Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη πρώτη βάρδια. Μπήκα στον οίκο και ο κυρ Στέλιος είπε, που είσαι καυλιαρη έλα να δεις το μωρό μας, καινούργια, πέρνα και δε θα ενοχλήσει κάνεις.
Από το κουζινακι εμφανίστηκε η Αλίνα, ξανθό μιλφακι με λεπτό κορμί μικρό βυζι με ωραία ρογα για πιπιλιμα, έχει τατουαζ φτερά στις δύο ωμοπλατες της, καινούργια εδώ αλλά έχει κάνει πέρασμα τόσο από το Μεταξουργείο όσο και από ελαιοτριβείο και studio, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ενδιαφέρουσα περίπτωση, πλήρωσα και πέρασα δωμάτιο όντας ο τελευταίος πελάτης (η Αλίνα δουλεύει συνήθως από τις 1000-1030 μέχρι τις 1800-1830 εκτός Κυριακής) φρεσκαριστικα κ τη περίμενα.
Ήρθε η Αλίνα στο δωμάτιο με πλησίασε κσι άρχισε να με φιλάει στο λαιμό κ στο στήθος, τριφτηκε λίγο πάνω μου, όσο της αφαιρουσα τα ρούχα της, δηλαδή το σουτιέν και τη φουστίτσα που φορούσε και έπαιζα το μουνακι της μιλούσαμε(στα αγγλικά, ελληνικά δε γνωρίζει εκτός από καλημέρα τι κάνεις κλπ) είπε ότι είναι από τη Μολδαβία και οσονούπω 36 ετών, βέβαια δε την εκανα για πάνω από 26-28.
Αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα με δική της πρωτοβουλία και σιγά σιγά με ξάπλωσε στο κρεβάτι, ανέβηκε από πάνω μου, ξεκίνησε φιλιά πάλι σε λαιμό στήθος και όλο κατέβαινε, έκανε πέρασμα και από αρχιδια, ερώτηση για προφυλακτικό, ξεκίνησε πιπα που πιστεύω ότι είναι το μόνο που πρέπει να βελτιώσει μιας και ήταν μέτρια, της ζήτησα να γυρίσει όπου για πολύ ώρα χάρηκα το μικρό σφιχτό μουνακι της.
Πέρασμα προφυλακτικου, πρώτη στάση με αυτή από πάνω όπου ανέλαβε αυτή να κινείται και να δίνει ρυθμό, δεύτερη στα τέσσερα όπου στήθηκε πολύ καλά και τέλος ιεραποστολικο όπου σε κάποια φάση τύλιξε τα πόδια της πάνω μου και με τραβούσε με αυτά και με τα χέρια της βαθιά μέσα της ενώ αναζήτησε πάλι γλωσσοφιλα, αφαίρεσα το προφυλακτικό και έπαιξα λίγο τον πουτσο μου μέχρι να χυσω στα μουνοχειλα της, αυτή σαλιωσε δύο δάχτυλα της κσι έτριβε την κλητοριδα της, μόλις τελείωσα με τράβηξε από το λαιμό και άρχισε να με φιλάει, δεν με άφηνε να σηκωθώ, με ρώτησε πότε θα ξαναέρθω, όσο πλενομασταν/σκουπιζομασταν μιλήσαμε και λίγο ακόμα.
Στο δωμάτιο έκατσα γεμάτο 20λεπτο χωρίς καμία ενόχληση (όπως μου είχε προαναφέρει ο κυρ Στέλιος) βέβαια ήμουν κ ο τελευταίος πελάτης, θα την ξανατιμησω σίγουρα αν την ξαναπετυχω, πολλά προκαταρκτικα, πολύ συμμετοχή, πολύ θερμή αν η πιπα της ηταν καλή θα έλεγα για σούπερ κατάθεση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 16, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.106
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Διανοούμενος, anthotypos, kavlodrapanos35 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού