Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 114 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αν και λίγο κουρασμένος σήμερα οι καύλες βαρούσαν κόκκινο , ειχα και δυο μέρες να χύσω οπότε ειπα να πάω καμια βόλτα απο το Διδ.27 μπάς και πετύχω την Βικτώρια αυτη τη φορά... έφαγα ακυρο καθως ηταν κλειστο κατα τις 7 το απόγευμα. Μετά ειπα να περάσω και απο το 109 κάτω τα ίδια. Ειχα ηδη ξενερώσει αλλα δεν υπήρχε περιπτωση και να φύγω έτσι.

Σκέφτηκα οτι το Φιλιπιδου ειναι ωραίο σπιτάκι και φέρνει κατα καιρούς ωραίες κοπέλες και φιλότιμες. Έχω περάσει καλα εκει στο παρελθόν. Στο σαλόνι βγήκε η Σόνια ψηλή εκ Ρωσιας , η τσατσα την εκθειάζε ενω αυτη ειχε ενα σταθερό χαλαρό και ερωτικο σαλονάρισμα. Βυζιά μεγάλα ... κώλος ωραίος. Ξανθιά - γενικά μια μιλφ με επισης φουσκωμένα χειλάκια. Έδωσα το γαμό-σημο και πέρασα στο δωμάτιο. Τυπικό Φυλής αλλα με τσοντούλα να δείχνει.

Δεν άργησε να έρθει η Σόνια στο δωμάτιο έπεσε πάνω μου και ξεκινησε να τρίβει τα βυζια της στο ημικαυλωμένο πέος μου. Φιλιά δεν δίνει - γενικά τυποποιημένα προκαταρκτικά και γενικά το στυλ της εμένα δεν με ενέπνευσε. Ενιωθα σαν να ηταν κουρασμένη - τυπικά πράγματα. Αν δεν με ρωτούσε τι να κάνει και δεν έγλειφε μπαλάκια η βαθμολογία θα ήταν 3-4.

Τέλοςπαντων πήρε τα μωρομάντηλα και άρχισε να μου καθαρίζει το πουτσο... καλά λέω... τα πιάσαμε τα λεφτά μας πέσαμε σε υποχόντρια.
Περιμένετε να δείτε τι έγινε παρακάτω....

Αφου μου έγλειψε τα αρχίδια ήρεμα και αισθησιακά (ναι αυτο ηταν το ωραίο κομμάτι της συνεύρεσης) μου φορεσε πιπα και επιδοθηκε σε μια σχετική καλή πίπα. Ωστοσο η γκόμενα απο τη στιγμή που βάζει τη καπότα για πίπα δεν ΘΕΛΕΙ να ξαναπιάσεις το πουτσο σου...

Εμενα αυτα με ξενερώνουν και ειναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που έχω ριξει Χ στην Αλεξάνδρα που κατα τα αλλα εχει καλες υπηρεσιες απο Χωματιανού 11 όροφος. Δεν μπορω να με περιορίζει έτσι η πουτανα... να μη πιάνω το καυλι μου να της το χώσω αυτο που ξανακούστηκε ; Χμμμ;Χμμμ; και ουτε και θα ακουστεί ξανά καθως δεν θα ξαναπάω.

Τελοςπαντων αφου τον σήκωσα καλά μου φορεσε στα μπάμ τη καπότα και μου το οδηγησε αυτη !!!! Στα 4 τον πουτο στο μουνί της... μπήκα μέσα της με 70αρα στυση ! Και άρχισα να τη γαμάω, η στύση έγινε 90αρα και έδινα καλές στροφές γιατι σκεφτόμουν οτι "σιγά μη κάτσω εγω να χαλαστω απο τις δικές σου τις μαλακιες κοπελίτσα μου, θα σε πάρω λιγο δυνατά στα 4 θα σε χύσω κ άντε γειά μας!"

Έτσι κ έγινε ! Παρα το οτι ήμουν κουρασμένος , και γενικα αυτη η στάση με ξενέρωνε , την πήρα ωραια στα 4 για κάνα 3-4λεπτά , ανέβασα στροφες κ άρχισε κ αυτή να βγάζει κάποιες κραυγούλες. Χαζευα το πουτσο μου να βεντουζώνεται στα μουνοχειλά της ΑσάλιωταΑσάλιωτα, αυτη έλεγε ναι μωρο μου , χυσε αχ... μαλακιες δηλαδη Πλατύ χαμόγελο για να χύσω και να φυγουμε. Οπως κ έγινε μετά απο λιγο, τον έβγαλα απο τη μουνάρα της βάρεσα μια μαλακια πανω απο τα καπούλια της κ ξεχαρμάνια τα φλόκια μου μέσα στο λάτεξ.

Δεν έφυγα άχυστος ουτε χαρμανιαμάσμένος , αλλα ρε κούκλα μου ΕΛΕΟΣ , Εισαι ιεροδουλη αν ειναι να φοβασαι με τοσες πουτσες που τρως μηπως αμα πιάσει ο αλλος το καυλι του και μετά στο χώσει στο μουνι και θα πάθεις κάτι, ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΛΑΙΓΑΝΕ.

Βαθμολογία γαμησιού ενα 6 στα 10 απο μένα.

Θ ρεφάρω με καμιά Βικτώρια σύντομα ή με κανα καλό μασατζίδικο.

89η κριτική εν τω μεταξύ, άντε μολις τις 100στησω θα διοργανώσουμε πάρτι με πουτάνες στη Φυλης για να γιορτάσουμε αυτο το σπουδαίο κοσμο ιστορικό γεγονός.!

Καλα να περνάτε.

ΥΓ Αυτη νομίζω ειναι άλλη Σονια απο αυτην που γράφουν κριτική οι συναγωνιστές το 2020.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.664
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 redgarland, n.smirni76, kosamf και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαΐου, 2022
Η Σόνια αν έχει όρεξη είναι η καλύτερη πίπα στο 20αρικο!!
review reaction 1 Masazonomaxos
10 Μαΐου, 2022
Τύπε και εμεις θα ψυχανεμιστούμε ποτε θα έχει ορεξη δηλαδη ;

"Θα τη ξανασυνατούσες ;"

"OXI". Χεχε!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2