Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 112 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ανήμερα 25ης Μαρτίου στη δεύτερη βάρδια, έχοντας ακούσει για Βίκυ το μυαλό μου πήγε σε αυτή αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω.
Ο τσάτσος βέβαια την αναφέρει ως καινούργια κοπέλα κάτι που δεν ισχύει μιας και είναι τελικά η γνωστή κορασίδα από Πιπινου 118, Αγκύρας 12α, Βεργας 3 δεξιά και τελευταία εμφάνιση (σε οίκο όχι γενικά) στο Κολωνου 32γ.
Για κάποιους που μπορεί να μην τη γνωρίζουν είναι μια κοπέλα με ξανθό βαμμένο μαλλί κανονικό σώμα ωραίο και 1.5αρι βυζι, να αναφέρω επίσης σαν tip ότι συνήθως φοράει ωραία εσώρουχα όπου αποφεύγει να βγάλει το σουτιέν ενώ και τελειωτικό στο σώμα πρέπει να της το πεις μιας κ στο σαλόνι ανακοινωνεται σκέτα ελεύθερο στοματικό.
Αφού περίμενα για αρκετή ώρα στο σαλόνι ώστε να αδειάσει το ένα από τα δύο δωμάτια του οίκου πλήρωσα και πέρασα, φρεσκαριστικα και την περίμενα.
Μετά από κάνα 20λεπτο ήρθε, με πάρα πολύ καλή διάθεση, μιλήσαμε αρκετά μιας και γνωριζόμαστε, μη πάει ο μου σας στο πονηρό, φυσιογνωμικα εννοώ από τις βόλτες μου και από παλιότερες συνεδρίες μου μαζί της, από τη συζήτηση (χωρίς να δίνω βάση 100% σε ότι λένε οι κοπέλες τις δουλειάς) μου είπε ότι για λίγο καιρό θα δουλεύει εδώ, βέβαια και η Αντριανα στο Φωκαιας 13 μου είπε ότι για λίγο θα δουλέψει και τελικά ίσχυσε...
Συνοπτικά, αρκετά προκαταρκτικα, φιλιά (όχι γλωσσοφιλα) πεταχτά στα χείλη, χούφτωματα, προκλητικά στησίματα και προτροπή να τη γλειψω, φιλιά σε λαιμό στήθος κοιλιά, πόδια, ερώτηση για προφυλακτικό, πιπα που ειναι καλή αλλά θα μπορούσε και καλύτερα, πέρασμα προφυλακτικου πρώτη σταση με αυτή αποπάνω όπου ήταν μια χαρά από συμμετοχή δευτερη στα τέσσερα όπου στήθηκε καλά, τελείωμα στα κωλομερια, με παρακάλεσε να τη σκουπισω με μωρομαντιλο κάτι που θα το έκανα κ χωρίς να μου το ζητήσει, όσο πλενοταν κ ντυνόμουν μιλήσαμε λίγο ακόμη μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο κ έφυγε.
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 20 λεπτά χωρίς καμία βιασύνη ενώ και ο "Χάρης Ρωμας" κάποια στιγμή στο τέταρτο χαμηλόφωνα είπε ένα Βίκυ, σήμερα όντως είχε καλή διάθεση παρόλο που δούλευε διπλοβαρδια και πέρασα καλά, γενικά όταν έχει όρεξη θα περάσεις καλά, εγώ έχω περάσει μαζι της αρκετές φορές και δεν είχε μέτριο, είτε πέρασα καλά είτε όχι, αυτός και είναι ο λόγος που στο αν θα την ξανασυναντουσες έβαλα ίσως κ όχι σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.114
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Σεβασμιώτατος, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2022
Πληροφορίες λένε ότι σύντομα θα αναβαπτιστεί σε στουντιοκόριτσο!

Ίδωμεν!
review reaction 1 n.smirni76
26 Μαρτίου, 2022
Ηταν η ονομαστικη του εορτη. Ευαγγελος νομιζω
review reaction 1 n.smirni76
26 Μαρτίου, 2022
συναγωνιστή πορνορεπόρτερ, έχω παρατηρήσει σε πολλές κριτικές σου να αναφέρεις διάρκεια στο δωμάτιο αρκετά περισσότερο του δεκαλέπτου.. Καταλαβαίνω ότι από τις ενημερώσεις και τις επισκέψεις είσαι πολύ γνωστός στα σπιτάκια και στις κοπέλες, αλλά απ την άλλη οι μύστες εδώ μένουμε με την εντύπωση ότι εμείς κάτι δεν κάνουμε καλά.. Κρίνεις ότι αυτοί οι χρόνοι θα ισχύουν για όλους ; γιατί αν δεν αντικειμενικοί μήπως θα ήταν καλύτερα να μην τους αναφέρεις ;
review reaction 1 Ωρίων, spor48
26 Μαρτίου, 2022
φίλε μου όλα σχετικά είναι αυτά που γράφεις για τους χρόνους, γιατί μπορώ να σου αναφέρω και κοπέλες και σπίτια που περνάω σπάνια και δε με ξέρουν φατσικά και γράφω το χρόνο που κάθισα, από την άλλη ρε φίλε λογικό δεν είναι σε κάποιο σπίτι που περνάς συχνά να σου κάνουν σκόντο στο χρόνο με όλους γίνεται και στο κάτω κάτω είναι κάτι που "εχτισα" χρόνια με τα λεφτά που έχω ξοδέψει και τις εκατοντάδες φορές που έχω περάσει
review reaction 1 pistolpit, Bonecrusher, sinatra7
27 Μαρτίου, 2022
Η ζωή κύκλους κάνει ..πέρασα από κει κ έσκασε χαμόγελο ως τ αυτιά...η συνεδρία όπως στο Πιπίνου..με μεγαλοπρεπές τελείωμα στο στόμα ....(ταφτυσε)
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5