Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Εχοντας διαβασει εδω μεσα αρκετους που να την προτεινουν, πηγα σημερα το πρωι στοχευμενα Φωκαιας 25 για τη Τζεσικα. Την ειχα ξαναδει την κοπελα αλλα δεν ειχα μπει, ειναι εντυπωσιακη στην εμφανιση με μεγαλα φυσικα βυζια, ωραιο κωλο και ομορφο προσωπο. Δινω λοιπον το μπλε και μπαινω στο δωματιο. Ερχεται η Τζεσικα μετα απο λιγο και αρχιζει η φαση. Γλειφω λιγο τις βυζαρες της και παω να τη φιλησω αλλα λεει οχι στο στομα. Νομιζω ειχα διαβασει οτι δινει φιλια. Anyway, ξαπλωνουμε κρεβατι και ρωταει αν θελω ελευθερη πιπα και της λεω να ξεκινησει να μου την παιζει και θα δουμε μολις καυλωσω (αν ξεκινουσε κατευθειαν πιπα με καποτα αναθεμα αν θα μου σηκωνοταν). Μολις εχω καυλωσει μου περναει ξαφνικα τη καποτα με αστραπιαιες κινησεις χωρις να ξαναρωτησει πως θελω τη πιπα.. Με καποτα θα της ελεγα αλλα και παλι ξαφνιαστηκα που βιαστηκε να μου τη φορεσει. Παντως η κοπελα οπως ξαναειπα ειναι φωτια στην εμφανιση οποτε ειχα γινει πυραυλος και την ξαπλωνω για ιεραποστολικο. Ξεκιναει το κοπανημα, κοιταζα και στον καθρεφτη, βογγουσε αυτη. Μετα απο 2 λεπτα την πιανω απο τους ωμους για να τη εχω πιο σφιχτα πανω μου και αρχιζω να κοπαναω πιο δυνατα. Και εκει μαγκες, αν εχετε το θεο σας, αρχιζει και φωναζει και μου λεει τι κανεις, ηρεμα, θα μου αφησεις σημαδια και με σπρωχνει και σηκωνεται θυμωμενη να φυγει. Δεν εκανα τιποτα το εξτριμ, δεν ξερω πως την εχει δει η τυπισσα, απλα το προσωπο της επιασα και εκνευριστηκε τοσο που τελικα σηκωθηκε και εφυγε απο το δωματιο. Τι θελει δηλαδη να της κανουμε ερωτα και να λεμε γλυκολογα? Κοπελες που γνωριζω εξω και γαμαω πιο δεκτικες ειναι! Τσαμπα το 20αρικο, μου χαλασε και την μερα η ολη φαση.

Ενω ειναι ισως η πιο ωραια γκομενα στα περιξ της φυλης, με αφησε εντελως ξενερωμενο. Πρεπει να ριχνουμε μαυρο σε τετοιες συμπεριφορες μαγκες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
78
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , FAT BASTARD, Διανοούμενος και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαΐου, 2022
Εντάξει ωραία είναι άλλα όχι και η πιο εντυπωσιακή στην φυλής άμα την προσέξεις καλά έχει κάποιες ατέλειες άγρια φάτσα κώλος όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά λόγο μεγάλων βυζιών και τις ζαρτιέρες που βγαίνει εντυπωσιάζει.
review reaction 1 aoratos33_2
09 Μαΐου, 2022
Οχι και πιο όμορφη, μέτρια είναι σαν παρουσια. Η Τζώρτζια, η Βίκυ, η Εβελίνα, η Τζένη και κανα δυο άλλες που δε θυμάμαι ονόματα είναι πιο ωραίες παρουσίες αυτή την περιοδο στην περιοχη.
review reaction 1 aoratos33_2
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2