Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 193 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επισκέφτηκα σήμερα τα βρωμερά στενά για περπάτημα. Είχα ένα χρόνο+ να το χώσω, οπότε μπήκα στην πρώτη που βρήκα κ ύστερα έριξα μία βόλτα ψιλό αδιάφορος κ βαριεστημένος. Δεν έβλεπα κάτι καλό, έβλεπα ωραία σώματα με χάλια πρόσωπα, το αντίθετο, ή και τα δύο μαζί.

Στο συγκεκριμένο σπίτι ήταν μία ξανθιά με εντυπωσιακό πρόσωπο αλλά με χάλασε το σώμα της, οπότε έτοιμος να φύγω ακούω την τσατσά να λέει:
"Περίμενε, έχω και άλλη κοπέλα, είναι στο δωμάτιο." Σκέφτηκα ότι θα είναι κάτι καλό, γιατί κάποιος άλλος συναγωνιστής ακουγόταν να δίνει πόνο, επομένως εφόσον υπέθεσα ότι θα είχε δει κ τις 2 κοπέλες, αυτή που διάλεξε ίσως κ να άξιζε. Όντως όταν βγήκε το πιπινάκι με αρρώστησε το βλέμμα του. Μου θύμιζε κ κάποια παλιά γνωστή μου, ασιάτισσα κ εκείνη, επομένως η καύλα μου ήταν διπλή.

Η Άννα εμφανισιακά είναι γλυκιά με μία δόση αγριάδας, μαύρα μαλλιά, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, κοντούλα κ λεπτοκαμωμένη.
Αρκετά με τον πρόλογο, ας μπούμε στο ψητό. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο ήρθε κ κάθισε δίπλα μου, στο κρεβάτι, ενώ ήμουν ξαπλωμένος.

-Πώς σε λένε όμορφη;
-Άννα.
-Πόσο καιρό είσαι εδώ;
-8 Μήνες (ναι οκ, σε πιστέψαμε)
-Και που έμαθες τόσο καλά ελληνικά κ τόσο σύντομα;
-Είναι το αγόρι Έλληνας.
-Το αγόρι σου είναι Έλληνας; Κατάλαβα.

Δεν πολύ κατάλαβα κ εγώ δεν πολύ κατάλαβε κ εκείνη, σχετικά το αυτό που μουρμούρισε για αγόρι, αλλά δε με απασχολούσε κ ιδιαίτερα. Γενικά επικρατούσε μία ψυχρότητα, μου έχει τύχει κ με άλλες κοπέλες, να μη σου προκαλούν τον αισθησιασμό που σου προκαλούν άλλες στο δωμάτιο κ να ανυπομονείς να αρχίσει το παιχνίδι, αλλά να σου βγάζουν μία βαρεμάρα κ να έχουν όρεξη για πολύ μπλα μπλα, λες κ πήγες εκεί για να αράξετε. Μερικές μάλιστα σε στιγμές σιωπής σε κοιτάνε επίμονα κ σε ρωτάνε: "Τί;". "Τί τί, καφέ θα πιούμε; θα σε γαμήσω, τί θα γίνει;;", σκέφτομαι από μέσα μου κάτι τέτοιες στιγμές αλλά δε το λέω. Αφού λοιπόν η Άννα με κοίταγε σα χάνος κ είχε αράξει δίπλα μου χωρίς να γδυθεί, μου λέει μετά από λίγο: "Άντε έλα". Βγάζει μόνο το σουτιέν κ περνάει καπότα αργά-αργά κ άλλο τόσο αργά-αργά την περνάει κ με το μωρομάντιλο. Μου έκανε εντύπωση, έχω δει να περνάνε το καυλί πρώτα σε ακάποτη πίπα, αλλά στην καπότα πάνω πρώτη φορά!! Μετά άρχισε να διπλώνει τη συσκευασία της καπότας μέσα στο μωρομάντιλο κ να κάνει ένα τετραγωνάκι. Περίμενα να δω μήπως φτιάξει κ καραβάκι, αλλά τελικά σημάδεψε κ το έριξε στο καλάθι. Της έκανα το σήμα bingo με τον αντίχειρα κ επιτέλους μετά εκεί που είχα αρχίσει να νιώθω ότι μου τρώει χρόνο, ξεκίνησε μία βιαστική και αδιάφορη έως κακή πίπα. Σταμάτησε σχετικά σύντομα χωρίς να της πω εγώ.
-"Ανέβα πάνω" της λέω.
-Καλύτερα εσύ.
-Είσαι κουρασμένη ε;
-Όχι, αλλά καλύτερα εσύ.
-Να σε γλείψω λίγο;
-Ναι.
Ξεκίνησα να γλείφω μουνί κ για κάποιο περίεργο λόγο γούσταρε πάνω από την κλειτορίδα, όχι στο "σακουλάκι" που την καλύπτει, αλλά από πάνω. Κάνω κίνηση να γλείψω πιο κάτω,
-"Πιο πάνω" μου λέει "πιο πάνω σου είπα"!!
Μου ήρθε να γελάσω απίστευτα που μου έδινε παραγγελία κ πως το θέλει, ξενέρωσα κ σταμάτησα. Ήρθε η ώρα σου να υποφέρεις, σκέφτηκα.
Ξεκίνησα να την γαμάω με λύσσα κ μανία σε κλασσικό ιεραποστολικό, είχε κλείσει τα μάτια κ έδειχνε να υποφέρει. Δεν σταμάτησα να την κοιτάω καθώς η καυλόφατσά της με καύλωνε απίστευτα. Αλλά ως δηλωμένος ποδολάγνος από κούνια, ήθελα το κάτι παραπάνω. Ήθελα να γλείψω ή έστω να έχω τη θέα από τα μικροσκοπικά της πατουσάκια κ να την έχω έτσι με λυγισμένα τα γόνατα κ τα πόδια της στα μούτρα μου, να υποφέρει ακόμα περισσότερο. Έκανα κίνηση να της σηκώσω το ένα πόδι κ με κοίταξε απορημένη. Δεν αντέδρασε κ έτσι τα πέρασα αριστερά κ δεξιά στους ώμους μου. Εφόσον μέχρι αυτό το σημείο δεν διαμαρτυρήθηκε, γύρισα το κεφάλι δεξιά κ άρχισα να της φιλάω κ να της γλείφω το πατουσάκι. Εφόσον πάλι δεν αντέδρασε, τα έφερα κ τα 2 μπροστά, όπως γούσταρα να κάνω εξαρχής. Άρχισε να υποκρίνεται ότι καυλώνει απίστευτα κ παραμιλούσε κάτι ακαταλαβίστικα κ ενώ έγλειφα τα πεντακάθαρα πατουσάκια της απελπισμένα, κατέθεσα με μανία με αυτό τον τρόπο.
Σηκώθηκε, με ευχαρίστησε κ έφυγε.

Ξέχασα να αναφέρω πως μου παρουσιάστηκε ως μισή Ταϊλανδή μισή Ιταλίδα. Δεν το πολύ έχαψα, πάντως είχε πολύ όμορφα μάτια κ πρόσωπο.
Γενικά η εμπειρία μου είναι θετική, εκτός από αυτή την ψύχρα στο διάλογο κ τις κινήσεις που έκανε με το δίπλωμα της συσκευασίας της καπότας στο χαρτάκι. Θα προτιμούσα να με βάλει πιο σύντομα στο κλίμα κ να μη την έχει αράξει έτσι δίπλα μου. Πάντως στο γαμήσι, αν εξαιρέσουμε την αδιάφορη πίπα, από τη στιγμή που δέχτηκε την ποδολαγνεία μου, είμαι 100% κομπλέ κ ίσως την ξανά προτιμήσω!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Λεωνίδας!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
568
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 Wolfman 42, Ημεδαπος , Masazonomaxos και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού