Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 112 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τιμημένοι συναγωνιστές, καλησπέρα. Διαβάζω με αφοσίωση για χρόνια της κριτικές σας, αλλά δεν είχα κάνει ποτέ εγγραφή. Από σήμερα κ στο εξής θα τιμήσω με τις κριτικές μου κ εγώ τη σελίδα, με τις καλές αλλά κ με τις άσχημες στιγμές που μπορεί να έχουμε με τα κορίτσια. Σκοπός μου είναι να ενημερωθούν και να γελάσουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες, είτε νέοι, είτε παλιοί, να αλλά κάποιες φορές οι κριτικές μου ίσως αποτελέσουν μια κατάθεση ψυχής. Γιατί καλώς ή κακώς τα στενά της Φυλής μας έχουν συντροφεύσει σε μοναχικές στιγμές, στιγμές απελπισίας/απόγνωσης, στιγμές χαράς, στιγμές με φίλους, μετά από ποτά κ ξενύχτια, είτε είμαστε αγάμητοι για χρόνια, είτε βρισκόμαστε σε μία σχέση που έχουμε βαλτώσει ή/και που αισθανόμαστε μόνοι μας. Οι κοινές γυναίκες της οδού Φυλής, άλλοτε γίνονται η παρηγοριά μας, μα και πολλές μπορεί να μας κάνουν (με τη συμπεριφορά τους) να αισθανθούμε χειρότερα απ όταν πήγαμε.

Με΄τα από 1+ χρόνο χωρισμού (μετά από σχέση 5 χρόνων που με είχε ταλαιπωρήσει πολύ ψυχικά και ουκ ολίγες φορές είχα περπατήσει τα βρώμικα στενά, ενώ βρισκόμουν σε αυτή τη σχέση), επισκέφτηκα μετά από παρότρυνση φίλου τον εν λόγω οίκο για να συνευρεθώ με την κοπέλα που μου περιέγραψε πριν από 2 ημέρες.

Ο φίλος είναι δεινός δοκιμαστής, γαμάει όποια βρει μπροστά του, δίχως δεύτερη σκέψη. Κοντές, χοντρές, άσχημες, γριές. Τα πάντα. Η μόνη του επαφή με γυναίκες (δυστυχώς λόγω ανωτέρας βίας) είναι οι οίκοι ανοχής και τα κριτήρια του στο θέμα εμφάνισης είναι πολύ χαμηλά. Όταν όμως ξέρει πως έχει να κάνει μαζί μου, ο δοκιμαστής ανεβάζει τα στάνταρ του κ η έγκριση του ή μη, είναι καθοριστική για την απόφασή μου. Πρέπει όμως πρώτα να δω την κοπέλα, καθώς στο θέμα εμφάνισης δυσκολεύεται λίγο να διακρίνει το πραγματικά καλό κ αντικειμενικά όμορφο, από κάτι άσχημο ή μέτριο.

Ήταν ακόμα μέρα έξω, στο δρόμο επικρατούσε γενικά ησυχία. Πήγαμε καρφωτά στο συγκεκριμένο σπίτι και παρκάραμε το μηχανάκι απ έξω. Μπήκαμε μέσα κατευθείαν.

- "Είναι η Βίκυ, την γνωρίζεις;" αποκρίθηκε ο ευγενικός τσάτσος.
- "Δε την έχω γνωρίσει ακόμα, θα τη γνωρίσω τώρα" απάντησα με τη σειρά μου.
- "Εσύ την ξέρεις", είπε ο κύριος στον δοκιμαστή.

Τότε κατάλαβα ΄ότι τον αναγνώρισε και για να τον αναγνώρισε πάει να πει ΄ότι τον θυμόταν από προχθές, οπότε μάλλον αυτή πρέπει να γάμησε κ εκείνος. Ο ρόλος του τσάτσου ήταν καταλυτικός κ μου έδωσε αέρα σιγουριάς, καθώς ο δοκιμαστής έχει προβλήματα έκφρασης του λόγου που πολλές φορές καθιστούν πολύ δύσκολη την επικοινωνία μαζί του.
Η κοπέλα ήρθε, έκανε την πασαρέλα της κ αποσύρθηκε. Ήταν ξανθιά, με πράσινα μάτια, κοντούλα κ λεπτοκαμωμένη. Από πρόσωπο δεν με ενθουσίασε καθόλου, αλλά μου άρεσε το σώμα της κ όντας ένα χρόνο+ αγάμητος, ήθελα να περάσω σίγουρα καλά, δεν ήμουν για πειράματα. Έδωσα το μπλε στον κύριο, πέρασα στο δωμάτιο κ μου έκλεισε την πόρτα.

Η κοπέλα ήρθε (σχετικά γρήγορα), ήμουν καθιστός στο κρεβάτι."Relax", μου είπε. Συνήθως θέλω να τον δίνω πίπα όρθιος για να έχω πλήρη θέα από την κοπέλα, είτε καθιστή κ να κοιτάζω τα πόδια της, είτε γονατιστή κ να βλέπω κώλο, μουνί κ πόδια από τον καθρέφτη. Δεν ήμουν για πολλά-πολλά όμως κ έτσι απλά έκανα ότι μου είπε κ την έπεσα χαλαρός στο κρεβάτι. Ξεκίνησε να με γλείφει αρκετά αισθησιακά στις ρόγες κ ύστερα κατέβηκε προς τα κάτω κ έγλειψε με ευλάβεια αρχίδια αλλά κ πιο χαμηλά, στην εσωτερική μεριά από τα μπούτια μου.

- "Προφυλακτικό;"
- "Τί εννοείς, για την πίπα";
- "Ναι"
- " Ό,τι θες εσύ, εγώ δεν έχω θέμα"

(Όταν με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό, παραξενεύτηκα και την ρώτησα αν εννοεί για προφυλακτικό στην πίπα, γιατί νόμιζα ότι θα ξεκινούσαμε κατευθείαν γαμήσι. Μερικές φορές όταν είμαι τρομερά καυλωμένος κ ξέρω ότι θα μου φύγουν κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα, δε τον δίνω καν πίπα. Αλλά σήμερα, φίλοι μου, την ήθελα κ την πίπα μου. Όταν της απάντησα "ότι θες" μου φάνηκε σα να δυσανασχέτησε λίγο, αλλά δεν παραξενεύομαι, συνήθως η Ρωσίδες το έχουν αυτό, έχουν μία υπεροψία κ μία κακία χωρίς λόγο κάποιες φορές. Συνήθως απαντάω καταφατικά στην ακάποτη πίπα και γενικά δεν είμαι ο τύπος που λέει "ότι θες, δεν έχω θέμα". Όταν θέλω κάτι το λέω ρητά. Απλά σήμερα ήμουν εκτός φόρμας, λόγω της μακροχρόνιας απουσίας μου από το άθλημα, αλλά κ της κακής αρχικά ψυχολογίας μου, αφού 1+ χρόνο δεν μπορούσα να βρω γκόμενα κ αναγκάστηκα να περιπλανηθώ στα βρωμερά στενά.)

Ξεκίνησε μία ωραία κ βαθιά πίπα, ενώ εγώ δειλά-δειλά άπλωνα τα χέρια μου ολοένα κ περισσότερο χαϊδεύοντας το σώμα της, περιμένοντας τις αντιδράσεις της. Για τους φίλους των πελμάτων (σαν εμένα), η κοπέλα είχε πολύ όμορφα πατουσάκια, μικρά, άβαφα αλλά καθαρά κ με ωραίο σχήμα νύχια, καλοσχηματισμένα δαχτυλάκια. Χάζευα τον κώλο της κ της πατούσες της μέσα από τον καθρέφτη ενώ μου το μπούκωνε κ καύλωνα απίστευτα. Ακόμα πιο απίστευτα καυλώνω όταν χώνω κ δάχτυλο στον κώλο τους, την ώρα που η προσοχή τους είναι στραμμένη στο καυλί μου κ με καυλώνει απίστευτα να τους το βάζω έτσι ανεξέλεγκτα ενώ είναι αφοσιωμένες στην πίπα. Αλλά ομολογώ πως δεν τόλμησα να δοκιμάσω ούτε στο μουνί, αλλά ούτε κ στο κωλαράκι της να βάλω δάχτυλο, καθώς μπορεί να μην ήθελε κ να χαλούσα τη φάση χωρίς λόγο. Θα με χαλούσε πολύ αν το ένα όχι άρχιζε να φέρνει το άλλο.

