Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 114 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Υπάρχουν κάποιες φορές που αποφασίζεις να βγεις για τσάρκα, και είναι λες και κάποιος να σου έχει ρίξει μούντζα και τίποτα μα τίποτα να μην πηγαίνει καλά..μια τέτοια ήταν και η σημερινή που ολοκληρώθηκε με πλήρη απογοήτευση.. αρχικά αποφάσισα να πάω στο στανταρακι μου μπαρμπορα αλλά είδα ότι μάλλον δεν δουλεύει αυτές τις μέρες όπως κ την προηγούμενη βδομάδα..στο άγκυρας 1 δεν δούλευε ο βικαρος πρωινή οπότε άκυρο κ εκεί.. Φώκαιας 25 ήταν κλειστά κ τα δύο οπότε το όνειρο για Τζέσικα πέταξε κ αυτό.. η Καρολίνα δεν δούλευε ούτε αυτή και τα νεύρα άρχισαν σιγά σιγά να αντικαθιστούν την καύλα.. αποφάσισα να ρίξω την ζαριά για να μην φύγω αχυστος κ καθότι ο χρόνος μου άρχισε να μειώνεται Μ όλες αυτές τις βόλτες μπήκα στα πρώτα νούμερα της Φώκαιας στο υπόγειο που η τσατσά μου παρουσίασε μια αρκετά όμορφη ξανθιά Ρωσίδα (δεν θυμάμαι όνομα) που τα μούτρα της όμως ήταν πιο παγωμένα και απ' της φροζεν με περίοδο..έφυγα και κατευθύνθηκα στη Φιλιππίδου όπου στο ένα δούλευε η γνωστή μη μου άπτου Σόνια που ήταν σε δωμάτιο και στο Β η ίνες.. αποφάσισα να περάσω με την ίνες γιατί μου άρεσε εμφανισιακά και ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη.. αυτά μόνο στο σαλόνι όμως γιατί όταν μπήκε στο δωμάτιο φάνηκε ότι η φόλα θα έρθει ξεγυρισμενη κ θα με πλακώσει.. εμφανισιακά μάλλον οι περισσότεροι θα την ξέρετε.. ωραίο πρόσωπο κ μεγάλο στήθος τριάρι που το στηρίζει ωραία με σουτιέν όταν όμως το βγάλει φαίνεται η πτώση..σώμα λίγο πλαδαρό κ μπαμπατσικο σε νορμάλ όμως πλαίσια.. μου σκούπισε σχολαστικά τον πουτσο κ μου έβαλε κ κάτι άλλο που δεν κατάλαβα αν ήταν τζελ ή κάποιο αντισηπτικο. Ξεκίνησε χωρίς κάποια ιδιαίτερα προκαταρκτικά και με μια αδιάφορη βαρετή πίπα με πολύ χρήση χεριού.. τι να της το βγάζω τι τσουπ να τον ξαναρπαζει..για γλειψιμο αρχιδιων κτλ ούτε καν..σε κάποια φάση της λέω δεν θέλω χέρι κ της το πιάνω ευγενικά απ' τον καρπό να το παραμερισω..μετά από ούτε ένα λεπτό που άρχισε να σηκώνεται σταμάτησε αμέσως και πήγε να μου περάσει καποτα ενώ δεν υπήρξε πλήρης στηση.της λέω συνέχισε σε παρακαλώ και τότε ξεκίνησε να με μαλακιζει με το χέρι αγριως με σκοπό προφανώς να με τελειώσει μια ώρα αρχυτερα...είχα ξενερώσει εντελώς οπότε την σταμάτησα απ' ότι έκανε άρχισα να τον παίζω μόνος μου ενώ αυτή μου εγλειφε το στήθος βγάζοντας κάτι εντελώς ψεύτικες κραυγές. Το τελείωμα ήρθε κάπου ανάμεσα στη μασχάλη κ το ένα της στήθος.. αμέσως σηκώθηκε κ πήγε στο νιπτήρα να πλυθεί κ έφυγε. Πρόκειται για τον ορισμό της κοπέλας που προσπαθεί να σε ξεπεταξει και δεν σου βγάζει ούτε στιγμή την αίσθηση ότι σέβεται τον πελάτη. Ο συνάδελφος borgia21 έχει γράψει σχεδόν μια παρόμοια κρητική οπότε την επιβεβαιώνω πλήρως μετά τη σημερινή αποτυχία..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ινές
Προκαταρκτικά
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
livaja
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
826
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Ημεδαπος , Tombull και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουνίου, 2022
Μετὰ τη δημοσίευση της κριτικής μου, δὲν υπάρχουν δικαιολογίες για όποιον πάει να ρισκάρει με Ινές. Πρόκειται για καθαρή ξεπέτα που προσπαθεί να σε κάνει να χύσεις γρήγορα με αυνανισμό.
Φυσικά μέσα στο δωμάτιο έχει την αντίθετη συμπεριφορά από το σαλόνι. Λιπαντικό βάζει στο μόριο γιὰ να κανει ευκολα χειρομαλάξεις.
Φυσικά η πίπα της είναι μέτρια προς αδιάφορη. Το λέω για την παρακάτω κριτική που βρίθει ψευδολογιών και παραπληροφόρησης.
Τέλος, απορώ γιατί οι υπεύθυνοι έστειλαν την γλυκυτάτη Καρολίνα στὴ χαβούζα του υπογείου Φωκ 27Α και προκρίνουν την φόλα να κάθεται στο Φιλπ 11Β. Σκανδαλώδης μεταχείριση.
13 Ιουνίου, 2022
Σορυ φίλε αλλά την κρητική σου την διάβασα αφού έφαγα την φολα κ μπήκα να γράψω κ εγώ την δυσάρεστη εμπειρία μου..δεν την ήξερα την κοπέλα δυστυχώς κ έπεσα έξω..
21 Ιουλίου, 2022
Ούτε εγώ διαβάζω τόσο κριτικές, όταν τελευταία στιγμή πρόκειται να περάσω με κάποια. Δεν ξέρω η συγκεκριμένη πόσο δουλεύει, αλλά η πλειοψηφία των πελατών δεν διαβάζει κριτικές, ούτε είναι μέλη σε σάιτ.
review reaction 1 livaja
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3