Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 21 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρωινή επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί και παρουσιάζεται η Σοφία. Τάνκ πρώην ανατολικού μπλόκ...κοντό ξανθό μαλλί..γύρω στα 40+...παχουλή και με φωνή γεμάτη νάζι σχεδόν αστεία ! Λίγη κουβέντα και αρχή με βαθειά γλωσσόφιλα και πέρασμα σε 69 . Γύρισμα στα τέσσερα και την είχα σαλιώσει τόσο πολύ που γλύστρισε ο πούτσος μου κάνοντας ήχο ο αέρας που βγήκε από την μουνάρα της . Την άρχισα στα δυνατά καρφώματα και στο δωμάτιο αντηχούσε συνέχεια το πλάτσα-πλούτσα από το μούσκεμα μουνί της. Πάνω στο γερό τρομπάρισμα βγαίνει ο πούτσος από το μουνί της και μπαίνει αθελα μου με μεγαλοπρέπεια στην κωλαρα της. Βάζει μια φωνή και μου λέει "σταμάτα"...Τι έγινε ?... της λέω. Με έκφραση πόνου μου λέει..."μου το έχεις βάλει στον κώλο..σιγά-σιγά τραβήξου γιατί πονάω.." . Κοιτάζω και βλέπω τον πούτσο μου να έχει μπεί όλος μέχρι την ρίζα στην κωλάρα της. Ούτε η καπότα δεν φαινόταν μέσα κι αυτή ! Πάω να τραβηχτώ και νιώθω την απίστευτα στενή της τρύπα. Όπως τραβιόμουν πολύ σιγά νιώθω από καύλα έτοιμος να την χύσω. Παίρνω την απόφαση και τον ξανασπρώχνω μέσα , αυτή βάζει μια φωνή και σφιγγει την κωλάρα της και εκεί ήρθε το μοιραίο ! Την αρπάζω γερά από τα μπούτια και χύνω μέσα στην σφιχτή τρύπα της ! Απίστευτη αίσθηση !!! Πάω να τραβηχτώ και βγάζει μία κραυγή..."Μην κουνιέσαι πονάω ! Περίμενε λίγο " Μείναμε έτσι κάνα 2λεπτο μέχρι να πέσει ο πούτσος μου...δεν ήθελα να την πονέσω. Τραβιέμαι σιγά σιγά και η καπότα είχε φτασει ίσα στο πουτσοκέφαλο. Τσαντισμένη σηκώθηκε και πήγε στο βρυσάκι και έριχνε νερο στον κώλο της βάζοντας μου τις φωνές. Συγνώμη...της λέω...πήγα να τραβηχτώ αλλά....τέλειωνα και δεν κρατήθηκα. "Δεν το κάνω ποτέ από πίσω...ούτε τον γκόμενο μου δεν αφήνω" μου λέει με έντονη φωνή. Δύο λεπτά αμηχανίας και μετά ξαναπαίρνει το αστείο μπεμπεκίστικο ύφος της και μου λέει..."πάει έγινε τώρα...μη το ξανακάνεις ! Θα μου ξανάρθεις έτσι ?" Σίγουρα...της λέω . Της φύγανε τα νεύρα και γλύκανε το ύφος της μη χάσει και τον πελάτη ! Έφυγα με ένα χαμόγελο έχοντας γαμήσει κατα λάθος μια από τις πιό στενές κωλάρες που έχω γαμήσει ως τώρα....Η Σοφία συστήνεται μόνο για όσους γουστάρουν τις κάλτ παχουλές μίλφ....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιουλ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
279
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, Ημεδαπος , Junax και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2022
Αν δεν ήθελες να την πονέσεις θα είχες τραβηχτεί με το π σ το είπε. Πολύ άσχημο να διαβάζω ποσο εύκολο είναι να παρακαμφθεί ενα όριο κ ένα όχι μιας σεξεργατριας
review reaction 1 ISINAS, Stella***, Διανοούμενος και 2 άλλα μέλη
11 Μαΐου, 2022
Πάντως σύμφωνα με την περιγραφή σου μπήκε όλο με την μια στην κωλοτρυπίδα της και όταν το έβγαλες ήταν καθαρό, σαφώς ήταν λάθος σου γιατί σε κάθε περίπτωση ο κανόνας είναι να τηρούμε αυστηρά το πρόγραμμα της ιερόδουλης δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αποκλείεται να μην το κάνει από τον κώλο τουλάχιστον ιδιωτικά, δεν μπαίνουν έτσι εύκολα τα καβλιά στην πίσω τρύπα, τέλος πάντων αφού ήταν ατύχημα και δεν υπήρχε δόλος είσαι αθώος της κωλοπαραβίασης η οποία κρίνεται ακούσια και χωρίς σκοπιμότητα άλλωστε και η ίδια διαμαρτυρήθηκε χλιαρά σύμφωνα με αυτά που γράφεις και χωρίς διάθεση να το τραβήξει στα άκρα!
review reaction 1 Ημεδαπος , Stella***
11 Μαΐου, 2022
μη μασάς παίκτη, δεν μπαίνει ποτέ έτσι αν δεν είναι δουλεμένη η κωλάρα.
review reaction 1 Νίο
11 Μαΐου, 2022
Για ανατρέξτε όσοι σπεύσατε να σχολιάσετε στις υπόλοιπες κριτικές που έχουν γραφτεί από το ίδιο μέλος και θα σχηματίσετε άποψη περί τίνος πρόκειται η συγκεκριμένη κριτική.
Μην καταπίνετε αμάσητα αυτά που διαβάζετε
review reaction 1 ISINAS, Διανοούμενος
11 Μαΐου, 2022
Καλά είστε σοβαροί??? Δικο της.είναι οπου θέλει το δίνει. Το οτι είπε βγάλε το σιγά σιγά κ αυτός αντί να το ΒΓΑΛΕΙ το ξαναβαλε για να χύσει σας φαίνεται οκ? Είστε άξιοι της μοίρας σας. Κ ο θεός το ξέρει πόσα πράγματα κανουν (κ εγώ ίσως μέσα) οι κοπέλες γάργαρα γιατί απο αυτό βιοποριζονται ενω θα ήθελαν να κατεβάσουν πέντε καντήλια κ οχτώ μανουάλια.
review reaction 1 review reaction 6 ISINAS, Junax
11 Μαΐου, 2022
Είσαι ήρωας που σου σηκώθηκε με αυτήν...πάντως ένα κατά λάθος πρωκτικό έχει κάνει και η Jenna Jameson!
11 Μαΐου, 2022
Αδερφε με όλο το σεβασμό αλλά ή μας ξυριζεις ή η κοπέλα είχε Φ 200 κωλοτρυπίδα σωλήνα σαν και αυτους που βάζουν στις αποχετευσεις, αντί για γκροβερ!
Έτσι με τη μια δε μπαίνεις!
review reaction 1 Ημεδαπος , DAMDIM100, linear
11 Μαΐου, 2022
Anna24 δεν υπάρχει περίπτωση να μπήκε έτσι, αστον να λέει ότι θέλει. Εδώ στο Bou θα διαβάσεις πολλους τέτοιους!
review reaction 1 Anna24
12 Μαΐου, 2022
Anna24 δεν ήταν κάτι που έγινε εσκεμμένα. Τραβιόμουν προσεκτικά όπως μου ζήτησε αλλά αισθάνθηκα να τελειωνω και αν τραβιόμουν εκείνη τη στιγμή θα την πόναγα πολύ περισσότερο. Γι αυτό την κράτησα ακίνητη ώστε να τελειώσω ήρεμα χωρίς κίνηση. Μετά τραβήχτηκα αργά και προσεκτικά. Σεβόμενος την γυναίκα της ζήτησα δύο φορές συγγνώμη .Το κατάλαβε και κάπου εκεί τελείωσε. Άτυχες στιγμές δεν συμβαίνουν συχνά αλλά συμβαίνουν.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9