Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μύστες μου για ακόμα μια φορά την τρυφερή μου καλησπέρα. Σήμερα, μετά από ανίατες καύλες πολλών ημερών, αποφάσισα να αλλάξω στέκι με προσοχή δίνοντας φοβερή έμφαση στις ενημερώσεις των συναγωνιστών από το μέτωπο για την αποφυγή φολας. Εισερχομαι λοιπόν στο εν λόγω κατάστημα έχοντας κατά νου πως ο Κωνσταντής θα σηκωνόταν για ένα φοβερά ευφάνταστο γαμησι. Εν τέλει πλήρωσα την καθυστέρηση 1 ημέρας από τον θρίαμβο του θρύλου ενάντια στον αιώνιο αντίπαλο με μειωμένη απόδοση. Η κοπέλα ήταν εκστασιασμένη, φοβερές βυζάρες, χειλαρες και όλο το σώμα ήταν φοβερό για εμένα που αυτοπροσδιοριζομαι ως λάτρης των παχουλων περιστερακίων του αγοραίου έρωτα στον επίγειο παράδεισο των Αθηνών. Άφηνε πιασίματα, γλειψιματα, τελείωμα σε όλο το σώμα, ωστόσο εγώ σήμερα αποδείχθηκα κατώτερος των προσδοκιών. Συναγωνιστές με παρόμοια γούστα, έχω να πω πως δεν θα μετανιώσετε ούτε 1€ από το 20αρικο, αρκεί να ικανοποιήσετε τις καύλες της γιατί η κοπέλα γουσταρε πραγματικά το νεανικό μου κορμί. Σε σχέση με τις γνωστές φολες της περιοχής, σύμφωνα με τις απόψεις των συμμυστών, η εμπειρία μου ήταν στουντιακού επιπέδου. Καλό και ονειρικό βράδυ στους απογευματινους συναγωνιστές, καλό βόλι για τους μεταμεσονυχτιους. ΕΔΩ ΓΑΜΑΜΕ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bourdelopnixtis2003
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
174
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Rocco85, Bonecrusher, DmtrsxXx και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2022
Γειασου Μπουρδελοπνιχτη απο Σαλονικα.Αυτο το μαγαζι το επισκεπτομαι παντα και εχω παρει ομορφες κοπελλες παλιοτερα,ζηλευω γιατι γαματε με 20,αλλα δεν αλλαζει αυτο δυστυχως για εμας που θελουμε 30 το λιγοτερο και για υπηρεσιες αναλογες 50-60.Μονο οι χωροι ειναι καλυτεροι.
19 Ιουνίου, 2022
Ρε συναγωνιστή, όχι αυτόν τον τίτλο! Μην υποτιμάς τον εαυτό σου, σε όλους μας αρέσουν οι πουτάνες. Ιδανική κατάσταση δεν υπάρχει, να έχουμε μια γκόμενα top model και να είναι ερωτευμένη μαζί μας.
05 Μαρτίου, 2023
δε εισαι αποτυχημενος,ολοι οσοι ειναι μπουρδελιαρηδες ειναι μαγκες,αποτυχημενοι ειναι αυτοι που δε πανε σε μπουρδελα ενω δε τους καθονται και οι εξω(δε κανουν δλδ τιποτα απο τα 2 δε γαμανε ουτε γκομενες εξω ουτε ιεροδουλες).
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3