Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Να ξεκαθαρίσω ότι μιλάω για φωκαιας 25 (πάνω).
Θα γράψω μια ενιαία κριτική γιατί την συνάντησα δυο φορές την κοπέλα χτες το πρωί και σήμερα το πρωί.

Η κοπέλα είναι ακριβώς όπως έχουν περιγράψει οι προλαλήσαντες και θα συμφωνήσω και εγώ πως είναι μουναρος με φοβερές αναλογίες. Ειδικά σήμερα φορούσε ένα δίχτυ που την κολακεύει πολύ.
Και στις δυο συναντήσεις εξαιρετική πιπα για τα δεδομένα του εικοσάρικου. Αρκετή όρεξη από μερους της και έτυχε εγώ προσωπικά να έχω καλή χημεία με την κοπέλα. Δεν είπε όχι σε τίποτα. Χόρτασα και τις δυο φορές καθώς και την πρώτη φορά ιεραποστολικό και σήμερα στα τέσσερα προσφέρουν φοβερή θέα. Όσο την ειχα στα τέσσερα ένιωσα κάτι να με ενοχλεί κάτω από το σεντόνι στο αριστερό γόνατο αλλά δεν έδωσα βάση καθώς κοιτούσα στον καθρέφτη πως κουνιόντουσαν οι βυζαρες της.

Και κάπου εδώ σταματάνε τα καλά . Σήμερα μετά το τέλος της συνάντησης κουβέντιασα κανα λεπτό με την κοπέλα στο δωμάτιο καθώς την ρώταγα ποτέ έχει ρεπό για να ξέρω ποτέ λείπει να μην πάω…τονίζω ότι έκατσα κανα λεπτό εκεί μέσα χωρίς να καταλάβω κάτι. Καβαλάω τη μηχανή και φεύγω. Περιμένοντας σε κάποιο από τα φανάρια της άχαρων αισθάνθηκα κάτι να με γαργαλάει στο πόδι . Κάνω στην άκρη , σηκώνω το μπατζακι της φόρμας και συνειδητοποιώ πως έχω κατασφαχτεί στο γόνατο και όλο το πόδι είχε γεμίσει αίμα. Έφυγα σφαίρα σε ένα φαρμακείο και πήρα ένα οινόπνευμα για αρχή και τώρα φεύγω στον παθολόγο μου να του πω τι μαλακια έκανα και να μου γράψει εξετάσεις . Τα σκισιματα είναι πολύ λεπτές γραμμές όποτε φαντάζομαι θα είχε κάποια παραμάνα από κάτω για να κρατάει τα σεντόνια τεντωμένα . Ίσως είμαι εγώ υπερβολικός αλλά επειδή δεν ξέρουμε τι έχουν όλοι οσοι μπαίνουν , καλό είναι να φυλάμε τα ρούχα μας. Εγώ προσωπικά ξενέρωσα και θα επιστρέψω στις cg που ήμουν την τελευταία δεκαετία .

Το δωμάτιο που πήγα είναι το μέσα δεξιά , με την πόρτα ακριβώς απέναντι από την πόρτα της τσατσας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Naruto
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
1.298
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 company of heroes tho, aoratos33_2, Διανοούμενος και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού