Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 261 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Εδώ και 3-4 μέρες περίπου βλέπω την Inga στην αλυσίδα που ξαναήρθε πρόσφατα.
Πέρασμα λοιπόν κατά τις 21:30 το βράδυ και σαλόναρε η Inga. Πολύ ωραία παρουσία. πολύ ωραίο κορμί. Flat κοιλίτσα, ωραία πόδια. Βυζάκι άσσος, άντε 1,5, αλλά ωραίο στην αφή. Πρόσωπο πολύ καλό και αυτό...λεπτεπίλεπτα άκρα στην πένα, με γαλλικό...

Μπήκε μέσα στο δωμάτιο καθώς φρεσκαριζόμουν χαμογελαστή. Μιλάει ελάχιστα Ελληνικά και ελάχιστα Αγγλικά οπότε η επικοινωνία είναι δύσκολη αν θες να πεις 2 κουβέντες παραπάνω, σχεδόν ακατόρθωτη εκτός αν γνωρίζεις Ρώσσικα. Είναι 25 ετών.

Με ρώτησε για προφυλακτικό στην πίπα και ξεκίνησε μια καλή πίπα χωρίς, με μουγκρητά που και που, σχετικά βαθιά όσο μπορούσε, κάνοντας ταυτόχρονα παιχνίδι περισσότερο με τα νυχάκια της παρά με τα μάτια της. Της έπιασα το κεφάλι κάποια στιγμή να πιάσω λίγο ρυθμό και την καθοδήγησα μαλακά λίγο πιο βαθιά που πνίγηκε, γούρλωσε τα μάτια της και γέλασε αλλά δεν το συνέχισα παραπάνω.

Με ρώτησε πως θέλω να ξεκινήσουμε και την έστησα ιεραποστολικό. Την πήγα χαλαρά στην αρχή βγάζοντας κραυγούλες. Είχε βάλει τζελ χωρίς να χαλάει πολύ την αίσθηση μιας και είναι στενή. Σχετικά ρηχές πουτσιές και στις πιο βαθιές που της έκανα αργά πεταγόταν και με κοίταζε. Μείναμε λίγο σε αυτή την στάση, της έγλειψα τον λαιμό και εκείνη έκανε παιχνίδι πάλι με τα νύχια της στην πλάτη μου και στα χέρια μου. Αυτό που με παραξένεψε ήταν ότι πήγα να της γλείψω τα βυζάκια και τραβήχτηκε...

Της λέω να γυρίσει στα τέσσερα. Εκεί το πήγε καλύτερα. Πάνω που ξεκινήσαμε κατάλαβα ότι ήθελε να συμμετάσχει λίγο παραπάνω σε αυτήν την διαδικάσια και άρχισε να χτυπιέται πάνω στον πούτσο μου με σχετικά γρήγορους ρυθμούς ενώ εγώ είχα μείνει τελείως ακίνητος και απολάμβανα ακουστικό και οπτικό θέαμα. Σταματάει και την αρχίζω εγώ γρήγορα και στο τέλος ένα σφυροκόπημα χύνοντας μέσα της με ορμή μένοντας για όση ώρα χρειάστηκα μέχρι να στραγγίξω τελείως.

Συνοπτικά, ένα πολύ ωραίο κορμί και πρόσωπο που αν το πούλαγε καλύτερα με περισσότερη πουτανιά θα είχε πολύ ζήτηση. Φόλα δεν έφαγα σε καμία περίπτωση αλλά ταυτόχρονα έφυγα και με μέτριες εντυπώσεις για την συγκεκριμένη κοπέλα.
Θα την ξαναέπαιρνα μόνο και μόνο επειδή είναι ωραίο μουνί, ΚΑΠΟΙΑ στιγμή στο μέλλον...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 22, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Inga
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Helluvatime
Ανώτατος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
18.315
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntonpinelo, black crow, Διανοούμενος και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού