Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πολύ καλή μέρα σήμερα, πολλή ήταν και η κίνηση στους δρόμους του κέντρου,
ήθελα να πάω να δω την Μαριάννα που είχαν γραφτεί κριτικές αλλά και στο αντίστοιχο νήμα του forum πρόσφατα σχόλια,
όπου άκουσα skinny ρωσσιδάκι και άστραψε το μάτι μου, αλλά και καύλωσα ταυτόχρονα!

Καρφωτός Διδύμου 22 και πάω πρώτα στο κάτω όπου είδα την Αγγέλα, ωραία παρουσία με τα μαστάρια να κρέμονται έξω,
και το eyeliner τραβηγμένο στα μάτια, θα την κανονίσω άλλη μέρα αυτή.

Ανεβαίνω στον πάνω όροφο και η υπηρεσία μου παρουσιάζει την Μαριάννα, καστανόξανθο καυλάκι, flat κοιλίτσα, 0.5 βυζάκι, λευκό δερματάκι, όλα στην τσίτα χωρίς ίχνος λίπους. Φορούσε μαύρα εσώρουχα όπου έκανε μία γύρα και έφυγε πίσω.

Με τρόπο μαγικό βγαίνει το 20άρικο από το πορτοφόλι και μπαίνω να φρεσκαριστώ στα γρήγορα μιας και φρεσκοπλυμένος απτό σπίτι. Με χτύπησε φαίνεται ο ήλιος στο κεφάλι σήμερα και δίνοντας το 20άρικο η υπηρεσία μου ευχήθηκε να περάσω καλά και της είπα "Επίσης". Δεν ξέρω αν το άκουσε, ρεζίλι γίναμε πάλι...

Μπαίνει το μωράκι μετά από λίγο, εγώ είχα ξαπλώσει και αέριζα τα παπάρια μου στο κρεββάτι, δεν μιλάει γρι Ελληνικά, την ρώτησα αν προτιμάει Αγγλικά αλλά και εκεί δεν...

Πέφτει όλη πάνω μου και αρχίζει να με γλύφει και να με φιλάει στο λαιμό, ανταποδίδοντας και εγώ, όπου μετά από λίγο άρχιζε να κατεβάινει και έπιασε δουλειά με τα άρχιδια. Ωραίο αρχιδογλείψιμο όπου κατέβηκε και πιο κάτω ακόμα και έπαιζε με την γλωσσίτσα της. Μπετόβεργα εγώ. Ανεβαίνει έπειτα και ξεκινάει μία ακα πίπα, σχετικά μονότονη όπου είχε όλο το χέρι της στη βάση του πέους.Ένοιωθα και λίγο δόντι. Την άφησα κάμποση ώρα να ανεβοκατεβάζει με τον ίδιο ρυθμό το κεφάλι της, όπου φοράει κράνος και εκεί που ήμουν έτοιμος να της πω να έρθει από πάνω- καλά το μυρίστηκα- μου στήνεται ιεραποστολικό.

Απίστευτα στενή, ήμουν ευγενικός μαζί της γιατί την έβλεπα ότι ζοριζότανε, ενώ όταν έδινα ελαφρώς γκάζια μου έβαζε τα νυχία της στην πλάτη μου, στον κώλο μου, όπου έβρισκε. Έπιανα κυριολεκτικά πάτο, δεν είχε άλλο μέσα...Διάφορες εναλλαγές στο ιεραποστολικό, πόδια πάνω, κάτω, ανοιχτά, κλειστά. Να της γλείφω τις ρόγες και να μου γλείφει τα αυτιά, τον λαιμό και τα νύχια της στην πλάτη μου καρφωμένα. Έπεσαν και γλωσσόφιλα. Κάτσαμε ώρα σε αυτή την στάση αφού το πήρα χαμπάρι ότι cow και doggy δεν θα έπαιζε. Βγάζω καπότα και την χύνω με ορμή στην όμορφη κοιλίτσα της. Της δίνω χαρτάκι να σκουπιστεί, φιλάκι και γεια σας.

Μία συνάντηση που θέλω να επαναλάβω γιατί θέλω να την πάρω στα τέσσερα και να την χύσω στο στοματάκι της την επόμενη φορά, αλλά και επειδή γουστάρω skinny καταστάσεις. Δεν την λες χτυκιάρα, απλά είναι αδύνατη και τσίτα όλα.

Money well spent!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Helluvatime
Ανώτατος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
18.312
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 redgarland, giorgiodelafuentes2, perseas και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2022
Ποσο αδυνατη ειναι? Κολαράκι κανει? Απο βυζί?
07 Απριλίου, 2022
@trelakos146 Το πόσο αδύνατη είναι δεν χρειάζεται νομίζω απάντηση, η κοπέλα δεν έχει λίπος πουθενά. Πρωκτικό δεν κάνει και το βυζί ίσα που πετιέται, το γράφω και στην κριτική.
10 Απριλίου, 2022
Πολύ αδύνατη. Επρεπε να την χυσεις στο στόμα. Τα καταπίνει γιατί της αρέσει. Από πρόσωπο δεν λεει.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3