- "Φτάνει" της είπα με φωνή που ίσα ε΄βγαινε από την καύλα.
- "Πώς θέλεις;" αποκρίθηκε η κοπέλα.
- "Να σε γλείψω κ εγώ;"
- "Ναι".

Δεν είμαι ο τύπος που γλείφει πουτάνες, ήμουν πολύ κατά, αλλά μερικές φορές πάνω στον χαμό μου, υποκύπτω απερίσκεπτα σε όλα τα πάθη μου.

Ξεκίνησα να γλείφω με μαεστρία το στενό κ πεντακάθαρο (αλλά στεγνό) μουνί της κ αυτή άρχισε να δίνει συναυλία. Οι υποκριτικές της φωνές δε διήρκεσαν πολύ, όταν κατάλαβε ότι είχα σκοπό να αφιερώσω αρκετό χρόνο στο μουνί της, καθώς ένα χρόνο+ αγάμητος τώρα, ακόμα κ το ξεσκισμένο μουνί μιας πουτάνας, στο στόμα μου φάνταζε ξερολούκουμο.

Μετά το γλειφομούνιασμα, μπήκα κατευθείαν κλασσικό ιεραποστολικό. Μου αρέσει να αρχίζω έτσι (αν αντέξω κ δε χύσω στο λεπτό) και να τελειώνω έχοντας την κοπέλα στα 4, σε στάση πλήρους υποταγής, για να ικανοποιήσω τα ζωώδη ένστικτά μου κ να έχω πλήρη θέα, πόδια μουνί κ κώλο. Αν θυμάμαι καλά δεν κατάφερα να φέρω τα πόδια της (πατούσες) στα μούτρα μου, τα είχα δίπλα μου στο ύψος της κοιλιάς μου (αριστερά κ δεξιά από αυτή) κ τα κρατούσα μέσα στα χέρια μου σφιχτά. Θυμάμαι σε κάποια δόση να τα φιλάω-γλείφω κ όλας, αλλά όχι πολλά πράγματα, καθώς είχα το νου μου στο να μην καυλώσω πολύ τόσο γρήγορα κ να αλλάξω άλλη μια στάση. Πήγαν να μου φύγουν ή κοπέλα το κατάλαβε κ έσφιξε κ άλλο το ήδη στενό μουνί της κ με τράβηξε προς το μέρος της για να χύσω. Ο παλιός είναι αλλιώς όμως, βγήκα κ της ζήτησα να κάτσει στα 4. Πάλι όμως μου φαίνεται ότι ψιλό δυσανασχέτησε, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Έτσι την έβαλα στα 4 κ κατέθεσα με αυτό τον τρόπο, ψιλό πιέζοντας κιόλας λίγο τον εαυτό μου να χύσω. Η πίεση αυτή σε συνδυασμό με το τρελά στενό μουνί της στα 4 με έκανε να χύσω με ένα τρόπο ψιλό ανεξέλεγκτο και άτσαλο κ όχι με την συνηθισμένη ένταση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μη χύσω πολύ, ούτε να το ευχαριστηθώ στο μέγιστο.

Αφού τελείωσα, κράτησα τη βάση της καπότας με το χέρι μου κ αποσύρθηκα αργά από τον κόλπο της.

