Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Πρωινή βόλτα στα σπίτια και είχα εκκρεμότητα να περάσω για δοκιμή από Μαριάννα. Μου είχε κάνει εντύπωση η τσα*2 που την είχε παρουσιάσει άλλη φορά λες και ήταν το απόλυτο κορίτσι για αυτή την δουλειά. Είχα διαβάσει και καλά λόγια από εδώ, οπότε μπαίνω στον οίκο. Η τσα*2 να λέει τα ίδια και παραπάνω. Περνάω δωμάτιο.
Έρχεται η κοπέλα με πετυχαίνει στο φρεσκάρισμα και αρχίζει να γδύνεται. Για όσους δεν ξέρουν πρόκειται για skinny κατάσταση, καστανόξανθη. Αρχίσαμε όρθιο μπαλαμούτι στο οποίο ήταν συγκρατημένη. Άρχισα να την ξεκλειδώνω αλλά αργά. Κάνει ένα βαθύ κάθισμα και τον παίρνει στο στόμα. Με φουσκώνει και αρχίζει μια περιποίηση στις μπάλες στις οποίες επέμεινε πολύ. Επικοινωνία 0, δεν μιλάω Ρωσικά.
Πάμε κρεβάτι και την βάζω για λίγο στοματικό ακόμη. Την έβλεπα ότι κάτι την προβλημάτιζε αλλά δεν είχα καταλάβει τι. Κι εκεί μοίρασε το χρόνο της πίπας 60/40 με το 60 στις μπάλες και το 40 στο πέος. Σταματάει κάποια στιγμή και μου φοράει σκούφο. Πάω να της πω να ανέβει επάνω και την βλέπω να ξαπλώνει αμέσως για ιεραποστολικό. Πάω να μπω σε αυτή την στάση και εκεί κατάλαβα τι έτρεχε. Το κορίτσι δαγκώθηκε και μάλιστα μπήκα σιγά και σταδιακά. Προσπάθησα να την ρωτήσω αν την πονάω να σταματήσω κτλ. Μου έκανε νόημα ότι συνεχίζουμε. Μουνάκι στενό να το νιώθω ότι στρετσάρεται πάνω στον πούτσο μου. Μετά από λίγη ώρα το πρόσωπο της σαν να ηρέμησε και πεταγόταν άμα έκανα κάνα βαθύ μπάσιμο που και που.
Της λέω πάμε μια στα 4, μου κάνει όχι με τίποτα. Γκρόσο, γκρόσο μου έλεγε και μου κάνει να συνεχίσουμε σε ιεραποστολικό που ήταν και το μόνο που κάναμε. Εγώ όπως καταλαβαίνετε αργούσα να τελειώσω σε αυτή την στάση. Οπότε σε μια φάση πήρε μόνη της την πρωτοβουλία να με σταματήσει, να μου βγάλει το σκούφο και να με αρχίσει σε στοματικό για να με τελειώσει έτσι. Όπως ήμουν ξάπλα ούτε αυτό θα ερχόταν γρήγορα. Το απόλαυσα κάμποση ώρα και ύστερα σηκώθηκα όρθιος πάνω στο κρεβάτι και της τον έδωσα στο στόμα ξανά. Αφού της γάμησα λίγο έντονα το κεφαλάκι ήρθε το τέλος και το κορίτσι πήγε και τα έφτυσε. Ντύθηκε χαιρέτησε χαιρέτησα έφυγε. Η τσα*2 δεν ενόχλησε καθόλου.
Βγαίνοντας 3 συναγωνιστές περίμεναν στο σαλόνι. Η τσα*2 απλά χαιρέτησε. Χαιρέτησα κι εγώ και έφυγα. Ήξερε πολύ καλά ότι η απόδοση δεν ήταν στα πλαίσια που έλεγε πριν μπω στο δωμάτιο. Γενικώς της δίνω το γεγονός ότι ενώ φαινόταν ότι ζορίστηκε έμεινε μέχρι τέλους για να μην φύγω άχυστος σε καμία περίπτωση. Αλλά το να κάνουμε μια στάση με το ζόρι και να έχω την αίσθηση ότι την πονάω δεν μου αρέσει ούτε εμένα. Δεν θα ξαναπέρναγα μαζί της. Μαριάννα σόρυ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Guaranty
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Οκτ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
249
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Επιρρεπής, perseas, Ημεδαπος και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού