Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 228 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ανήμερα Πρωτομαγιάς στη πρώτη βάρδια, πραγματοποιοντας τη τσάρκα μου κατεβαινοντας τα σκαλάκια η τσατσά μου είπε έλα σήμερα έχω καινούργια κοπέλα με φουλ πρόγραμμα.
Περίμενα λίγο να βγει από το δωμάτιο, όντως καινούργια κοπέλα για τον οίκο αλλά όχι καινούργια γενικά, ήταν η Κατερίνα η Πολωνεζα που παλιότερα την έπαιρνα στο Διδύμου 18 αλλά έχει δουλέψει μετά και στο Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο, ξανθιά παχουλη κατσαρομαλλα με πράσινα μάτια και 3.5αρι βυζι, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο αλλά χυσιμο δέχεται όπου θες...
Πλήρωσα κ πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα κ την περίμενα, άργησε αρκετά να έρθει μιας και είχε κι άλλο δωμάτιο πριν από μένα.
Ήρθε στο δωμάτιο με καλή διάθεση όπως και στο σαλοναρισμα, αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα και επιχείρησα να τη δαχτυλιασο σε μουνι και κωλο όπου διαπίστωσα ότι είχε βάλει κ στις δύο τρύπες της από ένα τόνο τζελ (γι αυτό της έκοψα βαθμο από συμμετοχή και σύνολο).
Μου πρότεινε να ξαπλώσω, αφαίρεσε τα εσώρουχα της και ξεκίνησε να με φιλάει από τους αστραγάλους μέχρι ανάμεσα στα μπούτια, συνέχισε στα αρχιδια, μετά αργά κ βασανιστηκα πάνω κάτω τον πουτσο μέχρι που μου έγινε τούμπανο... τότε τον πήρε στο στομα και τον εξαφάνισε.... πολύ καλή πιπα, συνέχισε λίγο με ισπανικό.
Πέρασμα προφυλακτικου, της είπα να στηθεί στην άκρη του κρεβατιού στα τέσσερα, σηκώθηκα όρθιος από πίσω της και την πήρα πρώτα από μουνι, σε δυνατούς ρυθμούς, δαχτυλιαζα την κωλοτρυπίδα της ενώ ανά τακτά διαστήματα χτύπαγα το δεξί της κωλομερι, βγήκα και τον έχωσα στη κωλοτρυπιδα της που πάρα το τζελ που είχε βάλει ήταν σφιχτή, την πήρα αρχικά σε κανονικό αργό ρυθμό και στη συνέχεια αφού είδα ότι αντέχει την ξεσκισα...
Σταμάτησα πήρα μωρομαντιλο από το κομοδίνο δίπλα αφαίρεσα το προφυλακτικό και την προσταξα να γονατίσει μπροστά μου, της είπα θα σε ψυσω στη μάπα και μετά θα στον δώσω στο στομα να τον σταγγιξεις, δεν είπε κουβέντα, γονάτισε έβαλε απλά από δύο δάχτυλα στα μάτια της, τον έπαιξα μέχρι που έχυσα στη μάπα της κ στη συνέχεια τον έχωσα στο στομα της μέχρι που μου τον σταγγιξε στη κυριολεξία.
Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω από 20λεπτο χωρίς καμία βιασύνη και ενόχληση, πάρα πολύ καλή συμμετοχή (κάτι που γνώριζα από παλιότερα) την προτείνω χωρίς ενδοιασμούς σε όσους θέλουν υπηρεσίες και δεν έχουν θέμα με τα κιλακια της, σίγουρα θα την ξαναπάρω (όπως έκανα άλλες δύο φορές), η χαμηλή βαθμολογία τόσο για το δωμάτιο όσο και για την υπηρεσία διότι στο νιπτήρα μπροστά υπήρχαν πολλά νερά αλλά κ το air ήταν κλειστό παρόλο τη ζέστη.
Να ενημερώσω ότι τη τελευταία φορά που την πήρα τη Τρίτη μου είπε ότι θα φύγει στις 18 Μαΐου και θα επιστρέψει μετά από δύο μήνες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
209.440
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, Bonecrusher, AceS και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2022
Την δοκίμασα κι εγώ,όντως πολύ καλή μέσα,ότι χάνει σε σώμα και πρόσωπο,το αναπληρώνει με τις πολύ καλές υπηρεσίες της.
review reaction 1 n.smirni76
06 Σεπτεμβρίου, 2022
Ηλικια πανω κατω; Ενα ευχαριστω κιολας για την συνεισφορα σου μεγιστε ολα αυτα τα χρονια. Μονο σεβασμο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2