"Περίμενε", άκουσα τη φωνή της. Ανασηκώθηκε γρήγορα κ κράτησε την καπότα με μωρομάντηλο, ενώ την απέσυρε αργά-αργά κ με ευλάβεια καθάρισε (πιέζοντας ελαφρά το πουτσοκέφαλό μου) μέχρι κ την τελευταία σταγόνα της χυσαμόλης μου. Ομολογώ ότι ήταν πρώτη φορά που μου κάναν κάτι τέτοιο, αλλά σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι ένας άτυπος κανόνας μεταξύ των κοριτσιών, ώστε η επόμενη να βρίσκει καθαρό τον πελάτη που μπορεί να γαμεί σε 2-3 στη σειρά, όπως κάνω εγώ σχεδόν πάντα.

"Λίγο" μου είπε, "Λίγο". Τώρα αν εννοούσε ότι τα έφτυσα στα μπαμ ή ότι έχυσα λίγο, δεν πολύ κατάλαβα, αλλά ούτε κ με ενδιέφερε.

- "Σε ευχαριστώ πάρα πολύ" μου είπε.
- "Εγώ σε ευχαριστώ" απάντησα.
- "Καλό βράδυ κ καλή ξεκούραση"
- "Καλή συνέχεια!!"

Γενικά η κοπέλα όπως προείπα δεν με κέρδισε με την εμφάνισή της, αλλά με κέρδισε με τη δεκτικότητά της. Ήταν δεκτική σε ότι της ζήτησα κ πιστεύω αν ήμουν σε καλύτερη ψυχολογία κ με περισσότερη αυτοπεποίθηση, όπως τις περισσότερες φορές, θα είχα περάσει ακόμα καλύτερα.

Το κυριότερο κριτήριο μου στη συνολική εικόνα είναι τα πόδια. Θα το συναντήσετε σε όλες τις αξιολογήσεις μου. Αν η κοπέλα αποδεχτεί την ποδολαγνεία μου συνήθως μου αφήνει μια καλή εντύπωση. Αν αρνηθεί λόγω βιασύνης, ή επειδή μπορεί να το βρει "περίεργο", ή αν το δεχτεί κ βρωμάνε θα μου χαλάσει αρκετά τη συνολική μου εμπειρία!!

Τώρα που πήρε μπροστά η μηχανή θα καταθέτω εντατικά κ θα μοιράζομαι της εμπειρίες μου μαζί σας. Καλή συνέχεια σε όλους!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Λεωνίδας!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
568
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GM2, kosamf, Ημεδαπος και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαΐου, 2022
Αξιος πορνορεπορτερ.. keep fucking
13 Μαΐου, 2022
Kαλή επιστροφή παίχτη, αν και θεωρώ ότι τα παραλές για την εμφάνιση της. Π.χ.:
«...Από πρόσωπο δεν με ενθουσίασε καθόλου...»
«...όπως προείπα δεν με κέρδισε με την εμφάνισή της...»
Τελοσπάντων, με δεδομένο το τάληρο που της έβαλες στην εμφάνιση, ανυπομονώ να δω ποιες θα σε κερδίσουν εμφανισιακά στη συνέχεια..Χμμμ;
13 Μαΐου, 2022
Πολλές μάλλον αρκετές το έκαναν αυτό να αφαιρούν την καποτα ….δείχνει ευγένεια ….παλιά μια στο Φωκαίας 17 πάντα μου την έβγαζε εκείνη και έλεγε πάντα πολλά παιδιά ………Η Βίκη είναι πολύ καλή όταν μειλαει ακούγετε μεγαλύτερη από την ιλικια της … είναι α γυμναστή αλλά με πολύ καλό σώμα τύπο και καλά κάνει γιτι να κουράζεται στην μουναρα της !!!!
Τέλος Πρόσωπο ατζελινα Τζολί τώρα με τα νέα χειλάκια και ζυγωματικά !!! Αστέρι
13 Μαΐου, 2022
Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας, είναι τιμή μου να δέχομαι τέτοια ανταπόκριση από άλλους μπουρδελιάριδες. Συγχωρέστε με για τα ορθογραφικά μου, ήταν λόγω κεκτημένης ταχύτητας, το πάθος με συνεπήρε.

Αξιότιμε Σεβασμιότατε, το τοπ για μένα ήταν 2 κοπέλες που έχω συναντήσει, οι οποίες έχουν θέσει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη. Δεν θυμάμαι ακριβώς όλες τις λεπτομέρειες, παρ όλα αυτά θα κάνω μία αναφορά κ ίσως κάποιοι καταλάβουν σε ποιες κοπέλες αναφέρομαι.

Το νούμερο ένα για μένα, από άποψη εμφάνισης ήταν μία κοπέλα στο δίπλα από το εν λόγω σπίτι, όχι εκεί που είναι η Αουρόρα. Στο πιο δίπλα ακόμα που είναι σχετικά πολύ καινούργιο κ ανεβαίνεις σκάλα. Ίσως είναι λίγο πιο πριν ή λίγο πιο με΄τα, πάντως είναι αριστερά από την ίδια μεριά. Εκεί ήταν μία ξανθιά κ αρκετά ψηλή κοπέλα, με ανοιχτόχρωμα μάτια, μοντελικών προδιαγραφών. Έβγαινε κ έκανε κανονική πασαρέλα σα να ήταν στο next top model, κ στο τέλος χαμογελούσε πλατιά, ψυχρά, παγερά κ αδιάφορα, χωρίς να κοιτάει κανέναν. Κοιτούσε μόνο ψηλά κ ευθεία. Αν δεν κάνω λάθος ήταν Ρωσίδα κ φαινόταν πολύ ντίβα. Θυμάμαι περίμεναν αρκετά άτομα κ όλοι σηκώθηκαν κ φύγαν γι αυτό το λόγο. Θεώρησαν ότι είναι ωραία μόνο για να τη βλέπεις. Ο δοκιμαστής μου όμως, είχε αντίθετη γνώμη κ όρμηξε δίχως δεύτερη σκέψη στο δωμάτιο. Βγήκα έξω κ περίμενα, μέχρι που ο δοκιμαστής βγήκε κουνώντας κυκλικά το χέρι (υπονοώντας ότι ήταν το κάτι άλλο) κ βγάζοντας έξω τη γλώσσα, λαχανιασμένος. Τότε κατάλαβα ότι πρέπει να περάσω κ εγώ. Ήταν η 3η στη σειρά εκείνη τη νύχτα, γι αυτό κ δε θυμάμαι όνομα, δυστυχώς φίλοι μου. Η κοπέλα παρόλο που στην πραγματική ζωή, ούτε να με φτύσει δε θα γυρνούσε και παρόλο που ήταν το απόλυτο θεόμουνο, ήταν απρόσμενα καλή κ ευγενική κ γλυκιά στο δωμάτιο. Είναι η τοπ κοπέλα για εμένα.
Σχεδόν στην ίδια κατάταξη είναι κ στην αριστερή μεριά της Φωκαίας, τότε που είχε 2 σπίτια γιατί χθες είδα 3 δίπλα δίπλα, (όχι το γωνιακό, τα δύο πιο πάνω που ανεβαίνεις σκάλες), μία μελαχρινή κοπέλα με απίστευτο πρόσωπο, ψηλή, μαύρα μακρυά μαλλιά που μυρίζουν σαμπουάν, η οποία για να σας δώσω ένα hint, γαμιέται τόσο δυνατά που στον πονάει. Η τσατσά τόνιζε ότι δε γίνεται τίποτα χωρίς προφυλακτικό, όταν παρουσίαζε τη συγκεκριμένη κοπέλα. Κάτι περισσότερο δε θυμάμαι να σας πω, αλλά ήταν εκεί πριν 2-3 χρόνια κ ήταν τοπ.

Στη συνέχεια άλλες 2, με΄τα από τις παραπάνω, από άποψη εμφάνισης είναι οι παρακάτω:

Ήταν 2 κορίτσια, σε ένα σπίτι νούμερο δε θυμάμαι, από τη δεξιά μεριά (με κατεύθυνση από το πάρκινγ το γωνιακό στα αριστερά προς το Hotel Brazil), (σχετικά καινούργιο, είχε πέτρες στους τοίχους της σκάλας όπως ανέβαινες), οι οποίες λεβέντες μου ήταν σαν κανονικές κοπέλες που συναντάς έξω σε κλαμπ. Σαν φοιτήτριες, δε μοιάζαν σε καμία περίπτωση για πουτάνες. Πιτσιρίκες γύρω στα 21 (τότε πριν 6 χρόνια ίσως) ή μία κοντή με πεσμένο βυζί κ η άλλη ψηλή με ένα τατουάζ με κάτι φτερά στη μέση. Μελαχρινές κ οι 2. Θυμάμαι με είχαν τρελάνει, πάλι τότε είχα να γαμήσω 2μιση χρόνια κ είχα δώσει ρεσιτάλ εκείνη την ημέρα τις πήρα κ τις 2. (Χωριστά στο καπάκι)

Και τέλος στην τελευταία κλίμακα της κατάταξης οι εξής 2:

Μία κοπέλα στη Φωκαίας, αλλά από τη δεξιά μεριά, στο σπίτι που μπαίνεις από τη μία μεριά κ έχει κ είσοδο κ από τον κάτω δρόμο (Αχαρνών) και έχει μέσα σκάλα. Ήταν μία ξανθιά κοπέλα με πολύ δυνατό βυζί, γεμάτη με τατουάζ. Σκυλί αυτή η γυναίκα. Συνήθως δούλευε μαζί με κάποια Τζένη αν θυμάμαι καλά, έχουν γραφτεί αρκετές κριτικές για την Τζένη, είναι μια μελαχρινή με ένα χαλαρό στυλ, σε φάση μπαφιάρας και δε χαλάει χατίρια γενικά στο δωμάτιο. Τις είχα πάρει κ τις 2 τότε (Χωριστά στο καπάκι), αλλά μου είχε κάνει καλύτερη εντύπωση η ξανθιά. Γαμιόταν σα σκυλί!!
Και τέλος μπορώ να αναφέρω σαν εμφάνιση κ την γνωστή φαντάζομαι σε όλους Τζέσσικα, η οποία ήταν στο 134 αν δεν κάνω λάθος, στο σπίτι με την παλιά ξύλινη σκάλα. Έχει πολύ ωραίο σώμα κ όμορφο πρόσωπο κ το χαρακτηριστικό της είναι ότι όταν τη γαμάς κάθεται σαν πτώμα, μούγκα στην στρούγκα. Δε λέω ότι είναι ωραίο να μην έχει συμμετοχή, απλά ήθελα να σας δώσω μία εικόνα για το γούστο μου. Και πάλι με συγχωρείτε που δεν μπορώ να θυμηθώ περισσότερες λεπτομέρειες κ να είμαι πιο συγκεκριμένος, ίσως σας μπέρδεψα χειρότερα. Λυπάμαι ειλικρινά που δε θυμάμαι τα ονόματά τους, για να γράψω αναλυτικές κριτικές, αφού τις ξανά γαμούσα φυσικά.

Επίσης καλά μουνιά θεωρώ την Εμμανουέλα, στο σπίτι κοντά στο Βενζινάδικο με τον παππού τσάτσο (65-67), αλλά μου είχε φερθεί ύπουλα στο δωμάτιο. Έκανε απίστευτο σαλονάρισμα αλλά στο δωμάτιο ήταν βιαστική κ έκλεβε. Πήγα να πιάσω πόδια μου λέει "μη είναι από Ντουλιά", την έβαλα στα 4 περνούσε τα πόδια της ανάμεσα από τα δικά μου κλειστά. Στο τέλος την είχα πάρει ιεραποστολικό κ τόλμησα να τη γλωσσοφιλήσω κ τότε ψιλό έστρωσε το πράγμα απότομα, ψιλό κόλλησε κ είχε πει: "Εσένα σ αρέσει όπως σε εμένα". Χαρακτηριστικά δε θα ξεχάσω ότι όταν είχα πάει μετά από κάποιες μέρες με θυμήθηκε κ ήρθε στο σαλόνι κ αρχίσαμε να φασωνόμαστε με φιλιά κανονικά μπροστά σε κόσμο. Είχε κολλήσει τόσο πολύ που βγήκε έξω στο δρόμο με το στήθος έξω κ την είχα κολλήσει πάνω στον τοίχο κ συνεχίζαμε να φασωνόμαστε. 2 Πιτσιρικάδες που έτυχε να είναι μέσα κ μετά βγήκαν έξω κ είδαν το σκηνικό, ψάρωσαν άσχημα κ με ρωτούσαν ποιος είμαι κ που την ξέρω. Όσες φορές κ να την είδα, δε την ξανά γάμησα. Μέχρι στιγμής ποτέ δεν έχω γαμήσει 2η φορά την ίδια κοπέλα, θέλω να δοκιμάζω πάντα κάτι νέο, ανάλογα με τα κέφια μου κ πως θα μου τη δώσει η γκόμενα εκείνη τη στιγμή. Θέλω γλυκούλα; Γλυκούλα, Θέλω καριόλα κ άγρια; Καριόλα κ άγρια. Γενικά δεν έχω καθόλου εμπειρίες με milf, συνήθως διαλέγω κάτι νέο κ φρέσκο.
Όπως επίσης κ τέρμα άγριο μουνί η γνωστή Αλίσια, μία ψηλή κοπέλα, μπαφιάρα, που όταν τη γαμάς σου φέρνει τα πόδια στα μούτρα από μόνη της. Αλλά κ αυτή με είχε κλέψε άσχημα. Θυμάμαι ήταν στο ισόγειο δίπλα από το βενζινάδικο τότε, μαζί με άλλες 3 κοπέλες. Κ είχε έρθει από πάνω μου κ με κοίταγε με ένα τέρμα άγριο βλέμμα, λες κ θα με γαμούσε αυτή κ όχι εγώ. Αρρώστησα κ μπήκα αλλά με πλάκωσε στην πίπα τόσο άσχημα που τα έπαιξα κ πήγα να χύσω, το κατάλαβε κ πήγε να ανέβει επάνω κ δε την άφησα να με ξεπετάξει έτσι. Μετά πήγα να μπω μέσα κ με το που μου έφερε τις τεράστιες ποδάρες της στα μούτρα μου δυστυχώς πήγαν να μου φύγουν, προσπάθησα να κρατηθώ κ εν τέλη μου φύγαν χωρίς να τα ευχαριστηθώ. Πήγα να ανταποδώσω κ να κλέψω κ εγώ, αλλά μετά από λίγο άρχισε να μαλακώνει κ όταν βγήκα ήρθε κοντά κ κοίταξε την καπότα. "Έχυσες" μου λέει. "Ναι; Δε το κατάλαβα." είπα εγώ. Οπότε γενικά κ εκείνη μου άφησε κακή εμπειρία, ένιωσα ότι πήγε να με ξεπετάξει. Αλλά γενικά είναι πολύ καυλιάρα. Θυμάμαι είχα πάει να πιάσω κώλο κ έβαλε το χέρι της κ νόμιζα δεν ήθελε κ το έβγαλα. Πάω δεύτερη φορά ασυναίσθητα κ μου αρπάζει το δάχτυλο κ μου το χώνει εκείνη στον κώλο της. Άγριο μουνί.

Αυτά, ελπίζω να μη σας κούρασα με τις μίνι κριτικές μου!!
17 Ιουλίου, 2022
Φίλε χαίρομαι που σταμάτησε για σένα αυτός ο Γολγοθάς με την ψυχολογική σου κατάσταση, καλά γαμησια να έχεις!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5