Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη πρώτη βάρδια, η τσατσά αν και δε με έχει συνηθίσει σε τέτοια, μου άρχισε τις φαμφαρες για μια καινούργια κοπέλα η οποία είναι πολύ καλή μέσα... τι να πω ίσως και να δέχτηκε πιέσεις άνωθεν για διαφήμιση.
Τέλος πάντων περίμενα λίγο στο σαλόνι, μετά από λίγο εμφανίστηκε μια μελαχρινή κοπέλα με ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα, 2αρι βυζι και 4-5 τατουάζ κυρίως μικρά εκτός από ένα, η κοπέλα σαλοναρισε αρκετά τρακαρισμένη και μου έδωσε την εντύπωση ότι πρώτη φορά δουλεύει και μάλλον έτσι πρέπει να είναι από ότι είδα εκ των υστέρων στο δωμάτιο. Ανακοινώθηκε πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στη κοιλίτσα.
Μιας και θέλω να δοκιμάζω αποφάσισα να περάσω κ με αυτή, πλήρωσα, πέρασα στο δωμάτιο φρεσκαριστικα κ την περίμενα.
Μετα από μερικά λεπτά ήρθε στο δωμάτιο η Μάγια μιας και δεν είχε άλλο πελάτη αλλά ακόμα κ ένας τύπος κοντός παχουλο με μπλε σορτς και μπλε μπλουζάκι που πέτυχα σε όλα τα μπουρδέλα που τσαρκαρα έφυγε.
Μεγάλο θέμα μιας και δεν ξέρει καθόλου ελληνικά ενώ κ τα αγγλικά της πολύ πολύ φτωχά...
Συνοπτικά από προκαταρκτικα κάποια πεταχτά φιλιά στο στομα στα όρθια, φιλιά σε λσιμο στήθος όταν μεταφερθηκαμε στο κρεβάτι, ερώτηση για προφυλακτικό δεν έκανε πήρε τον πουτσο στο στομα της πίπα μέτρια κ λίγο άγαρμπη, αφού την εγλυψα λίγο πέρασμα προφυλακτικου, πρώτη στάση στα τέσσερα όπου έπρεπε να τη στήσω εγώ για να μπορώ να γαμισω και δεν το είχε σε ποιο δυνατούς ρυθμούς, δεύτερη στάση ιεραποστολικο όπου έδειξε να ζορίζεται, δε ξέρω αν είχε κάτι μιας κ δεν μπορούσα να τη ρωτήσω, μετά από λίγο έβγαλα το προφυλακτικό και αφού τον έπαιξα έχυσα στη κοιλίτσα της.
Στο δωμάτιο έκατσα 11-12 λεπτά, δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπάρω ούτε την προτείνω όπως είναι τώρα, δυστυχώς οι τελευταίες μου συνεδρίες σε αυτόν τον οίκο δεν ήταν επιτυχείς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.060
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Masazonomaxos, Σεβασμιώτατος και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού