Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μεταμεσονύχτιο πέρασμα από τα σπίτια του έρωτα. Πολλά ήταν κλειστά και σε άλλα δούλευαν κορίτσια αδιάφορα. Δεν έκανα μεγάλη βόλτα αλλά πέρασα να δω τι παίζει ΦΩΚ25Α. Η τσά μου εμφανίζει την Εύα. Κουβανέζα χυμώδης παρουσία με πολύ ωραίο σετ εσωρούχων. Πρέπει να είναι η πιο μεγάλη ηλικιακά από την παρέα της Κούβας. Είχα περάσει κι άλλη μια φορά μαζί της πιο παλιά και επειδή το πρόσημο ήταν θετικό ξαναμπήκα.
Μπαίνω στο δωμάτιο φρεσκάρομαι και περιμένω με πολλές καύλες. Το κορίτσι δεν αργεί να έρθει μιας και ήμουν το επόμενο δωμάτιο. Με πλησιάζει και μου δίνει τους βύζους της στα μούτρα. Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ αρχίζω τα ρουφήγματα. Αυτή αρχίζει κάτι βογγητά και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα. Της κατεβάζω τα κιλοτάκι, την βάζω να σκύψει και την αρχίζω γλείψιμο από πίσω. Έβλεπα αντιδράσεις από τον καθρέπτη του τύπου «τι μου κάνεις;». Την ρίχνω στο κρεβάτι και αρχίζω να της ρουφάω το μουνάκι αριστοτεχνικά. Το μουνάκι της παιδιά είναι ζωγραφιά. Έδειχνε να το απολαμβάνει και είχε αρχίσει να φέρνει χυμούς. Την ρώταγα αν της αρέσει κι αν θέλει να συνεχίσω, ναι αυτή. Μετά από λίγο ξαπλώνω και ζητάω πίπα. Πέφτει με τα μούτρα στο καυλί μου, με πολύ καλή πίπα, με πολύ σάλιο. Μου τον έκανε κολώνα και με ρώτησε αν θέλω να πάμε για σεξ. Της λέω yes baby και μου περνάει σκούφο. Της λέω ανέβα πάνω του. Τον βάζει σιγά σιγά και ξεκινάει παιδιά μια καβάλα τρελή. Σαν να προσπαθούσε να τελειώσει κι εκείνη πάνω στο καυλί μου. Κάποια στιγμή κόβει λίγο ταχύτητα και αρχίζω εγώ να της δίνω από κάτω δυνατά και γρήγορα. Πέφτει επάνω μου, με αγκαλιάζει και με παρακάλαγε να μην σταματήσω. Τελικά μετά από λίγο ακούγεται η πόρτα από την τσά να την φωνάζει. Λέει αυτή ναι αλλά συνεχίζει κανονικότατα. Εκεί που πάω να της πω να το γυρίσουμε στα 4, αρχίζει πάλι την καβάλα την καλλιτεχνική και ήρθε ένα τέλος πανηγυρικό παιδιά με μια πολύ ερωτική γυναίκα.
Το κορίτσι το έχει το άθλημα πάρα πολύ. Έχει ένα ύφος συνεσταλμένο όταν βγαίνει στο σαλόνι. Θα ήθελα να την έχω γειτόνισσα στις μέρες της καραντίνας, να περνάγαμε την περίοδο εκείνη γαμιώντας μέχρι να με στεγνώσει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2022
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Guaranty
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Οκτ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
249
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Accountant, Bonecrusher και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού