Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 82 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πολύ κίνηση σήμερα στους δρόμους, όλες οι κουλομαρίες πήρανε τα κάρα τους και ξεχύθηκαν έξω στους δρόμους.
Πέρασμα από το Μαραθώνος 59Α πρώτη φορά, μιας και ήθελα να δω τι παίζει στα εκεί σπιτάκια αλλά το 48Β για το οποίο πήγαινα ήταν κλειστό.
Ανέβηκα τα σκαλάκια και μπήκα μέσα, αρκετά περιποιημένος χώρος θα έλεγα και καθαρός, μύριζε ωραία και όχι τραγίλα σαν κάποια άλλα, ονόματα και διευθύνσεις δεν λέμε..

Εμφανίστηκε η υπηρεσία και μου παρουσίασε την Νάταλι , μελαχρινή γύρω στα 25-26 με πιασιματάκια, και αν θυμάμαι καλά κάποια μικρά τατού. Βυζί 1,5. Την ρώτησα πως είναι και μου ανταποκρίθηκε θετικά.... Με βάζει η υπηρεσία στο μέσα δωμάτιο, το οποίο ήταν αρκετά φωτεινό, καθαρό, χωρίς ντουζιέρα.
Φρεσκαρίζομαι στον νιπτήρα και την περιμένω. Μετά από 5-6 λεπτά αναμονής εμφανίζεται η Νάταλι γυμνόστηθη, πάνω στα τακούνια.

Είναι γενικώς λιγομίλιτη, μιλάει Ελληνικά, δεν κάταλαβα αν μιλάει καλά ή όχι, γιατί όπως είπαμε....είναι λιγομίλιτη. Την ρώτησα από που είναι και μου απάντησε από το Πακιστάν(!), τι πιο σύνηθες άλλωστε....
Έρχεται δίπλα μου και αρχίζει να παίζει με το πέος απαλά, ενώ της είπα να γλείψω τα βυζάκια της όπου τα έφερε μπροστά μου. Καθαρή από πάνω μέχρι κάτω, με το μουνάκι της ξυρισμένο όπου δέχτηκε και ένα δαχτυλάκι στην αρχή μπροστά. Έβαλε καπότα και ξεκίνησε ένα ψιλοκαλό στοματικό, με λίγη χρήση χεριού, όπου αργότερα της έκανα και μικρά μπασίματα στο στόμα της χωρίς παράπονο.
Απο την αρχή της συνεδρίας μέχρι το τέλος, έβγαζε κάτι ήχους σαν νιαουρίσματα, όποτε δεν είχε την πούτσα στο στόμα της νιαούριζε δηλαδή. Την γυρνάω ιεραποστολικό και μπαίνω, μικρές κραυγούλες, όπου ανέβασα αρκετά ρυθμό χωρίς να δυσανασχετήσει, ίσα ίσα έπιασε και αυτή ρυθμό κάποια στιγμή καθώς με είχε γραπώσει από τα μπούτια και έδινε γκάζι. Ήμουν αρκετά φορτωμένος και κατέθεσα μέσα της χωρίς να την αλλάξω.
Την καληνύχτισα, πήρε το βρακάκι της, μου έριξε δύο νιαουρίσματα και έφυγε.

Την ώρα που έφευγα την άκουσα να κάνει μπάνιο, οπότε είναι ένα συν αυτό.

Καθώς γυρνούσα στο αυτοκίνητό μου, μια γάτα είχε αράξει πάνω στο καπό και νιαούριζε. Χορτάσαμε νιαουρίσματα σκέφτομαι για σήμερα...

Γενικώς μια συνάντηση με μέτριες εντυπώσεις, ο χωρός αρκετά καλός, συμμετοχή της κοπέλας αρκετά μέτρια, την ήθελα περισσότερο ομιλιτική, θα ξαναπερνούσα μόνο και μόνο για τον χώρο και την ησυχία της περιοχής μαζί με την εύκολη πρόσβαση πάρκινγκ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νάταλι
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Helluvatime
Ανώτατος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
18.312
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Autokinitas, giorgiodelafuentes2, perseas και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2022
Ωραιο μωρο ειναι η Ναταλυ, βγαζει μια καυλα πανω στα τακουνια της! Το καλο ειναι οτι με την ανακαινιση που κανανε βαλανε και ντουζιερα! Ειναι ενα + αυτο! Επισης, η ναταλυ ειναι καθαρη οπως ανεφερες κανει το μπανακι της μετα για τον επομενο πελατη της, οπως αλλωστε και η Ιονελλα στο διπλανο!!
review reaction 1 Helluvatime
26 Μαρτίου, 2022
@Johnny87 Ντουζιέρα στο δωμάτιο που πήγα δεν είχε. Δεν ρώτησα βέβαια γιατί ήμουν και φρεσκοπλυμμένος. Τα δίπλα σπιτάκια θα τσεκαριστούν σύντομα!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2