑΗ κλπ που ειναι 65 μαϊων + plus ) , Νεο αιμα στο μεταξουργειο δεν υπαρχει κ οπου υπαρχει ειναι πολυ πολυ περιορισμενο και ...... μερικες φορες πολυ πολυ ακριβο .....( οχι πως η φυλης ειναι καλυτερη αφου αυτες κανουν τραμπα ποτε στο δεκαρικο κ ποτε στο εικοσαρικο.....)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
787
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , koutavoulias, Bonecrusher και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουλίου, 2022
τελικα δεν μας ειπες..τα καταπινει?Ναι!Ναι!Γερο-μύστηςΈτσι!
review reaction 1 pipinokinigos28
13 Ιουλίου, 2022
ναι τα πινει και με ανεση μετα χτυπα και ενα τσιπουρακι , γιαυτο φροντιζω παντα να εχω ενα καλης ποιοτητας η ενα μπουκαλι βοτκα ακομα καλυτερα
13 Ιουλίου, 2022
εννοω τα χυσια με τη βοηθεια αλκοολ .....
09 Σεπτεμβρίου, 2022
Σε προσφατη αναρτηση φιλοι και αλλοι με ρωτησαν αν πινει το σπερμα.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ .... : αν τα επινε σε ολους θα πηγαιναν ολοι να την γαμησουν και να τους παρει πιπα ακαποτη και τελειωτικο ????
Μα ποσο ανεγκεφαλοι ειμαστε τελικα για μιας στιγμης καυλας να ρισκαρουμε τοσο την υγεια μας ?
ΛΟΙΠΟΝ εεενας να εχει κατι οπως εγινε σε επιστήθιο φιλο μου που τρεχει και δε φτανει απο ακαποτη πιπα σε ρωσσιδα κοπελα που φημιζεται για το ακαποτο πιπας ελέυθερο στοματικο και τελειωτικο ειχε επιμελος ειχε κρυψει με μεικαπ τον επιχειλειο ερπιτα της . Στο τελος της επαφης εσπασε το σπυρακι και αποκαλυφθηκε το προβλημα στην κοπελα .
Ο φιλτατος λοιπον πηγε σπιτι του μπανιαριστικε μαλιστα τοχει με την υγειηνη κλπ κλπ και γενικα δεν πολυεδωσε σημασια .Οι μερες περασαν οπου μετα απο ενα χρονικο διαστημα τσουπ ΑΡΧΙΣΕ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΗ ΒΑΛΑΝΟ κ ενας κνησμος σε συντομο χρονικο διαστημα μια φυσαλιδα επι της κεφαλης εκανε εμφανηση και αργοτερα μια συστοιχεια εντρομος σε αφροδισιολογο αλλα και στην γυρω περιοχη φυσαλιδες .
Οι πρωτες ερωτησεις που του εκανε ο καθηγητης δερματολογιας στο ιδιωτικο του ιατρειο ηταν ποτε ηρθε σε επαφη με τι ειδους κοπελα αν τηρηθηκαν τα μετρα προφυλαξης κλπ κλπ . Του λεει λοιπον νεαρε μου σαν και εσενα η κοπελα παιρνει πολλους καθε μερα δε διερωτάσε αν ενας απο αυτους εχει κατι δε θα μεταδοθεί στον αμέσως επόμενο ? μπορει και να μην μεταδωθει , μπορει να εχει χαλασμενα δοντια με πληθος απο μυκητες κ αλλα σαπροφυτα που υπαρχουν εντος της στοματικης κοιλοτητας στην καλυτερη .
Μαλιστα του επησημανε πως ακομα και με τα επονυμα αντισυπτικα στοματος ολο και κατι θα μεινει με οτι αυτο συνεπαγεται .
Λοιπον στο μεταξουργείο αλλα και περιξ αυτου οι χωροι γενικα ειναι αμφιβολου υγιεινής οπως και οι εργαζομενες σε κανεναν ελεγχο αφου δεν εργάζονται νόμιμα κανεις τους .Οταν πληθος αφγανων αιγυπτιων μαροκινων συριων ιρανων ιρακινων πακιστανων ινδων σομαλων κλπ βρωμιλεων απλυτων με πουρι στο πουτσοκεφαλο κ περιξ τι να σου κανει ενα μορομαντηλο με το οποιο υποτηθεται καθαριζουν το τυρογαλο οπως λενε ο ιδιες ????? και το βαζουν να χυσει στο στομα τους ?
ΡΙΣΚΑΡΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΣΤΕΠΑ .
απο εκει και περα ο νοούν νοείτο ........
review reaction 1 Ημεδαπος
02 Δεκεμβρίου, 2022
Αυτη βασιζεται σε καμμια 50 αδα πελατες μονιμους που τους εχει δωσει τηλεφωνο διοτι ετσι οπως ειναι φεσι ντιρλα κ δε δουλευει συνεχεια που να την βρουν οταν ηταν στο 22 μεγ αλεξ ηταν καλη Τωρα το πελατολογιο απο παλιους ηλικιωμενους πελατες της ανα 3 μερες οΓερο-μύστης ηλικιωμένος κυριος κωστας για τσιμπουκακι Κουλ ο γιαννης με το αλβανικο τσιπουρο του λιτρου για να κανει κεφι ανα 4- 5 μερες ο ιορδανης με τη ρακη ο Έρωτας αγαπησιάρης βενζινας κλπ κλπ
ΒΙΚΗ ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ διοτι η κιλια λογω κλιμακτιριου μεγαλωνει ..... ( πακιστανος μονημος πελατης της που της εφερνε λαθρα τσιγαρα της ειπε δειχνοντας την κιλια της ΒΙΚΗ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΝΤΑΣ ολοι φυσικα ξεκαρδιστικαμε ..... )
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΟΡΝΟΚΡΕΑΣ ........Κ ΣΕ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ......
review reaction 4 pipinokinigos28
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5