Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 115 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καμιά φορά περνάς εξαιρετικά και με ένα 20αρικάκι , αυτή τη φορά θα παρουσιάσουμε στην αποψινή κριτική ! Για την Άννα υπάρχουν πολύ καλές κριτικές - όχι τυχαία - αλλα θα ήθελα και εγώ να αφήσω την κριτική μου αν και κάτι μου λέει πως την έχω ξαναπάρει παλαιότερα στο δίπλα συγκεκριμένα το 2018. Με επισης καλές εντυπώσεις τοτε βεβαια την είχα κλείσει για μισή ωρα και 50 ευρώ. Έχει αλλάξει απο τότε εμφανισιάκα αλλα όχι στη συμπεριφορά της.

Προηγήθηκε μια μίνι τσαρκα πέρασα και απο Φιλιπίδου 11 κάτω αλλα τελευταια στιγμή δεν επέλεξα την Εύα. Θα κατέθετα σίγουρα στην Αντριάνα η οποια έχει φανταστική εμφάνιση στο ισογειο του Φυλής 86 αλλά οι κακές κριτικές και η γενικότερη ΚΑΚΗ συμπεριφορά της η οποια αποτυπώνεται στις κριτικές μας απωθεί.

Είπα να κατηφορίσω πως τα απόμερα των Ιωαννίνων στα οποία καθημερινή και τέτοια ώρα δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση και μπορείς να κάνεις σέξ με την ησυχία σου , ειδικά αμα η ιερόδουλη ειναι η Άννα ! Πραγματικά απο τις τιμιότερες ιερόδουλες που έχω δοκιμάσει σε μπουρδέλο αλλα και σε μασάζ η συγκεκριμένη τύπισσα. Η συμπεριφορά της τσατστάς επισης εξαιρετική καθώς και το δωμάτιο πρότυπο καθαρίότητας με σφραγιστη πετσέτα παρακαλώ και παντόφλες μιας χρήσης για να κάνεις και το μπανάκι σου μετά. Έχει και ζεστό νερό.

Όλα αυτά για 20 ευρώ! Στο Όνειρο μασάζ που θέλουν 60 το μπάνιο στη τελευταια μου επίσκεψη βούλωνε απο τις πουτσο μουνοτριχες που θα έχει φρακάρει. Εμμμμ

Η Άννα μπήκε στο δωμάτιο φορώντας ενα διχτύ για σουτιέν που εδειχνε τις βυζάρες της (ηταν και ο λογος που την επέλεξα) εμφανισιακα ειναι μίλφ πατημένη. 45 σίγουρα ξανθιά με ελαφρώς μαζεμένο κωλαράκι που στα 4 ειναι χάρμα το κωλάκι της Γιούπιιι!Γιούπιιι!

Της είπα να μου γλείψει τα @@ το οποίο με καυλώνει πάντα και πολύ και το έκανε με μεγάλη όρεξη , χώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου κ άρχισα να την απολαμβάνω. Χαιδεύοντας της ελαφρώς το κεφάλι. Άνοιξε ένα λάτεξ και μου το φόρεσε για να αρχίσει ενα όμορφο τσιμπούκι. Προσωπικά το τσιμπούκι με λάτεξ δεν με τρελαίνει οπότε την άφησα να μ κάνει κάνα λεπτό ισα για να νιώσω τη καυτή της γλώσσα να σαλιώνει το πουτσοκέφαλο μου.

Την γύρισα στα 4 και έχωσα το καυλωμενο μου πουτσο στη μουνάρα της. Ηταν πολύ ωραια η αίσθηση να την γαμάω στα 4 , την απολάμβανα και γουργουριζα απο ηδονή. Πωπω μωρο μου τι ωραιο κωλαράκι γαμάω εγω της έλεγα.

Έσκυβα να τη φιλήσω στη πλάτη τερματίζοντας το πουτσο μ μέσα στο μουνί της και ταυτοχρονα της έπιανα τα βυζόμπαλα με τις χούφτες μου. Αφου την ένιωσα για κανα 3-4 λεπτά στο έτσι τη γυρισα ανάσκελα οπου της βίδωσα μερικές ψωλιές ακόμη και βγήκα απο μέσα της πετώντας τα καυτά μου χύσια μέσα στη καπότα και ουρλιάζοντας σχεδόν απο καύλα.

Παίζει να μας άκουσαν στο σαλόνι όποιος περίμενε. Βούλιαξα στο κρεβάτι μετά απο αυτο κ της είπα να κάτσει λίγο ακομη μαζί μου η οποια δέχθηκε με ιδιαιτερη έκφραση. Φυσικα και θα κατσω ακομη μαζι σου μωρό μου ειπε. Αλλα την επομενη φορά να μη τελειώσεις τοσο γρληγορα Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Το ζήσαμε και αυτό! Να είμαστε ηδη 10 λεπτά μέσα στο δωμάτιο και η Αννούλα να μας τη λέει (με τη καλή εννοια) οτι βιαστήκαμε να χύσουμε. Συνηθως αυτο το λέμε εμεις στις ιεροδουλες οτι βιάζονται και όχι αυτες σε εμάς :smiling-face-with-heart-eyes:Χεχε!

Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι ωραιο φρούτο μιλάμε. Μιλησαμε λίγο αγκαλίτσα , εγω ειχα ιδρώσει κιολας. Για 3-4 ελεπτά ακόμη. Μετά φιληθήκαμε στο στόμα χαιρετηθήκαμε της ειπα οτι ήταν φωτιά με ευχαριστησε γελώντας και βγήκε με τρομερη διάθεση απο το δωμάτιο όπως ακριβώς μπήκε.

Εξαιρετική απλά.

Πήρα ενα ζεστό μπανακι κανα 5λεπτο με την ησυχία μου, σκουπίστηκα , ντύθηκα και έφυγα τελειως ανάλαφρος απο το εν λόγω ευαγές πορνο ίδρυμα.

Να είστε καλά και να γαμ'άτε ακόμη καλύτερα ! Γιούπιιι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 17, 2022
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.645
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Ημεδαπος , maradona7 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού