Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την είχα κεντράρει εδώ και μερικές ημέρες και μιάς και ήθελα να γλιτώσω και κάνα φράγκο, είπα να τη δοκιμάσω σήμερα που ήταν πιο ήρεμα τα πράγματα σε σύγκριση με το χθεσινό χάλι που επικρατούσε στη Φυλής (Σάββατο βράδυ) , πλέον η συμβουλή μου σαν παλαιός του αθλήματος και σχετικά έμπειρος ειναι προς τους νεότερους αν θέλουν να κάνουν με την ησυχία τους κάτι στα μπουρδέλα να αποφεύγουν ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ - που ως γνωστόν πάει το κάθε τρολ και κάνει φασαρία στα σαλόνια. ΚυΡΙΑΚΗ απέιρως προτιμότερα και ακομη καλυτερα καθημερινές.

Η Αγγέλα εμφανισιακά ειναι μια έκφυλη γυναικα γυρω στα 30 καστανή με ωραιο σώμα , να πιάνεις και να χαίρεσαι. Είναι πρόθυμη και για ελευ΄θερο στοματικό αλλα δεν θέλω να ρισκάρω με πουτάνες. Οποτε της είπα απλά να μου γλείψει τα @@ πράγμα που έκανε με ιδαίτερη καύλα και ζέση ενω καθε λιγο ανεβαινε προς τα πάνω κ πέφτανε γλωσόφιλα... οχι βαθειά, έβγαζε τη γλωσσα της εξω κ έπαιζε με τη δικιά μου.

Την απολαυσα κανα 5 λεπτο σε χαλαρά προκαταρκτικά και μετά την ξέσκισα για κανα 10λεπτο πολύ ωραίο σέξ σε 2 στάσεις
doggy style και ανάσκελα. Προκαταρκτικά ειναι καλή, σε φιλάει σε ολο το σώμα και σε χαϊδευει... το μόνο μείον ειναι πως στα 4 δεν στήνεται και τόσο καλά , καμπουριάζει λίγο και ριχνει τη λεκάνη προς τα κάτω , δεν τουρλώνει προς τα πίσω με φυσική καμπύλη της μέσης , πράγμα που ελαφρώς με ξενέρωσε οπότε τη γυρισα ανάσκελα που ήταν πάρα πολυ καλή και τον έτρωγε με πολύ ευχαρίστηση.

Οι ματάρες της ειναι μοναδικές οταν σου γλειφει τα αρχίδια , σε κοιτάει με γατισιο βλέμμα, τσιμπούκι επισης πολύ καλό, μου φόρεσε καπότα που ειχα πάρει απο το ψιλικατζίδικο επι της Φυλης λιγο πριν στριψω Διδυμου (τα κοκκινα again πολύ καλά) και έπαιζε κυκλικά το κεφάλι της ρουφώντας μου αισθησιακά το καυλωμένο πουτσοκέφαλο !

Μετά τη γυρισα στα 4 οπου οπως έγραψα κ πριν , δεν βολεύτηκα , και το τέλος ήρθε μετά απο έντονο σφυροκόπημα σε ιεραποστολική φάησ οπου η γκομενα ειναι πολύ απολαυστική... βογγουσε κ αυτή μαζί και νομιζω πρέπει να έχυσε ;;; !! δεν ειμαι σιγουρος αλλα η έκφραση της καθώς και οι ανασες της αυτο έδειχναν... πουτανες ειναι βέβαια δεν μπορείς να ξέρεις. Αλλα ανασκελα υπηρξε πολύ καλη χημεία και την γαμούσα κ εγω πολύ ωραια σκληρά , την εσφιγγα και αγκαλίτσα ενω αυτη με ξεψυχισμένες κραυγές μου κάρφωνε τα νυχια της στη πλάτη.

Φοβερο σκηνικό!

Έχυσα πολύ δυνατά μέσα στο μουνί της και βρέθηκα στο πορνο παράδεισο για λίγα λεπτά.... Μείναμε αγκαλιά , και με τραβούσε πιο κοντά της για να βγάλω όλα μου τα καυτά χύσια (ειχα να χύσω 2 μέρες και ήμουν πολυ καυλωμένος) έμπαινα ακομη πιο μέσα της και της ρουφουσα καυλιάρικα το λαιμό ενω είμασταν αγκαλιά....

δυνατό σκηνικό. Πέρασα υπέροχα.

Στο τέλος σηκωθηκε - μπορεσε να βρει τα κιλοτάκια της , με χαιρετησε με ενα φιλι στο στόμα κ βγήκε απο το δωμάτιο.

Σε χάζεψε καλα ο Μασαζονομάχος απο το γαμήσι που έφαγες σκέφτηκα... ντύθηκα κ εγώ κ βγήκα απο το μπουρδέλο ανάλαφρος σαν το πουλάκι.

Καλη ΣΥΝΈΧΕΙΑ σε όλους.

Και οι πιτσιρικάδες να μπαινετε μέσα να γαμάτε με ηρεμια μην πρήζετε τα αρχιδια μας με ηλιθιο τρολαρισμα στα σαλόνια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 03, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αγγέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
124
Likes:
18.719
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sirodoht, donpaparion, Conan και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού