Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 114 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρωινές ορέξεις και τσάρκα στους πιο κολασμένους και ιστορικους δρόμους της χώρας μας. Στοχευμένα για το γκροβερ της θείας Σονιας.
Θεία Σονια λοιπόν, από τα τσιμπουκαδικα και υπόγεια της Διδυμου αναβάθμιση στα καθαρά 'δελα της Φιλιππιδου.
Λίγο πριν τα 50 της λοιπόν με πολυ ωραίο ρωσικο προσωπο, χειλάκια ελάχιστα πειραγμενα με άρτιο αποτέλεσμα, ματαρες, καθαρό προσωπο. Αυτή πριν 20 χρόνια πρεπει να περπατουσε και να τριζανε τα πεζοδρομια!
Βυζάρες φυσικές, ολίγον πεσμενες φυσικά λόγω ηλικίας, λίγο κοιλιτσα πλατια (λίγο, οχι αντιαισθητικη), ποδαρες ρωσικές, όμορφα άκρα και προσεγμενα και πολυ καλα δοντια. Πόλυ καθαρή, το υπογραμμιζω!! Αμα οι γυναίκες μας είναι έτσι στα 50 δεν θα ξαναπάω σε πουτανα!! (... σιγά μην ξαναπάω...).
Δωμάτιο πεντακαθαρο, ο πρωτος που μπήκα στο συγκεκριμένο, με ζεστό νερό και φουλ φωτισμό. Όπως ακριβώς το θέτουν τα κριτήρια μου. Ετοιμαζομαι και μπαίνει η θειτσαρα! Με ξαπλώνει καλα, μου ανοίγει τα ποδια και αφου παρατηρει και καθαρίζει το καβλί μου με φαρμακευτικα μαντηλακια (πολυ θετικό, γενικά πολυ καθαρή γυναίκα) αρχίζει να δουλευει με τη γλώσσα της. Παιρναει λίγο από τις ρώγες μου με πιπιλισμα, το οποίο δε γουστάρω καθόλου. Πάει να βάλει το πουλι μου στο στόμα της και της είπα μόνον αρχιδια και λίγο κορμό. Κεφάλι - βαλανο μόνο με καποτα! Έτσι κι έκανε, ρουφηξε ωραία τις μπάλες και με διάρκεια και την έβλεπα να θέλει να βάλει το πουλι μου στο στόμα της αλλά δεν ήθελα. Της είχαν βγει τα μάτια! Βάζει λάστιχο και αρχίζει μια πιπα ρε μάγκες σαν δονητή. Είχε έναν ήπιο κραδασμο, αλλά δεν μουγκριζε! Α ρε Ρωσία με τις πιπες σου! Αρχίζουν λοιπόν να φευγουν σάλια από τη στοματαρα της το οποίο με έφερε στο 100%. Πίπα αργή αλλά μέχρι τη μέση με την τεχνική της δόνησης που προανέφερα. Μετά από κανα 5λεπτο της λέω ότι θέλω την τρυπαρα σου! Κάθεται στα τέσσερα και βάζω το πουλι μου μέσα της, εδώ λοιπόν αρχίζει η μόνη μαλακια της συνεύρεσης. Μάγκες προφανως ειχε μπόλικο λιπαντικό, το οποίο δεν το έβαλε μπροστά μου, και παρολο που ήμουν ο δευτερος της ημέρας η αίσθηση του γκροβερ της μηδαμινή! Τι μουνι τι κωλος τι στόμα το ιδιο πραγμα! Εντάξει είναι και 50 χρονών με πολλα χλμ αλλά ρε μάγκες έχω γαμησει και άλλες, που έχουν μουνι σα μέγγενη! Τεσπα, εν μερη καλυτερα για να μη σπάσει και καμια καποτα.... Πιστονιασα χωρίς μα και μου από την θειτσαρα κανα 3λεπτό κι επειτα εχυσα. Αν δεν εστιαζα ΣΙΓΟΥΡΑ θα μου είχε πεσει, παρολο που της γάμαγα το γκροβερ. Τεσπα, αυτο πρεπει να το κοιτάξει ή με πρωκτοαναπαυση για να σφίξει λίγο ή με λιγότερο λιπαντικό.
Αν θα ξαναπάω δεν ξέρω γιατί εγώ θέλω γκροβερ σφιχτό, οχι ανοιχτό σαν χοάνη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.783
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 George Alpha, George Cumalot, The Keeper και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουνίου, 2022
Η πίπα της Θείας Σονιας έχει χάσει την αίγλη της. Μάλλον έχει πεσμένα αμπερ . Για γαμησι Δεν ενδείκνυται
K
koulourakias
review reaction 1 msakis
06 Ιουνίου, 2022
Δουλεύει ακόμα η σαύρα;;; Προσπάθησες να ακουμπήσεις μαλλιά ή κεφάλι;;;; Θα είχε φύγει από το παράθυρο!!!!
review reaction 1 msakis
07 Ιουνίου, 2022
Η Σόνια πρωτοξεκίνησε το 1996 δίνοντας κώλο με κάτι επί πλέον (δωράκι) στο υπόγειο Φυλής 92 σε ηλικία περίπου 35 ετών, οπότε τώρα πρέπει να είναι οπωσδήποτε 60 ετών και όχι κοντά στα 50.
review reaction 1 msakis
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3