Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 79 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ψάχνωντας εδώ και καιρό ένα καλό κωλογαμήσι, κατηφόρισα σήμερα προς την διάσημη συνοικία.

Αφού έκανα μία βόλτα από Φυλής 65Α για να τσεκάρω Άννα Μαρία και 86Α για Μαρία (ήταν κι οι 2 μουνάρες αλλά ξινές στο σαλονάρισμα, οπότε σε συνδιασμό με κριτικές συναγωνιστών, τις απέφυγα), κατέληξα στη Φωκαίας 9 για να δοκιμάσω την Κατερίνα, για την οποία είχα διαβάσει καλά σχόλια. (Η Μαρία ξέρω ότι δεν κάνει πρωκτικό αλλά ήθελα να δω αν είναι τόσο καλό μουνί όσο λένε).

Η Κατερίνα είναι ένα milf, με καλούστικο σωματάκι και γυαλιά. Δίνοντας το μπλε παράβολο, μπήκα στο δωμάτιο και ετοιμάστηκα. Στα του αγώνα, η Κατερίνα έκανε ένα τίμιο στοματικό, όπου στη συνέχεια την έστησα στα 4, όπου για αρχή τη γάμησα από μουνί και μετά από κώλο. Η είσοδος σχετικά εύκολη, παρ' όλο που δεν τον λες και μικρό. Στήνεται καλά, αντέχει δυνατό πιστονάρισμα, και αν και την είδα να ζορίζεται λίγο, δεν παραπονέθηκε ποτέ. Εναλλαγή σε πλάγιο και μετά ιεραποστολικό, έκανα ίσως το καλύτερο γαμήσι που έχω κάνει σε κώλο. Το τέλος ήρθε στο στόμα της όπου μάλλον ήταν μπόλικα γιατί πνίγηκε και τραβήχτηκε, με αποτέλεσμα τα μισά να φύγουν στο κρεβάτι. Την είδα που πήγε στο νιπτήρα να τα φτύσει και συνέχισε να πνίγεται, ντράπηκα λίγο. Την έπνιξα με τα χύσια στην κυριολεξία Πλατύ χαμόγελο Ελπίζω να αλλάζουν σεντόνια, διαφορετικά θα περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη τον επόμενο που θα ξάπλωνε σε εκείνο το κρεβάτι Money Mouth)

Εν κατακλείδι, η Κατερίνα αποτελεί μία από τις πιο τίμιες επιλογές για πρωκτικό. Ύστερα από χοντρά fail με κάποια Κλεοπάτρα (;) στην Φωκαίας 17β και ένα ξανθό milf κάπου στην Φυλής (δεν θυμάμαι όνομα), και γενικότερα σε σχέση με τις περισσότερες κοπέλες που κάνουν πρωκτικό, που είτε αρχίζουν με το καλημέρα τα μα-μου-δαπ-νδφκ, είτε που για τα δικά μου γούστα, οριακά δεν βλέπονται (βλέπε Μαρία από Διδύμου), με την Κατερίνα σίγουρα δεν θα κλάψει κανείς το 20άρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.139
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Greekraider, Σεβασμιώτατος, Ημεδαπος και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού