Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα σας

Αν και δεν γράφω κριτικές είπα να το δοκιμάσω την πρώτη να δούμε πως πηγαίνω και στο γραπτό...

Χωρίς πολλές άσκοπες βόλτες και γύρες έχοντας περάσει ένας φίλος μαζί της στο παρελθόν με σχετικά καλές εντυπώσεις είπα να δοκιμάσω χωρίς να την γνωρίζω καν φυσιογνωμικά.
Φτάνω κατά τις 20:10 στο εν λόγω οίκημα κάθομαι και περιμένω,έρχεται ο τσάτσος οποίος παρεμπιπτόντως φαίνεται κάλος τύπος αλλά"πρέπει τον τσουρουφλίζει τον αστακό"γιατί και σε μένα έκανε οτι και στον συναγωνιστή @The Keeper και θα αναφερθώ παρακάτω...
Εμφανίζονται 2 κοπέλες χωρίς να μου πει καθόλου ονόματα μια μελαχρινή η οποία δεν φορούσε τίποτα, και η Ζωή ένα καστανόξανθο milf με αδύνατο κορμί και μικρο βυζί θα έλεγα 1 με 1,5 με το ζόρι.

Ρωτάω τον τσάτσο η ζωή ποια είναι;
Μου λέει καλά δεν την γνώρισες; Με χαμογελάκι περίεργο και όλο υπόσχεση...
Του λέω δεν την ξέρω φίλος μου πέρασε μαζί της και έμεινε ικανοποιημένος και θέλω και εγώ κάτι ανάλογο μου λέει οκ,του δίνω το δεκαράκι και περνάω δωμάτιο.

Μπαίνοντας τώρα στο δωμάτιο αντίκρισα οτι ήταν ένα ρημάδι τελείως,φαίνονταν οτι ο τσάτσος δεν κάνει ούτε τα βασικά εκεί,νιπτήρας της κακιάς ώρας με κρεμοσάπουνο που το είχαν βάλει σε μπουκαλάκι απο εμφιαλωμένο νερό και χωρίς καθόλου χαρτί,κάτω το πάτωμα γεμάτο σκισμένα χαρτάκια απο καπότες μια πολυθρόνα μες την μπίχλα ευτυχώς είχε κρεμάστρα γιατί σιχαινόμουν να ακουμπήσω εκεί τα ρούχα μου,υπήρχε τηλεόραση αναλογική η οποία ήταν σε λειτουργία αλλά δεν έπαιζε τίποτα μαύρη εικόνα καλά στα αρχίδια μας κιόλας δεν πήγα για να δω τσόντα άπλα το αναφέρω,και το κρεβάτι με ένα σεντόνι και αυτό μες την βρώμα που ούτε καν να μπει να το τεντώσει απο τους προηγούμενους,και ένα στρώμα με λακούβα που βρίσκουν τα γόνατα σου στα ελατήρια...
Αυτά τα γνωστά που έχει το βρωμερό Μετάξι για άτομα που είναι εξτρεμιστές και γενικότερα που αρέσκονται να ζουν ακραία!

Στα του αγώνα η Ζωή μπηκε στο δωμάτιο με πολύ καλή διάθεση και ξεκίνησε με ερώτηση-απορία ποιος ήταν ο φίλος που μου είπε για εκείνη,βέβαια δεν απάντησα ούτε δίνω λεπτομέρειες σε τέτοια, μου λέει εσύ θα περάσεις τώρα πολύ καλύτερα απο το φίλο σου και να του το πεις....(Λέω απο μέσα μου καλά απο λόγια έχουμε χορτάσει στην πράξη θα δούμε)

Ξαπλώνω στο κρεβάτι και ξεκινάει κατευθείαν να μου βάλει καπότα σε πεσμένη πούτσα με ταυτόχρονο μπούκωμα η οποία δεν αργεί να μου γίνει τηλεσκοπικός γερανός στην ανυψωτική περάματος ξεκίνησε μια ωραία πίπα βεβαία είχε γρήγορο ρυθμό αλλά οκ μείναμε για κανα 5 λεπτό έτσι,απο αρχιδομπαλάρες δεν πέρασε,παρόλα αυτά με παρότρυνε συνέχεια να την χουφτώνω το ψιλό απέφευγα επειδή είχα παγωμένα χέρια λέω μην το παγώσουμε το κορίτσι και φάμε καμιά πρόγκα!
Παίξαμε σε 2 στάσεις η πρώτη missionary βάζει κρέμα και με που της τον βάζω έβγαλε εκείνο το βογγητό το ψεύτικο ευτυχώς δεν το συνέχισε,ενώ ακουγόντουσαν τα βογγητά απο το άλλο κορίτσι στο διπλανό δωμάτιο που καταγαμούσε άλλος συναγωνιστής,ξεκίνησα με αργούς ρυθμούς και προ τιμήν της μου ζήτησε να την γαμήσω δυνατά όπως έπραξα ενώ ταυτόχρονα μου έγλυφε τα βυζιά και είχε περάσει το χέρι της απο κάτω για να μου χαϊδεύει τα αρχίδια είναι γυναικά που αντέχει να της κάνεις το μουνί ¨Χάρκοβο" και πάντα με θετική ενέργεια.
Της ζήτησα να αλλάξουμε σε doggy για να μην χρονοτριβώ και να έρθει το πολυπόθητο τελείωμα γυρίζει στήθηκε καλά την γαμούσα ωραία και παρόλο αυτά ζητούσε πάλι γαμήσι δυνατό έριξε απο μόνη της κάνα 2 μπάτσες στο κώλο της,και της είπα άστο σε μένα της έριξα εγώ 2 γερές στον κώλο και ταυτόχρονα τις άνοιγα τα κωλομέρια να βλέπω την κωλότρυπα της και τον πούτσο μου να χάνεται μέσα της φάνηκε οτι το γουστάρει το γαμήσι το δυνατό στο οποίο και εγώ δεν άντεξα άλλο και εκεί παρέδωσα τα πιτσιρίκια μου δεν βιάστηκε να τραβηχτεί.
Με ευχαρίστησε το ίδιο και εγώ και με αποχαιρέτησε με φιλί στο μάγουλο,φεύγοντας βλέπει πως δεν υπάρχει πουθενά χαρτί...μου λέει μισό λεπτό να φέρουμε χαρτί...

Της λέω δεν πειράζει έχω, και όντως είχα στην τσάντα μου χαρτομάντιλα και αντισηπτικά μαντηλάκια για αποφύγω αυτό που φοβόμουνΓερο-μύστηςαλλά εκείνη επέμεινε άντε λέω δεν γαμιέται...

Σε λιγότερο απο λεπτό μπουκάρει ο τσάτσος χωρίς να χτυπήσει πόρτα με το κωλόχαρτο στο χέρι και εγώ όρθιος γυμνός με την καπότα ακόμα κρεμασμένη στον πούτσο μου,και το μάτι του καρφωμένο στην ψωλή μου και να μου λέει με χαμόγελο ¨εντάξει δεν πειράζει δεν πειράζει¨πήρα το χαρτί και έκλεισε την πόρτα και έφυγε.

Συνοψίζοντας η Ζωή είναι ένα τίμιο milf με ευχάριστη διάθεση τιμάει τα λεφτά που παίρνει είναι γενικότερα μια safe συνεδρία αντέχει το δυνατό γαμήσι και το ζητά κιόλας θα έλεγα.Στα μείον οίκος ψιλό μπάχαλο αυτά απο μένα

Καλά να περνάτε!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 04, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ζωή
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
sirodoht
Μέλος
Εγγραφή:
25 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
596
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2022
"" ο τσάτσος οποίος παρεμπιπτόντως φαίνεται κάλος τύπος αλλά"πρέπει τον τσουρουφλίζει τον αστακό" "" καλά τέλεια Καπέλο η διάσταση που έδωσες συναγωνιστή !!! Έτσι!
review reaction 1 sirodoht
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1