Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αγγέλα σήμερα είχε το μενού και αφού τελείωσα κάτι πρωινές δουλίτσες που είχα και έπηξα στην κίνηση
κατευθύνομαι προς το Διδύμου 22 καρφωτός για Αγγέλα αυτή τη φορά μιας και την είχα τσεκάρει την προηγούμενη εβδομάδα από κοντά.

Ελάχιστη αναμονή και μπαίνει μέσα και ένας παππούλης που όταν τελείωσε η Αγγέλα το προηγούμενο δωμάτιο και την είδε στο σαλονάρισμα πετάχτηκε σαν ελατήριο και λέει θα περάσω μπαίνοντας πρώτος στο δωμάτιο! Μου την έφερε ο παππούλης κανονικά Γερο-μύστηςΓερο-μύστης Αλλά μάλλον τηρήθηκε η σωστή σειρά προτεραιότητας γιατί με το που πήρα το δεύτερο δωμάτιο την ώρα που φρεσκαριζόμουν μπήκε μέσα η Αγγέλα με το eyeliner στα μάτια που είναι κανονικό cosplay βασίλισσας Κλεοπάτρας, εκτός και αν ο παππούς δεν άντεξε πάνω από 1,5 λεπτό. Γερο-μύστηςΓερο-μύστης

Ξαπλώνει στο κρεββάτι και τα μάτια που πέφτουν πάνω στις βυζάρες της, 3αρια με άφησε να παίξω και στην αρχή και στον αγώνα χωρίς μα και μου. Δεν είμαι βυζολάγνος αλλά άμα πετύχω αφράτα μεγάλα μ'αρέσει το παιχνίδι. Ελάχιστο social και ξεκινάει φιλιά από λαιμό μέχρι αρχίδια, με ένα τίμιο αρχιδογλείψιμο και ένα τσιμπούκι βιδωτό. Θα ήθελα να ήταν λίγο παραπάνω υγρό, τη στερέψατε την γυναίκα! !

Μία στάση παίχτηκε, ιεραποστολικό, το μουνί της όπως έχουνε αναφέρει και αλλοι συναγωνιστές δεν είναι και τοσο στενό. 2-3 εναλλαγές στο ιεραποστολικό, όπου στο τέλος μου τα ζήτησε στο στόμα λέγοντας μου, "θα σταματήσεις το σεξ και θα με χύσεις στο στόμα", σαν να μου έλεγε το μάθημα η δασκάλα. Ναι! Της είχα σηκώσει το ένα πόδι, είχα φέρει το δεξί χέρι το οποίο γράπωνε τον βύζο και το άλλο πόδι ανοιχτό κάτω. Πετάω καπότα, πάω δίπλα στο στόμα της και τα παίρνει όλα μέχρι να με στραγγίξει. Νιπτήρας, τα φτύνει, με κοιτάει με ένα πονηρό βλέμμα, με χαιρετάει και φέυγει.

Σε γενικές γραμμές, τα πήγε καλά η βασίλισσα Κλεοπάτρα, ενώ είχε και σερί δωμάτια εκείνη την ώρα. Ο μόνος λόγος που δεν θα επαναλάβω σύντομα συνάντηση μαζί της είναι ότι κυνηγάω πιο μοντελέ και skinny καταστάσεις, κατα τ'άλλα η Αγγέλα σε απόδοση ήταν μια χαρά..
Ενώ θα λέγαμε ότι η φιγούρα της με τους βύζους έξω και το βάψιμο στα μάτια τείνει να χαρακτηριστεί εώς και cult σε συνδυασμό και με την διακόσμηση των δωματίων στο σπιτάκι της Διδύμου. Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αγγέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Helluvatime
Ανώτατος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
18.312
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hustler, Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Απριλίου, 2022
Ωραίες κριτικές, ολοκληρενες. Ευγε συναγωνιστή. Αλλά ποια ειναι πιο εμφανισιμη από τις δυο;
review reaction 2 Helluvatime
11 Απριλίου, 2022
@Διανοούμενος Σε ευχαριστώ πολύ, προσπαθώ να περιγράφω σχεδόν όλη την συνάντηση για να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα αυτός που το διαβάζει. Άσε που οι περισσότερες είναι αυθημερόν οπότε τις έχω φρέσκες. Τώρα αν έχουν ειπωθεί πολλά για την εμφάνιση, δεν μακρηγορώ. Στην τελευταία σου ερώτηση,είμαι λίγο μικρός για να ξέρω τι γαμήσι έκανε η κανονική βασίλισσα Κλεοπάτρα, οπότε ψηφίζω βασίλισσα Αγγέλα εξ Ουκρανίας! Ναι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2