Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0


Έτυχε να βρεθώ χτες στην πορνο-γειτονιά της Διδύμου, εκεί όπου έχουν χυθεί τόνοι σπέρματος και θυμήθηκα τις κριτικές για την Τάνια.. Με δεδομένο το εύκολο (έτυχε) παρκάρισμα είπα να περάσω να δω τι παίζει. Ευγενική η υπηρεσία, ανακοίνωσε πρόγραμμα κ περίμενα να δω την Τανια.

Η περιγραφές στις προηγούμενες κριτικές επιβεβαιώθηκαν: γύρω στο 1.60, ξανθιά μιλφ, με κοιλουμπα κ τριαροτεσσαρια μαστάρια, φάτσα “δεν μεταδίδω άλλο”.

Αποφάσισα να το κάψω το 20ευρώ, τόσα κ τόσα κασκαντεριλίκια έχουμε κάνει, σκέφτηκα μέσα μου (κάποια σε 3ψηφιο αριθμό ευρώ)

Περνώντας στο δωμάτιο, έπρεπε να περιμένω κάνα 20λεπτο, γιατί είχε άλλο συναγωνιστή να περιμένει. Κάπου βαρέθηκα να πω την αλήθεια, αλλά είπαμε, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Έχω την αίσθηση ότι όταν βγήκε από τον προηγούμενο πελάτη, πρέπει να μπήκε αμέσως για ντουζ..

Σε μένα ήρθε όντως μοσχομυριστή, πεντακάθαρη, δεν μύριζε την κλασική “πουτσιλα”που συνήθως συναντάς σε τέτοια ιδρύματα. Της βγάζω το καπέλο για αυτό. Αφού ξεντύθηκε, απέφυγα τα γλωσσόφιλα που έδειχνε πρόθυμη και αμέσως ξεκίνησε τα πνευστά (ρώτησε πως θέλω πρώτα, με ή χωρίς), με μπόλικο deepthroat. Στην αρχή πνίγονταν από μόνη της (πίπα χωρίς χέρι η μαστόρισα), σε φάση “σπρώξε μου με τα χέρια σου το κεφάλι μου” και με δεδομένο ότι ήμουν φρέσκος κ αρωματιστός από μπάνιο κ εγώ, περιποιήθηκε όλη την περιοχή (@@, γλυφοκώλι).

Στο 10λεπτο της είπα να μπω από πίσω, κάπου φάνηκε να ψιθυρίζει ότι κοντεύουμε στο χρόνο μας, να πω την αλήθεια με χάλασε κάπως (για αυτό κ μόνο 6άρι στην συμμετοχή) κ δεν πολύ ευχαριστήθηκα την πίσω πόρτα, ενώ την είχα στα 4.. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα (όπως κ ένας ακόμη συναγωνιστής πιο πίσω στις κριτικές) αν ήμουν όντως μέσα της, αλλά κατάλαβα ότι είχε βάλει μπόλικο gel. Μετά από 2-3 από πίσω, έβγαλα την σαμπρέλα κ της ζήτησα να αρχίσει τα πνευστά μόνο με στόμα, χωρίς χρήση χεριών (μαστόρισα λέμε), όπου κ ήρθε μια μεγαλοπρεπή κατάθεση στο στόμα της για μπόλικα δευτερόλεπτα. Κοντέψαμε το 15λεπτο (δεν διαμαρτυρήθηκε τελικά, στο τέλος με ευχαρίστησε )

Συμπέρασμα: Για το πακέτο που προσφέρει (λωκο, στοματικό τελειωτικό, γλυφοκωλάδα, deep throat) είναι μια τίμια πρόταση. Όσο για την φάτσα, δεν χρειάζεται να την κοιτάτε κατάματα .. Κλείστε τα μάτια, σκεφτείτε τις καλοκαιρινές διακοπές σας ή κάτι που σας φτιάχνει την διάθεση και θα περάσετε όμορφα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 04, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IMG_1009
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.865
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 info@123, anthotypos, drifter81 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2022
Γνωρίζουμε ως τι ώρα δουλεύει;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1