Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 161 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Στοχευμένη επίσκεψη λοιπόν για το βρωμερό γκροβερ της Ελληνίδας. Μπαίνω στον οίκο ο οποίος μου παρουσιασε δυο κοπέλες. Μόλις βλέπω την Ηλέκτρα ρωτάω αν έχει φωτεινο δωμάτιο. Λένε, η τσα και η Ηλέκτρα, με μια φωνή : το 3!
Κατευθυνομαι στο βάθος λοιπόν που ήταν το 3. Χώρος υποτυπώδες αλλά το σεντόνι ολόφρεσκο. Σαπουνι και οινόπνευμα χεριών δίπλα. Έτοιμαζομαι, μπαίνει η μελαχρινή κορασίδα με το κλασσικό υφος που ΜΟΝΟ αυτή έχει. Δηλαδή ομιλία και κινήσεις βραδυπους! Με ρωτάει τι κάνουμε και της λέω να γλυψει αρχιδια και παρκινγ από κάτω. Κλασσική Ηλέκτρα, επαιρνε ξενερουα μορφασμους, σα να σιχαινόταν τη ζωή της! Εγώ ξυρισμενος και πεντακαθαρος. Μόλις έκανα 80% στυση την είπα ιεραποστολικα κωλο. Με απάντησε πρωτα μουνι κι έπειτα κωλο. Παρεπιπτόντως έχει ωραίο μουνακι σε εμφάνιση και καλουλι σε σφίξιμο και τριβή. Μόλις πιανω 90% στυση παω να τον βάλω στο γκροβερ. Μου λέει είναι ακόμα μαλακό και γυρισε στα 4 για να το ξανά προσπαθησω. Τον βάζω στη μουνα και της ρίχνω 2 κωλοσκαμπυλα που μας άκουσε όλος ο οίκος! (1 -0)! Μου είπε ΕΕ;;!! Οχι σφαλιάρες! Δεν της εριξα άλλη, παντως αυτά τα δυο τα 'φχαριστιθηκα! Εν'τελει φτιάχνω 100%αρα και μπαίνω στο κωλί, αφου το λυπανε λίγο. Αρχίζω πελεκαω γερά με βαθιά μπασιματα, αίσθηση κωλου καλή αλλά έχω παει και με πιο σφιχτες... Γαμαω για 5 λεπτά περίπου (τον είχα παιξει πριν 3 - 4 ώρες για να έχω αντοχές) και μου λέει δεν αντέχει άλλο. Λέω καλά γυρνα, αρχίζω και τον παιζω κανα λεπτό και χυνω βογκωντας σαν μουσχαρι στα βυζιά της και στο πηγουνι της. Όταν βογκουσα γέλασε και τη λέω, από μέσα μου, έτσι είσαι;;!! Και κάνω ένα τίναγμα και πηγε ένα τίμιο βόλι στο κουτελο! (2 - 0). Τέλος συνεδρίας λοιπον αλλά όχι ακριβώς τέλος. Η καποτα είχε στην κορυφή της παρασημα, (3 - 0). Νίκη με περιπατο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ηλέκτρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.712
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 review reaction 3 Peterfuckholeleader, grover inspector, Pa Luki Luk και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Σεπτεμβρίου, 2023
Λιπαμαι που θα στο πω αλλά είσαι καφρος,ποιος ο λόγος να ρίχνεις σφαλιάρες στον κωλο της σεξεργατριας?εκεί πάμε για γαμησι και πίπα μόνο,αν θες σφαλιάρες ρίξε στον εαυτό σου μπας και ξυπνησεις από τη χαζομάρα σου.
Β
Βαγγέλαρος
review reaction 1 Beast of Burden, Johnstef
22 Σεπτεμβρίου, 2023
5 λεπτά + 1 λεπτό σελφσερβις = σύνολο 6 (βαριά 8, με άλλα 2 μελάτα πες).
σκέψου να μην τον έπαιζες κιόλας δηλαδή Χαχαχα! Χαχαχα! Χαχαχα!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2