Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 69 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Ειρήνη θα ναι 3 χρόνια που την έχω γνωρίσει κι από τότε την έχω στανταράκι κάθε ένα-ενάμισυ μήνα, δηλαδή βγάλε την πανδημία θα την έχω πάρει καμμιά 15αριά φορές.. Εμφανισιακά μετριότατη, 55άρα στρογγυλοπρόσωπη κοντή χοντρουλή με κωλάρα και κοιλάρα, μέτριο μέγεθος βυζί κι ένα παράξενο μαλλί κοντό ξανθοβαμένο όπου στο σβέρκο τα αφήνει μαύρα.. Στο σώμα είναι πολύ σφιχτή κάτι που δίνω σημασία, αλλά πάλι στο σύνολο.. το μπαζάκι της διπλανής πόρτας.. Επίσης στον αγώνα, άμα την αφήσεις να κάνει μόνη της παιχνίδι, πίπα και σεξ μέτριο και κάτω..
Οπότε θα μου πείτε και τι βρίσκεις ρε φίλε κι έχεις πάει τόσες φορές ; Απαντώ, άνεση και σόσιαλ. Σόσιαλ δεν εννοώ να σου αρχίζει την πάρλα για τα προβλήματα της σαν στο μίνι μάρκετ, ούτε πάλι PSE φάση βρισίδια και φτιαχτά προστυχόλογα, εννοώ να μιλάς ακομπλάριστα, να ζητάς ότι θες όπως το θες και να ανταποκρίνεται, και γενικά να φτιάχνεις τη φάση σου και να συμμετέχει.
Ας πούμε στην πίπα δεν το έχει, γρήγορη και μονότονη την κάνει (κάνει ακα αλλά προτιμάει προφυλακτικό) της λες πήγαινε αργά διορθώνεται, γλύψε από κάτω μουλιάζει όλη την περιοχή (κωλοτρυπίδα δεν ακουμπάει), άμα σχεδιάζεις γλυφομούνι της το λες νάρθει φρεσκαρισμένη, άμα φτιάχνεσαι ακουστικά της λες να σε ακούσω πώς χύνεις κι έχεις φωνές με μιά ρεαλιστική απομίμηση..
Στο σεξ τυχαίνει η μουνάρα της να κουμπώνει στον πούτσο μου λες και την έχω παραγγελία, δεν ξέρω, ανατομικό είναι, η κρέμα που βάζει, πάντως τέλεια αίσθηση. Ιεραποστολικό αργό βαθύ με γλωσσόφιλα και διαρκείας πιπίλισμα στις ρώγες της, στα τέσσερα δυνατό κοπάνημα με ρύθμιση πότε να κουνιέται πότε να μένει ακίνητη και δεκτική σε κωλοχάστουκα.. Κάθε φορά την πιέζω και για άναλ, κάθε φορά σταθερή η άρνηση..
Τελείωμα δέχεται στο σώμα παντού, όταν θέλω στο στόμα το κάνω όρθιος με αυτήν στα τέσσερα, ξαπλωμένος μπορεί να τα αφήσει να τρέχουν, γενικά πετάγεται γρήγορα να τα φτύσει..
Στόν τίτλο την έγραψα πολυεργαλείο γιατί προσαρμόζεται στα γούστα του πελάτη και φεύγεις ξαλαφρωμένος, βλέποντας τη ζωή πιό ωραία..
Πιτσιρικάδες κάτω των 30 και μοντελοπνίχτες, ούτε απ έξω..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
4.323
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Οξαποδω, Bonecrusher, mutsodringo και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού