Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πέρασμα ξανά από Διδύμου 22, μιας και ήθελα να βρω την Βάνα να την τσεκάρω νομίζοντας ότι δουλεύει διπλοβάρδια.

-"Καλησπέρα, τι κάνουμε¨;
-¨"Κάνουμε καλό σεξ", είναι το ποιηματάκι της υπηρεσίας.
Η υπηρεσία μου είπε ότι είναι μόνο πρωινή η Βάνα μαζί με Μαριάννα, αλλά ίσως δεν την ξαναδούμε κιόλας.
Μου παρουσιάζει την Γιολάντα, μία Ρωσσόφωνη κοπέλα, που έκλεισε τα 30 χθες από ότι μου είπε η ίδια μετά, με κοντό καρέ καστανόξανθο μαλλί,
μικρό βυζί και σώμα χαλαρό σε κοιλιά και μπούτια. Δεν είναι νταρντάνα ή χοντρή, απλά είναι πολύ χαλαρή. Φάτσα μέτρια. Δεν ξετρελάθηκα από εμφάνιση αλλά λέω δε γαμιέται,
είχα περπατήσει και κάμποση ώρα και λέω θα περάσω να δω τι ψάρια πιάνει η Γιολάντα...

Μπαίνω στο δωμάτιο, φρεσκαρίζομαι και έρχεται μετά από λίγο ξεκινώντας φιλιά από τον λαιμό αργά κατεβαίνοντας μέχρι τα αρχίδια όπου ξεκίνησε ένα μούλιασμα για κάποια λεπτά στις μπάλες πολύ καλό.
Στην συνέχεια ξεκινάει μία πολύ καλή πίπα με σάλια, πολύ υγρή και αργή με εναλλαγές ρυθμού ανά χρονικά διαστήματα και μουγκρητά την ώρα που τον είχε στο στόμα της.
Τον έβγαζε από το στόμα και της και τον έπαιζε με το χέρι της, αργά και απαλά. Τρέχανε τα σάλια της από το στόμα, είχα γίνει κάγκελο. Πίπα διαρκείας, νόμιζε ότι θα τελειώσω έτσι, αλλά της δίνω την καπότα να μου την φορέσει.

Πιάνω το καυλί μου, το όποίο ήταν μούσκεμα από τα σάλια της και μου βάζει την καπότα ανεβάινοντας για καβάλημα. Σχετικά μέτριο καβάλημα, με αναστεναγμούς από μέρους της και εγώ να δίνω μερικά μπατσάκια στον κώλο της, γύρισμα σε ιεραποστολικό όπου έκατσε και τον έφαγε χωρίς μα και μου, ίσα ίσα μου έδινε μουνιές και αυτή, 1-2 εναλλαγές στο ιεραποστολικό και επειδή με είχε καυλώσει πολύ με την πίπα της, βγάζω το προφυλακτικό και την χύνω στην κοιλιά της, ενώ εκείνη κάθισε για λίγο και έτριβε το μουνί της στα αρχίδια μου.

Σε γενικές γραμμές δεν πέρασα άσχημα. Χωρίς τρελή συμμετοχή, αλλά με καλή διάθεση και υπηρεσίες. Μου κάνουν εντύπωση οι υπόλοιπες κριτικές (τις οποίες διάβασα μετά, αν και παλιές) κυρίως στο κομμάτι των υπηρεσιών της, μιας και η κοπέλα και καλή πίπα κάνει και έκατσε να τον φάει κανονικά. Γιαυτό και εγώ όπως και όλοι μας δεν θα πρέπει να επηρεαζόμαστε από τις κριτικές τόσο πολύ. Αν κάποια είναι φόλα 100% σε όλους μαθαίνεται με συνοπτικές διαδικασίες... Οι κοπέλες δεν είναι ρομπότ, μπορεί να αλλάξουν με τον καιρό, αλλά και με τον ποιον έχουν απέναντι τους, τη συμπεριφορά αυτού αλλά και την υγιεινή του.

Αν κάποια στιγμή ήθελα να με μουλιάσουν τόσο πολύ στην πίπα όπως σήμερα ίσως την ξανα επισκεπτόμουν, κατα τ'άλλα δεν είναι μία συνάντηση που θέλω να επαναλάβω σύντομα.

P.S. το σουτιέν δεν το έβγαλε καθόλου, αλλά δεν έκανα καν κίνηση γιατί κατάλαβα ότι δεν είναι άξιο προσοχής. Όχι λόγω μεγέθους, αλλά θα είναι αρκετά πεσμένο. Και η Μαριαννάρα έχει 0.5, αλλά παίρνει φωτιά η γλώσσα μου πάνω στο ρογίδι της. Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Γιολάντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Helluvatime
Ανώτατος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
18.312
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Διανοούμενος, Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού