Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 248 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από καιρό στους σεξουαλικούς αγωνιστικούς χώρους και καθότι προηγήθηκε έξοδος με μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ , πήγα στα σίγουρα σε ένα χώρο διακριτικό που έχω ξανατιμήσει και εκτιμήσει για τις υπηρεσίες του για την αξία ενός μπλε εισιτηρίου

Στο χώρο αν και κόντευε πρωί η τσα2 ορεξάτη να μου προσφέρει τα 2 κορίτσια της και εγώ πήρα τη Μόνικα που ήταν και η πιο άμεσα διαθέσιμη καθώς με κάλυψε η εμφάνισή της ( ξανθιά , ψηλή με τα τακούνια της , νεαρή , 2αρι βυζί στητό με καλή ρώγουλα και κωλαράκι μικρό για γράπωμα και σκίσιμο).

Πέρασμα λοιπόν στο δωμάτιο οπού παρότι δεν είμαι fan της φάσης φτιάχτηκα με την ταίνια που έπαιζε στην TV και περίμενα την μικρή με το καυλί μου τέντα. Ήρθε χαμογελαστή με τα αγγλικά της , και με πήρε στο στόμα της χωρίς πολλά πολλά ακαπ
Στη φάση που ήμουν ήθελα απλά να γαμήσω ενα στητό φρέσκο κωλαράκι χωρίς πολλά προκαταρκτικά κι έτσι μετά από λίγο ιεραποστολικό για εκκίνηση , την έστησα στην άκρη του κρεβατιού και τη σφυροκόπησα χωρίς έλεος. Η μικρή αρκετά υγρή δεν αντιστάθηκε στο ρυθμό που είχαμε βρει κι έτσι με μερικά σκαμπίλια στα κωλομέρια της , την έχυσα στημένη στα 4.

Μικρή παραφωνία στη φάση , έκανα κίνηση πριν τελειώσω να βγάλω την καπότα να της τα ρίξω πάνω της αλλά αρνήθηκε κι έτσι συνέχισα με το σκουφάκι επ'ωμου.

Γενικά θετική συνεύρεση με την Μόνικα , δε θα έλεγα όχι να την ξανασυναντούσα , ήμουν κι εγώ στη φάση μετα το πιώμα που καταλάβαινα τα μισά αλλά σίγουρα δεν ήταν και το κορίτσι που λες θα πάω και την επόμενη μέρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2022
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
310
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Autokinitas, maradona7

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού