Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 73 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά την φόλα της καβάτζας του ΛΑ ΛΟΥΝΑ προχθές απο το παρτσακλό που παριστάνει τη φίρμα εκεί ... δεν ήμουν για παιχνίδια και μαλακίες. Τα εχω γράψει στη προηγούμενη κριτική. Το μονο που θα θυμάμαι απο τα 60 που φυτίλιασα αγαπητοί μου συναγωνιστές ήταν το πως έσφιγγε τα χειλη της στο πουτσο μου όταν έχυνα και με ρουφούσε. Μονο αυτό ήταν το όλο κόλπο. Γαμήσι δεν έπεσε μου την έσπασε. Οποτε σήμερα το πρωί σηκώθηκα με ντουζένια.

Καθώς ήμουν επι της Λιοσίων ήθελα να κινηθώ απο τα απόμερα της Κολωνού που δεν έχουν συνηθως κόσμο και αυτο με χαλαρώνει. Οποτε είπα να περάσω πρώτα απο εκει και βλέπουμε. Στο κάτω ειδα την Σαμπίνα η οποια έχει χοντρύνει , μαζι με κάτι φολες κριτικές ΔΕΝ.... δεν θα έμπαινα σε καμία περίπτωση. Στο πάνω βγηκε μια ευχάριστη μιλφ παρουσια, λιγο μαυρισμένη και καυλιάρα , ωραίο κορμί για την κατηγορία της. Η Άννα. Με το που την είδα ήξερα οτι δεν υπάρχει λόγος να βολτάρω παραπάνω.Αφου διάβασα και μερικές κριτικές στα γρήγορα και έγραψε κάποιος οτι ηθελε να της τα δώσει στο στόμα λέω εντάξει η κοπέλα κάνει , εδώ είμαστε θα περάσουμε καλά με αυτήν.

Έδωσα το 20αρικο πριν μπώ στο δωμάτιο και ρωτησα τη τσατσα ποση ώρα κάθεται η κοπελα μέσα. Προς τιμήν της μου ειπε για 15 λεπτάκια. ωΡΑΙΑ της λέω. Μπαίνω σε αυτο (το 1ο δεξιά).

Μπηκα στο πολύ ωραιο δωμάτιο , με air condition , ωραιο δροσερό και καθαρό , πορο φρεσκαρίστηκα που λέει και ο Σμύρνης και περιμενα ξαπλωμένος τη κοπέλα στο δωμάτιο ενω χαιδευα τον ημικαυλωμένο πουτσο μου.

Μετα απο κάνα 5 λεπτο ήρθε η Αννούλα στο δωμάτιο. ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι διαφορετικη απο την Αννα που δουλευει στο Ιωαννινων 5 κάτω και δεξιά δηλαδή. Άρχισε να λικνίζεται και εγω της έλεγα τι ωραία μουνάρα ειναι. Ηρθε κοντά μου έβγαλε κιλοτάκια και σουτιέν και έκατσε 69. Εγω την έπαιζα και χαιδευα το μουνί της. Ωραια μουνοχειλα φρεσκα , πολυ καθαρή. Ναι!

Της ειπα αν θα μ γλειψει τα αρχιδια με είπε ναι αμε αν εισαι καθαρός. Καθαρος ειμαι της λέω να δε΄ς... Εκατσε διπλα μ λοιπον κ άρχισε να μ γλειφει τα αρχίδια ενω εγω τον έπαιζα. Συντομα πέτυχα μια καλή στυση φορεσε καπότα κ άρχισε το τσιμπούκι ενω με κοιταζε λάγνα καθως τον έπαιρνε στο στόμα της.

Φιλάκια δεν δέχεται στο στόμα , αλλα φιλάει σε μαγουλο , σωμα κτλπ και πολυ ζεστά μάλιστα.

Την έστησα στα 4 σάλιωσα το πουτσο μου και της τον έχωσα μέσα στο μουνί της. Την γαμούσα ωραια πισωκολλητά και η Αννούλα έβγαζε κραυγούλες ηδονής σαν να ήταν το πουταναριό που γαμιέται σε κάποιο ξενοδοχειο κρυφά απο το άντρα της ! Κρατήθηκα στα 4 γιατι ήθελα να τη γυρίσω κ ανάσκελα οπου εκεί έγινε πάρτυ καθως ειχα αποκτήσει στυση 100αρα με τη θέα της κωλάρας της.

Εκατσε ανάσκελα και τον έχωσα μέσα της , άρχισα να τη γαμάω με δυναμη κολώντας το πουτσο μου βαθειά μεσα στη μουνάρα της και λέγοντας αν της αρέσει το γαμήσι... ξεινησαμε τα βρωμόλογα κ μ έλεγε ναι μωρο μου γαμησε με , σκισε με τη πουτσα σου που ειναι τέλεια , εδωσε σοου η γκομενα Ναι!Κουλ

συνέχισα να τη γαμάω δυνατά και τα πλάτσα πλουτσα απο τη μουνάρα της ακουγονταν σαλόνι... παραληλα την έβριζα και της έλεγα οτι μ αρεσει να γαμάω σκληρά καργιολίτσες σαν και αυτήν ! PSE το σκηνικό. Αντέχει σε γερό σφυροκόπημα και το απολαμβάνει κιόλας. Σεξαιρετικη επισης περίπτωση η Αννούλα. Τιμημένες αννούλες της Ιωαννινών. Αυτη κ η άλλη αμα τις βάλεις για παρτούζα θα πάθεις πορνο εγκεφαλικό.

Κάπου λαχανιασμένος τη ρώτησα αμα θέλει να τη χυσω στα βυζια... εκστασιάστηκε

ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΕΚΕΙ ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΣΟΥ.

Ω ρε λέω εδω πέσαμε σε μεγάλο κελεπούρι. Γυρνα μωρη μουναρα της λέω , να στα δωσω όλα...

αααχ αααααχ ναι βογγαγα καθως επαιζα μια μεγαλοπρεπη ΜΑΛΑΚΙΑ πανω απο τις βυζαρες της την οποια ειχα ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΠροσκύνημαΠροσκύνημα

Έχυσα δυνατα πολυ καυτο χύσι στις βυζάρες της κ εκεινη συνεχιζε να λέει οτι εχω τέλειο πουτσο και τι ωραια την ε΄χυσα

εγω απλα ετριβα το πουτσο μου που συνεχιζε να χυνει στις ρογες της. Τρομερό σκηνικό. Μπραβο στους συναγωνιστες που ανεβασαν κριτικές κ με έκαναν να μπώ διαβαζοντάς τες.

Στη συνεχεια ειπαμε μερικές μαλακιες για το καλοκαίρι και τις διακοπές , ευχαριστο σοσιαλ τάιμ οπου σηκωθηκε με χαιρέτησε κ έφυγε απο το δωμάτιο.

Πάρα παρα πολύ καλή επιλογή. Απο τις καλύτερες, ΓΙΑ ΜΙΛΦΕΗΓ.

οΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ σπιτι κτυπησα αλλη μια μαλακία και έπεσα για ύπνο ευτυχισμένος. Καλά να περνάμε !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.645
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 n.smirni76, giorgiodelafuentes2, Bonecrusher και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2022
τα παίρνει και στη μάπα να ξέρεις...
review reaction 1 Masazonomaxos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1