Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 23 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Είχαμε βγει παρέα για ούζο και θαλασσινά και αφού το τραβήξαμε λίγο παραπάνω πήρα τη μηχανή και βρέθηκα έξω απο τον άθλιο αυτό οίκο με την προσδοκία να βρω τη Ρενάτα να περάσω ένα εικοσάλεπτο ηδονής μιας και είχα διάθεση ερωτική με την επιρρεια του αλκοόλ αλλά και της βραδιάς !
Χρήματα δεν είχα παραπάνω για αναζητήσεις και καταχρήσεις όποτε ήθελα να συνδυάσω την οικονομία με την πρακτικότητα της κατάστασης !
Μπήκα στον άθλιο τόπο αυτό που εδώ και δεκαετίες παραμένει στην εξαθλίωση και το μαύρο χαλί και ήρθε η τσατσά να με υποδεχτεί …
Η ΔΑΝΑΗ μου είπε ότι δουλεύει σήμερα περίμενε να την δεις ..
Βγαίνει μια κοπέλα γύρω στα 30-35 με τατουάζ διάσπαρτα ράστα ξανθά μαλλιά πιασμένα κότσο έντονο μακιγιάζ και σωματότυπο τύπου bbw !
Ρωτάω που είναι η Ρενάτα και μου λέει θα επιστρέψει την Κυριακή …
Κάθομαι για λίγο και την κοιτάζω και άρχισα να μονολογώ με τον εαυτό μου για το αν θα δωσω τα χρήματα και να κάνω το κασκαντεριλίκι η να αναζητήσω στο λιμάνι κάτι άλλο … τελικά το κατω κεφάλι ως συνήθως υπερίσχυσε του πάνω και έδωσα το αντίτιμο να περάσω ..
Ήρθε και η κοπέλα μετά απο λίγο ..
Την ρώτησα απο που είναι και μου λέει απο Κύπρο αλλά ότι σχέση έχω εγώ με το Πακιστάν άλλη τόση έχει και αυτή με την Κύπρο .τα ελληνικά τα μιλάει σπαστά και περισσότερο φέρνει σε Ρουμάνο -Βούλγαρο Αλβανό κατάσταση
Έχει τελικά περισσότερα κιλά απο ότι πρόσεξα στο σαλόνι και προσπαθούσα να βρω τρόπο να μην φαίνονται οι δίπλες που έκανε η κοιλιά της και κοιτούσα τα βυζια της αποφεύγοντας να κατεβάσω το βλέμμα μου πιο κατω ..
Ξεκίνησε με χάδια στην επίμαχη περιοχή και ήρθε η ανόρθωση σιγά σιγά και αφού πέρασε προφυλακτικό ξεκίνησε μια καλή σχετικά πίπα χωρίς δόντι κει με διάρκεια ..
Με ρώτησε πως θέλω να ξεκινήσουμε λεω κάτσε λίγο ξαπλωμένη εσυ , απλώσου θα έλεγα αν δεν ήμουν ευγενικός και ξεκίνησα έτσι το σεξ μαζί της ..
Σταδιακά ανέβασα στροφές και έβγαζε κραυγές και διαφορα βογκητά αλλά δεν έβλεπα να τελειώνω σε αυτή τη στάση
Την γύρισα σε πισωκολλητό και άρχισα να σπρώχνω δίνοντας και λίγα σκαμπίλια ελαφριά στον φουσκωτό κωλο της .. βλέποντας την να ανταποκρίνεται και να λέει πιο σκληρά συνέχισα να σπρώχνω γρηγορότερα και σκληρότερα και κλείνοντας τα μάτια φαντασιωθηκα ότι πηδάω ένα σούπερ μοντέλο και όχι το υπέρβαρο αυτό κορίτσι και έτσι ήρθε το τέλος …
Η τσατσα δεν ενόχλησε και αφού μάζεψε τα εσώρουχα της έφυγε η κοπέλα απο το δωμάτιο λέγοντας μου ότι θα δουλέψει μέχρι το Σάββατο και απο την Κυριακή θα ΕΙναι η Ρενάτα στη θέση της ..
Σήμερα που το ξανασκέφτομαι αν ήμουν χωρίς αλκοόλ στο αίμα μου δεν θα πήγαινα μαζι της αλλά έτσι είναι αυτά !
Συστήνεται μόνο για τους λάτρεις του είδους και για όσους θέλουν με 30 ευρω ένα σύντομο απλό σεξ …

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2022
Όνομα κοπέλας
Δανάη
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
ASPIRE(2)
Σπουδαίος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
19.884
Πόντοι:
2.256
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού