Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 112 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας για παρηγοριά τη διάσημη ρήση του μέγα καυλάντη φιλοσόφου Σωτίωνος «οὐ παντός ἀνδρός ἐς Κόρινθον ἔσθ’ ὁ πλοῦς» -ή κατ’ άλλους- «οὑ παντός πλεῖν ἐς Κόρινθον» (μιας και δεν παίζει μπαγιόκο αυτή τη περίοδο για κάτι καλλίτερο) και για παρέα ένα καλό φιλαράκι, κατευθύνθηκα προς τη Βίκυ, την οποία βάλθηκα προσφάτως να συναντήσω, αλλά δεν έτυχε να την πετύχω σε παρελθούσες τσάρκες.
Μετά από ένα σύντομο κουβεντολόι με το «Χάρη Ρώμα» μπαίνω στο δωμάτιο να ετοιμαστώ, γεμάτος ικανοποίηση από τη γενικότερη εμφάνιση της αφενός και αφετέρου από τις περιλάλητες χειλάρες της (σκέτο έπος, αξίζει ο ντόρος), οι οποίες με προϊδέασαν για μεγαλειώδες τσιμπούκι. Δεν έπεσα έξω ευτυχώς.
Εμφανισιακά την ξέρετε οι περισσότεροι, το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι τα μαστάρια της, αν και σχετικά μικρά, είναι φυσικά και δεόντως στητά.

Έναρξη προκαταρκτικών σφύριξα πρώτος εγώ, αφού πρώτα της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα. Προηγήθηκαν φιλιά στο λαιμό μαζί με κάναδυό πεταχτά στο στόμα και ακολούθησε ένα εκτενές γλειφομούνι, σε εναλλαγές με περιστασιακό γλείψιμο του στήθους της. Η αντίδραση της πολύ θετική (είχε τα μάτια της κλειστά, το κεφάλι στραμμένο και ψιλοδάγκωνε τις χειλάρες της- μπορεί να έπαιζε και θέατρο βέβαια-). Κατά διαστήματα ανασήκωνε ελαφρώς τη λεκάνη της φροντίζοντας να μετατοπίζει το μουνάκι της ως προς τη γλώσσα μου, προκειμένου να πετύχει (υποθέτω) το σημείο που την ερέθιζε περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι το περιποιήθηκα, ενώ δεν έλειψαν και μερικές ήπιες κραυγές ηδονικότητας από μεριάς της.
Τα δικά της προκατ. είναι νομίζω από τα δυνατά (της) σημεία. Ξεκίνησε κατά τον ίδιο τρόπο μ’ εμένα (φιλιά/γλείψιμο σε ρώγες και σώμα) και λίγο πριν φτάσει στο λουκάνικο μου, έκανε ένα πέρασμα από τις μπάλες, τις οποίες φιλοδώρησε με 2-3 ρουφήγματα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της (ξεκάλτσωτης μετά από ερώτηση) πίπας, μοὺ τον έπαιζε παράλληλα. Ο ρυθμός της ήταν μέτριος, ώσπου πήρε χαμπάρι ότι πλησιάζω προς το τέλος, οπότε απέκτησε αυξητικές τάσεις. Έσπευσα ωστόσο να παρατείνω το τέλος προτρέποντας την να σταματήσει για να τη γαμήσω και λίγο.
Αφού συμφώνησε, γύρισε ανάσκελα για ένα μικρής διάρκειας, μονότονο ιεραποστολικό σε γρήγορο όμως τέμπο, διότι τα ούμπαλα μου κόντευαν να εκραγούν από τη καύλα που μου δημιούργησε η πίπα της. Το τέλος ήρθε μέσα της και για περίπου μισό λεπτό αφότου τελείωσα, «άραξα» πάνω της για να στραγγίξω και να χαλαρώσω σε στυλ body to body. Έπειτα αγκαλιαστήκαμε ξαναφιλιθήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού για το εγγύς μέλλον. Μου είπε ότι θα λείπει σίγουρα τη Μ. Παρ & το Μ.Σαβ.

Overall μάγκες μια ανέλπιστα καλή συνάντηση, που θα φροντίσω να επαναληφθεί. Θα κρατήσω βέβαια και πάλι μικρό καλάθι γιατί διάβασα ότι υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεση της.
Διάρκεια: Σίγουρα 15’ με μια ενόχληση από Ρώμα (απλά τη φώναξε)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 15, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
5.161
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, spor48, olddog και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού