Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Λίγο πριν το τέλος της 2ης Βάρδιας πέρασμα από Δ22 να δω τι παίζει. Εμφανίζεται κορασίδα με πρόγραμμα φουλ εκτός γκρόβερ. Από την όλη φάση συγκράτησα 3 πράγματα. Είχε υπερβολικά βαμμένα μάτια σαν βασίλισσα της Αιγύπτου. Είχε πολύ ωραίο στήθος του οποίου οι ρώγες μου έβγαζαν τα μάτια. Και τέλος μου είπαν ότι την έλεγαν Αγγέλα, που μου ήρθε ότι για αυτό το όνομα είχα ακούσει ότι την ιδρώνει την φανέλα το κορίτσι.
Μπαίνω πληρώνω και φρεσκάρομαι. Μετά από λίγο έρχεται η κοπέλα με όρεξη. Ξεκινάμε ένα μπαλαμούτι στα όρθια, φιλιά, χουφτώματα κτλ. Κάνει ένα βαθύ κάθισμα μπροστά μου και τον παίρνει στο στόμα. Αρχίζει ένα κλαρίνο δυνατό και βαθύ. Της δείχνω ότι μου αρέσει. Μου γίνεται κάγκελο και συνεχίζει ανεβάζοντας στροφές. Εγώ κατά καιρούς τον έβγαζα από το στόμα της και την έβαζα να μου ρουφάει τις μπάλες. Πράγμα που έκανε αδιαμαρτύρητα. Έσκυβα και της χούφτωνα τις βυζάρες ενώ αυτή ρούφαγε δυνατά. Εκεί κάπου έπιασα λίγο το κεφάλι και της έκανα ένα mouth fuck το οποίο και δέχτηκε. Συνέχιζε το στοματικό για αρκετή ώρα και άρχισε να μου δίνει την εντύπωση ότι περίμενε να με τελειώσει με στοματικό. Πράγμα που δεν θα γινόταν.
Την σταματάω και ανεβαίνω στο κρεβάτι. Πέρασμα σκούφου και καβάλημα από την κοπέλα. Καλό θα το έλεγα μιας και η εικόνα του στήθους της με έφτιαχνε. Μετά από λίγο σταματάει μου λέει να αλλάξουμε. Την πάω στα 4 όπου καμπούριαζε για να μην μπω καλά. Τελικά την ίσιωσα λίγο με τον τρόπο μου για να μπορέσω να το ευχαριστηθώ. Εκεί ακούστηκε η πόρτα και κάτι μου είπε κι εκείνη για τον χρόνο. Σταματάω κι εγώ βγάζω το σκούφο και καταθέτω στον ουρανίσκο της.
Σηκώθηκε τα έφτυσε, πλύθηκε ντύθηκε χαιρέτησε χαιρέτησα έφυγε. Σε γενικές γραμμές το πρόσημο της συνάντησης ήταν θετικό. Πιθανή είναι μια επανάληψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αγγέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Guaranty
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Οκτ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
249
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, anthotypos, nick9x και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού