Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη πρώτη βάρδια, έχοντας προηγηθεί μια απογοητευτική συνεδρία με τη Λατινα Μαριάννα στο Φυλής 105 ήθελα να ξαναχυσω, όχι απαραίτητα να γαμισω αλλά σίγουρα να χυσω.
Πηγαίνοντας σε 2-3 σπιτάκια που δουλεύουν κοπέλες που έχω πάρει και γνωρίζω δε πέτυχα καμία τους, έτσι αποφάσισα να περάσω εδώ στη Λίνα για δοκιμή.
Η Λίνα είναι μια ξανθιά παχουλη γκιλφ, με σχεδόν 3αρι βυζι, το πρόγραμμα της ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαρίστηκα κ την περίμενα, μέρα από λίγο ήρθε στο δωμάτιο, σε κάποιο σημείο το σεντόνι ήταν βρεγμένο, μου είπε να περιμένω λίγο, έφυγε γυμνή όπως ήταν έφερε καινούργιο και το άλλαξε συν για τη Λινα μείον για τη τσατσά.
Συνοπτικά με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικο, πήρε μωρομάντιλο και με σκούπισε, αρχικά φιλιά σε λαιμό κ στήθος στη συνέχεια πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να το ρουφάει πολύ ωραία, σταμάτησε τον έβαλε ανάμεσα στα βυζιά της και ξεκίνησε μια ωραία Ισπανική, ξανά πίπα, της είπα να μου γλυψει τα αρχιδια κάτι που έκανε πρόθυμα και για πολύ ώρα, και ξανά όλος μέσα στο στόμα της, πέρασμα προφυλακτικού, μόνο μια στάση, την έστησα στα τέσσερα και την πήρα πισωκολλητά, αντέχει και δυνατούς ρυθμούς, έφαγε κσι τις ξυλιές της στα κωλομάγουλα και έβγαζε επιφωνήματα το τελείωμα στο υπερπροθυμο στοματάκι της, μου είπε να περιμένω σηκώθηκε τα έφτυσε πήρε μωρομάντιλο κ καθάρισε τον πούτσο μου. Με χαιρέτησε μου ζήτησε συγνώμη που το σεντόνι στην άκρη ήταν βρεγμένο και έφυγε.
Στο δωμάτιο έκατσα 13-14 λεπτά χωρίς βιασύνη κ χωρίς καμία ενόχληση, ήταν ένα ωραίο ξελάφρωμα από μια έμπειρη πεορουφιχτρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, giorgiodelafuentes2, pistolpit και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιανουαρίου, 2023
Η Λινα ειναι πεντακαθαρη ειναι μεν μεγαλη αλλα στα θεματα καθαριοτητας ειναι σωστη παντως σχετικα με το ελευθερο στοματικο απο αλλες κοπελες θελει μεγαλη προσοχη ο λογος παρακατω :
Στην περίπτωση ερεθισμού ανδρικού γεννητικού οργάνου, το στοματικό σεξ ονομάζεται πεολειχία. Στην περίπτωση ερεθισμού αιδοίου με τη γλώσσα και τα χείλη, το στοματικό σεξ ονομάζεται αιδοιολειχία (από το αρχαίο ρήμα λείχω, που σημαίνει «γλείφω»).
Ταυτόχρονη πεολειχία και αιδοιολειχία, ονομάζεται «εξήντα εννέα», επειδή η στάση των σωμάτων θυμίζει τον αριθμό 69. Το «εξήντα εννέα» μπορεί να συμβεί και με πεολειχία μεταξύ ανδρών και αιδοιολειχία μεταξύ γυναικών, αν πρόκειται για ομοφυλοφιλική και λεσβιακή αντίστοιχα συνεύρεση.
Ένα χαρακτηριστικό του στοματικού σεξ είναι ότι μπορεί κανείς να αποφύγει τη σύλληψη όταν μια εγκυμοσύνη είναι ανεπιθύμητη, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κάποιο μέσο αντισύλληψης, εφόσον δεν εισχωρεί σπέρμα στον κόλπο.
Αντιθέτως με το στοματικό σεξ χωρίς προφυλάξεις δεν αποφεύγεται η μετάδοση σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων ερπιτας χλαμυδια συφιλη .... κλπ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1