Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 53 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
¨Οπως γράφω κ στον τίτλο είπα να έχω μία δεύτερη ευκαιρια - συνάντηση με την Λολίτα.Την πρώτη φορά που είχα την είχα δει ήταν το Δεκέμβριο του 2017 . Για ο΄ποιον βαριέται να βρει την κριτική θα πω ότι ήταν μία απαίσια εμπειρία . Με το που πέρασα στο δωμάτιο έβγαλε ξινίλα . Φώναζε κ φαινόταν καθαρά θα ήταν καλύτερα γι αυτήν αν δεν έμπαινα στο δωμάτιο. Στο σεξ απλά άνοιξε τα πόδια κ περίμενε να τελειώσω. ¨Οταν ζήτησα πίπα φώναξε ότι δεν κάνει.
Γι αυτούς τους λόγους δεν ξαναπήγα μαζί της κ πάντα αναφερόμουν με κακή διάθεση προς αυτήν στα σχόλια στο Forum. Εδώ να πω ; ότι ποτέ δεν πάω άπλυτος κ πάντα θέλω να είμαι ευγενικός προς τα κορίτσια.

Ας πάμε στο παρόν . Βάλε ότι πέρασαν 5 χρόνια από τότε , κάτι ο΄τι μου αρέσει σαν γυναίκα βάλε ο΄τι δεν είχα κ πολλές άλλες επιλογές έτσι αποφάσισα να ξαδοκιμάσω μαζί της. Δεν κρύβω ο΄τι ανέβηκα τα σκαλιά του 11 προβληματισμένος. Σκεφτόμουνα ότι μετά από λι΄γο θα τα έβαζα με τον ευτό μου κ θα έλεγα ότι έχασα το χρόνο κ τα χρηματά μου. Η τσατσά μου είπε ότι το βασικό κάνει 30€ το ελευ΄θερο στοματικό στα 50€ κ το πρωκτικό στα 70€ . Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες κ προτίμησα το βασικό.
¨Ηρθε η Λολίτα στο δωμάτιο κ σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά ει΄χε καλή διάθεση , έκανε αστειάκια κ γενικά ήταν πιο φιλική. ¨Οσο αφορά την εμφάνισή της η αλήθεια είναι ο΄τι τα χρόνια που είχα να τη δω , φαίνονται πάνω αλλά όπως κ σε μένα φυσικά. Μου πρότεινε δώσω στην τσατσά τα 40€ της διαφοράς κ να κάνουμε πρωκτικό αλλά λόγω προηγούμενης εμπειρίας δεν ήθελα να ρισκάρω κ αρνήθηκα.
¨Οσο αφορά το σεξ αυτή τη φορά είχε κάτι χαδάκια , έκανε στοματικό από μόνη της κ μάλιστα μου άρεσε. Δεν είχε πρόβλημα να πάρει τις στάσεις που της ζήτησα κ γενικά ήταν μάλλον καλή συνάντηση προς μαζί της. Στ αρνητικά ότι έβαλε αρκετό τζελ πράγμα που της το είπα.

Σαν επίλογος να πω θα έλεγα ότι πέρασα μέτρια προς καλά κ θα ΄η΄θελα να την ξαναδώ κ με πρωκτικό.. αλλά με λιγότερο τζελ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 26, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λολίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
12 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.460
Πόντοι:
1.660
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2022
30 το απλό; 50 το ελ. στ. και 70 πρωκ;;; Τι είναι αυτά ρε παιδιά; Πώς την έχουν δει οι κυρίες. ΜΑΥΡΟ σε τέτοια μαγαζιά. ΜΑΥΡΟ δαγκωτό. Από αυτά που περιγράφεις φίλε η κοπέλα είναι του 20άρικου κι αυτό με αμφιβολία. Μην τροφοδοτείτε τέτοιες συμπεριφορές παιδιά σε εξυπνακίστριες φόλες που πάνε να σας δαγκώσουν. Με το που σας λένε τιμές πάνω του 20άρικου, να σηκώνεστε να φεύγετε και μάλιστα γρήγορα και δείχνοντας και την δυσαρέσκεια σας και λέγοντας και τον λόγο για τον οποίο φεύγετε. "Χρυσό μουνί" δεν υπάρχει. Αν θεωρούν οι κυρίες ότι είναι για πιο ψηλά, να πάνε σε στούντιο.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1