Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λοιπόν επειδη οι τελευταίες κριτικές δεν γράφουν ωραία πράγματα για τη Κατερίνα καλό ειναι να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα σημεία. Εγω πρώτη φορά μπαινω μαζί της δεν τη ξέρω αλλα επειδη έχω και κάποια χιλιόμετρα στη πλάτη κ αρκετές κριτικές νομίζω οτι ειμαι λιγάκι αντικειμενικός αν μή τι άλλο, οταν λοιπόν ενας πελάτης περνάει στο δωμάτιο με τη κοπέλα και αυτη έρχεται δεν μπορει να βλέπει τη ξυνισμένη φάτσα του σε στύλ "ωχ τι μπάζο εισαι εσύ" αμα δεν θές δεν περνάς μαζί της. Ένα αυτό, δεύτερο να πούμε επισης οτι προκειται για υπηρεσία του 20αρικου ! Που σημαινει οτι η εν λογω ακομη και 15 λεπτά να κατσει μαζί σου που κάθεται - ειναι απο μονο το VFM την ιδια στιγμή που άλλες τσατσάδες σου κάνουν κ χάρη αν σε αφήσουν 11-12 λεπτά χωρις να πρήξουν αρχίδια ! οΠΟΙΟς ΔΙΑΦΩΝΕΊ ας το γράψει στα σχόλια λοιπόν να δούμε το σκεπτικό του. Μεγάλοι άνθρωποι ειμαστε και δεν πάμε όλοι για χαβαλέ στα μπουρδέλα μια φορά το 6μηνο ! Προσέξτε λοιπόν τη δική μου κριτική :

Αρχικά πέρασα απο 3ης σεπτεμβριου 119 αλλα κάποιο πυρό τουβλο είχε κλειδώσει το πορτάκι απο κάτω κ δεν μπορούσα να ανέβω στο μασατζίδικο, ίσως και καλύτερα που έγινε έτσι καθως με τις βρωμοκαυλες που είχα δεν θα έφευγα και θα έσπρωχνα 50 ευρω (καλα οχι πως με απασχολεί αλλα οκ ) θα τα σπρώξω σε 2-3 μέρες Χεχε! , μετά μέσα στην ζέστη κατηφόρησα προς Διδύμου με τις καύλες επισης να έχουν θεριέψει. Μπήκα στο Δρακουλόσπιτο αλλα με χάλασε που η τσατσάρα φωναξε τη Βικτώρια στο 10λεπτο. Τωρα ήρθαμε για να παιξουμε σκέφτηκα ή για να νιώσουμε τη μουνάρα για τα καλά στα σκέλια μας ; θυμηθηκα την Κατερίνα οτι ειναι καλή και κάθεται αρκετά στο δωμάτιο οπότε κίνησα σκαστός για αυτήν. Λίγο πριν μπώ μπήκα Ιντερνετ κ διάβασα τις δυο τελευταίες κριτικές των συναγωνιστών που δεν είναι καλές αλλά μια άλλη που έγραφε για κωλάρα μου κτύπησε στο μάτι.

Αυτό ηταν ! Μπηκα στο σαλόνι βρήκα ξανα τη Κατερίνα της έδωσα το 20αρικο κ με πέρασε αμέσως στο κλειστοφοβικό δωμάτιο ακριβως διπλα απο το κουζινάκι, παιζει να ειναι κ το χειρότερο του οικου αλλα ποιος νοιάζεται τωρα... γδυθηκα - κρεμασα τα ρούχα στον πορνο καλόγερο τον ξύλινο , φρεσκαρίστηκα στον νιπτηράκι και περιμενα την Κατερίνα , το δωμάτιο ειναι καθαρό με καθαρά σεντονια , χαρτάκι και γενικά αξιοπρεπές παρολο που δεν προτεινεται για κλειστοφοβικούς πόρνους. Μη πάθετε καμια κριση πανικου κ φύγετε άχυστοι Γλώσσα

Μετά απο περιπου 20 λεπτάκια αναμονή λοιπόν άνοιξε η πόρτα και μπήκε η Κατερίνα! ήρθε απευθειας πάνω μου μιλώντας μου ωραία και κανοντας κοπλιμέντα - πολυ ευγενική γυναίκα , εγω της έλεγα τη κωλάρα και τι βυζάκια όμοφα έχει, μου είπε οτι έχω ωραιο σώμα κ όμορφο χαμόγελο ! Ήρθε πάνω μου και με αγκάλιασε λές και ήταν το κορίτσι μου. Με φιλουσε στο λαιμό οπως κ εγώ εκεινή, ενω δεν έχασα την ευκαιρια να αρπάξω στο στόμα μου τις ρογιτσες της και να τις πιπιλάω. Άρχισε να αναστενάζει, παράλληλα έκατσε σε θέση να της βάζω δάχτυλο και να χαζευω απο το καθρέφτη το ωραίο μουνί και το κωλαράκι της που ηταν γονατιστή.

Μου έγλειφε τα αρχιδια κ το κορμό του πέους τοσο τρυφερά , ένιωθα τη ζεστή ανάσα της σε κάθε σημείο του καυλιού μου που έκαιγε απο κάυλα και προσμονή να ΧΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ μαυρισμένη - ροζ μουνάρα της. Αφου είχα γινει πύραυλος μου φόρεσε καπότα και ξεκινησε ενα αργό τσιμπούκι με δοντάκι! Που και πού αύξανε ρυθμό στο τσιμπούκι της ! Εγω βογγούσα απο καύλα ανάσκελα. Της είπα οτι θέλω να τη πάρω στα 4!

Στήθηκε στα 4 και της τον έχωσα στη μουνάρα της! Ενω άρχισα να τη γαμάω σαν μανιασμένος βογγόντας βαριά και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμη που βρισκόμουν μέσα στο μουνάκι της ! Δεν το έκανα επίτηδες για να κάνω τον επιβήτορα - απλά έτσι μου βγήκε... το σφυροκόπημα συνεχίστηκε καθώς χαμηλωσε το κορμάκι της και εγω ημουν απο πάνω της την έγλειφα στη πλάτη και την σφυροκοπου΄σα στο πισωκολλητό!

Μετά γυρισαμε ανάσκελα και άρχισε να παιζει το μουνάκι της και εγω το καυλί μου (ευτυχως εδω δεν ειχε ξενερωσίες του στύλ αμα πιάσεις το πόύτσο σου μετά δεν ξαναμπαίνει στο μουνί μου που μου είπε η άλλη η απαράδεκτη στο Φιλιπιδου 11 τη Δευτερα που μας πέρασε) ! Με ρώτησε πόσο χρονώ ειμαι , της είπα και μου είπε οτι είμαι ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΥΛΑ...

Μπήκα ξανά μέσα της φούλ καυλωμένος και την έπαιρνα με ωραίο ρυθμό και ένταση ! Το μόνο που λίγο με ξενερωσε ηταν οτι με κλείδωνε στη μέση , ίσως επειδη είμαι μεγάλος και πονούσε.

Αυτο ήταν το μοναδικό σημείο που με κάνει να της βάζω 8 στη συμμετόχή , τη ξαναγύρισα στα 4 λοιπόν αλλα κάτι η ζέστη (δεν μ έκοψε να τους πώ να ανοίξουν air condition) και η υψηλή ένταση μ ανέβασε παλμούς και ένιωθα οτι θα σκάσω απο καύλα , χαλάρωσα λίγο ! Και τη ξαναγύρισα ανάσκελα οπού μπήκα ξανά μέσα της για τελευταια φορά καθώς δεν άντεχα άλλο , αύξησα ρυθμό και ψωλιές και έχυσα δυνατά μέσα στη καπότα καρφώνοντας την μέχρι τέλους στην μουνάρα της και φιλώντας την παντού!

"Είσαι πολύ καλός μου είπε και με πολλές καύλες" ...

"Γουστάρω και εγώ όταν βλέπω κάποιον έτσι μαζί μου"

Αυτές οι 2 ατάκες για τον τύπο που έγραψε πρίν οτι ειναι σαν βάτραχος και οτι δινει χάλια υπηρεσιες.

Η κοπέλα ειναι ΠΟΛΥ θερμη και σωστή με το πελάτη , ευγενέστατη αρκει και ο παρτενέρ να ειναι αισθησιακός μαζί της. Πολύ καλό βαθμό επισης στον τσάτσο ο οποιος ειναι πολύ σωστός και δεν ενόχλησε. Αν η γκομενα είχε και μακρύ μαλλι θα ήταν πολυ καύλα για εμένα πάντα.

Έκατσα λίγο να συνέλθω , σηκωθηκα πήγα προς το νιπτήρα έριξα λίγο νερό πάνω μου γιατι είχα ιδρώσει , συνήλθα λίγο , ντύθηκα , ευχαρίστησα την τύπισσα και βγήκα πάλι έξω στην Διδύμου με ένα ωραίο αεράκι να έχει αρχίσει και εγω να νιώθω ξαλαφρωμένος και σαν πουλάκι.

να πώ επισης , οτι αφήνει να τη χύσεις στη κοιλίτσα !

Καλά γαμήσια - καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.635
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, kosamf, nick9x και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαΐου, 2022
χαίρομαι που κατάφερε ς κ πέρασες καλά με τη γυρολογο Κάτια, είχα την ατυχία να την πάρω δύο φορές πριν αρκετά χρόνια μια στο Αλκιβιαδου 16α και μια στο Λιοσιων 76β όταν ήθελα να της δώσω μια ευκαιρία, και τις δύο φορές δυστυχώς ενώ είναι όλο υποσχέσεις στο σαλόνι μέσα κάνει ότι μπορεί για να τα αποφύγει... στο δε Μετάξι το τερμάτισε μιας και για να βγάλει έξτρα λεφτά υποσχόταν ότι ανωμαλία μπορείς να φανταστείς, τεσπα πέρασες καλά κ αυτό έχει σημασία εν κατακλείδι.

ΥΓ είναι τουλάχιστο αστείο να λες ότι αφήνει να τη χύσεις στη κοιλίτσα όταν η ίδια δηλώνει ότι θα σε αφήσει να την χύσεις στη μάπα.
review reaction 1 Grswinger, Διανοούμενος, κλεοβουλος και 1 ακόμα μέλος
18 Μαΐου, 2022
Συμφωνώ 1000% με το ο,τι την αύρα που βγάζει ο εκάστοτε συναγωνιστής θα την εισπράξει και από την κοπέλα.Οποιοι πάνε να ζμπρωξουν με ξινιλα έτσι απλά για χαβαλε σε στυλ"Αν δεν πάει καλά έχασα 10-20€" σαν να παίξανε ΚΙΝΟ χωρίς να κερδίσουν κάτι ας το σκεφτούν λίγο καλύτερα ...
review reaction 1 Masazonomaxos
10 Ιουνίου, 2022
αγαπητε φιλε ,
ειναι μερες που εχεις αφησει την κριτικη σου ,εγω τωρα την διαβασα.
προφανως για να υπαρχει η Κατερίνα στο μαγαζι εχει πελατες που περνάνε στο δωματιο .
ουτε ευχαριστημενοι που ξαναπανε , ειτε νεοι που τους παραμυθιαζει.
να σου πω οτι εχω 25 χρονια που παω σε μαγαζια των 3.000 δρχ - 5000 δρχ και 10 εως 20 ευρω.
εχω πληρωσει καποιες λιγες φορες 15.000δρχ και αντιστοιχα πιο προσφατα 60 ευρω για παραπανω υπηρεσιες.
τελικα ανακαλυψα οτι μου κανει το 10-20 ευρω και δεν παω σε ανωτερης κλιμακας οικους.
το 10-20ευρω που λεω οτι το κλαιω οταν το κλαιω ,το κλαιω συγκρινοντας παντα ιδια πραγματα.
δηλαδη αλλη κοπελα που εκανε παραπανω ή καλυτερα πραγματα στα ιδια χρηματα.
δεν συγκρινω της υπηρεσιες οικων των 50ευρω με αυτες των οικων με χαμηλοτερη χρεωση.
εγω πηγαινω συνηθως στις ιδιες κοπελες γιατι μου αρεσει να δημιουργω μια οικειοτητα (στη δικη μου σφαιρα της φαντασιας τουλαχιστον)
η κατερινα λοιπον ήταν μια κυρια που απο την αρχη την είδε "απάτη" μαζι μου.
πες οτι ειμαι 48 ετων και δεν της αρεσα;
δεν ξερω να σου πω τι ειχε στο μυαλο της .
πολλες υποσχεσεις στο σαλονι και λιγα πραγματα στο δωματιο
κριμα γιατι εμενα μου αρεσε πολυ σαν εμφανιση (περι ορεξεως κολοκυθοπιτα)
υπαρχει κοσμος που ειναι τοσο καβλωμενος που αν βρει τρυπα να την βαλει δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο.
εγω δεν ειμαι σ αυτη την κατηγορια λογω ηλικιας υποθετω.
ετσι λοιπον οπως θελω να πιστεψω οτι εκανες την κρητικη σου με τις σωστες σκεψεις στο μυαλο σου,
ετσι θελω να πιστεψεις κι εμενα οταν εγραψα οτι δεν κραταει αυτα που λεει στο σαλονι και οτι δεν αξιζει το 20αρικο.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3