Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 30 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα χύστες, έχοντας αποχή 4 μηνών αποφάσισα να επιστρέψω στο πολυαγαπημένο μας Μεταξουργείο για λίγη καλοπέραση. Απελπιστική κατάσταση, δεν έβρισκες τίποτα καλό. Καθώς περνούσε η ώρα και εγώ όντας απελπισμένος στην σαπίλα του Μεταξουργείου είπα να δοκιμάσω την Λόρη. Μπήκα μέσα στο μπουρδέλο και η τσατσά μας παρουσίασε την Λόρη. Δεν ήταν τίποτα το τρελό, πρόσωπο μέτριο, 24 ετών από Ρουμανία αλλά είχε ονειρικό σώμα. Έδωσα το κόκκινο παράβολο και πέρασε στο δωμάτιο. Μετα από κάνα λεπτό ήρθε και η Λόρη. Στα του αγώνα τώρα, το τσιμπουκάκι ήταν μέτριο καθώς δεν τον ρούφηξε ολόκληρο αλλά μόνο το κεφαλάκι. Παίζει λιγο με τις μπάλες για να σε καυλώσει. Το μόνο μου παράπονο ήταν ότι πριν απο εμένα είχαν πάει 2 παιδιά μαζί της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει κουρασμένη στο δωμάτιο.
Στήθηκε στα 4 κατευθείαν, δεν κάναμε άλλη στάση. Οι κραυγές της ήταν αληθοφανείς, δεν προσπαθεί να κλέψει και γενικά η κοπέλα φαινόταν να είχε διάθεση να σε ευχαριστησει όσο μπορούσε.
●Εν κατακλείδι, η Λόρη είναι μια πόρνη με ωραίο σώμα που σε ευχαριστεί με το γαμησάκι της. Το μόνο αρνητικό που υπάρχει είναι το τσιμπουκάκι που αφαιρεί μεγάλο μέρος απο την γενική εμπειρία. Σας την συστήνω χύστες μου.
Αυτά από εμένα, εις το επανειδείν!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 30, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λόρη
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
AlbanosBourdeliarhs
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
26 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
96
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, pierosgr

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2022
Παταγωδης αποτυχία καθώς είχα τρυγησει όλα τα κάλλη της ΚατσικογάμηςΚεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1