Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 325 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
12:10 χτυπάω το κουδούνι του 73Α. Είχα δει το πρόγραμμα και μέχρι τώρα δεν έχει πέσει έξω τουλάχιστον στα Λιοσίων και Πάτση. Δούλευε η Ιωάννα που ήθελα να την δω.

Μέχρι να ανοίξει η πόρτα σταματάει ταξί απέξω και κατεβαίνει ενα κορίτσι με μάσκα και καρέ μαύρο μαλλί. Την αφήνω να περάσει σαν ευγενικός νεαρός για να εστιάσω κωλο μέσα από τα ρούχα της.

Υποδοχή από τσατσά και της λέω πως θα περάσω χωρίς να δω πολλά πολλά , μου λέει "μισάωρο;"
Μην το παραγαμησουμε λέω.. και βγάζω το μπλε.
Το δωμάτιο καθαρό , αλλά πάτησα καταλάθος στο χαλί του ντουζ που ήταν φουλ βρεγμένο και ξενέρωσα.

Μπαίνει μετά από λίγο η μικρή και χαμογέλασα διάπλατα με το φατσονι της. Σκέτη καύλα με ροζ λιπ γκλος να γυαλίζουν οι χειλαρες της και μαλλί καρέ που της πάει πολύ. Φορούσε ένα μαύρο κορμάκι πάνω σε μαύρα 20ποντα. Βυζιά 2αρια+ λίγο πεσμένα , σώμα αρκετά μαυρισμένο που γουστάρω επίσης πολύ.

Είναι από Ρουμανία 21 ετών , κάναμε λίγο χαβαλε στην αρχή και με ευχαρίστησε που της άνοιξα την πόρτα για να μπει.

Ξεκίνησε ένα στοματικό άνευ προκαταρκτικών και με άφησε να χουφτωνω παντού αφού πήρε και το χέρι μου και ζουληξε τις βυζάρες της με αυτό.

Πρώτη στάση στα τέσσερα. Μου είπε πιο πριν 2-3 φορές για το μέγεθος και στις 5-6 πουτσιες μου γυρνάει ιεραποστολικό την πιστοναρα σε μέτριους ρυθμούς βλέποντας την καυλοφατσαρα της και της λέω να μου γυρίσει λίγο πάλι στα τέσσερα. Γελώντας μου λέει ,"Ναι αλλά όχι όλο μέσα γιατί είναι μεγάλη".

Στα τέσσερα στήνεται έτσι όπως μαρεσει ανοιχτά πόδια αλλά τα πατουσακια να ενώνονται. Χουφτωνα βυζιά , την εσπρωχνα στα τέσσερα και γύρναγε το κεφάλι της πλάγια με ανοιχτό το στόμα και βογγητα. Έχυσα μέσα της και έμεινα βαθιά μέχρι να στραγγίξω χωρίς να κουνηθεί.

Με ευχαρίστησε , μου έστησε μαγουλακι να την φιλήσω και έφυγε πάνω στις τακουναρες της.

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ
Πολύ καυλιαρικο παρουσιαστικό.
Πονάει στα βαθιά μπασιματα με αποτέλεσμα να κλέβει λίγο.
Δεν φιλάει στο στόμα.
Ήταν τσαχπινα και φιλική.
Ήμουν ο πρώτος για εκείνη την βάρδια και ίσως ήταν λίγο κρύα στην απόδοση της.
Θα ξαναδοκιμαστεί γιατί μου άρεσε περισσότερο σαν παρουσία παρά σαν υπηρεσίες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2022
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Helluvatime