Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 123 10
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Βλέποντας μερικές θετικές κριτικές και μιας και τα στανταράκια μου δεν ήταν στην θέση τους, είπα να περάσω με Γιάννα. Είχα περάσει 2 φορές και την είχα μπανίσει αλλά δεν είχα μπει. Ε τελικά μπήκα και την πάτησα.
Η κοπέλα λεπτή ψηλή μελαχρινή, την ημέρα που μπήκα βγήκε από το δωμάτιο με πολύ νάζι και μόλις σηκώθηκε να φύγει άλλος συναγωνιστής του έλεγε διάφορα «που πας;» κτλ. Άλλες φορές ήταν παγερή. Εκείνη την ημέρα ήταν πιο ξεψαρωμένη.
Μπαίνω λοιπόν, το δωμάτιο του οίκου άθλιο και στενό. Μικρό κρεβάτι, μεγάλο μονό θα το έλεγα. Φρεσκάρομαι και περιμένω. Έρχεται η κορασίδα με ένα αέρα τύπου βιαστικό. Πάω να κάνω μερικά προκαταρκτικά για να μου σηκωθεί και τα δέχτηκε μεν, μούτρωσε δε. Άμα την άφηνα θα μου φόραγε σκούφο σε πεσμένο πουλί που είναι το κλασσικότερο φάουλ στον παγκόσμιο αθλητισμό.
Μου σηκώθηκε λίγο, με ξαπλώνει και μου φοράει σκούφο για πίπα. Όσο έκανε πίπα δυσανασχετούσε για το μέγεθος του πουλιού μου, ότι και καλά της έπεφτε μεγάλο. Της είπα να ανέβει επάνω το έκανε, πάλι με μούτρα. Καθ’ όλη την διάρκεια εγώ ευγενέστατος παιδιά. Να την χαϊδεύω και να της μιλάω σαν να είναι κοπέλα μου. Ξεκαβάλησε και μου ζήτησε ιεραποστολικό. Πάμε της λέω και της δίνω. Έβλεπα ότι εκεί δεν θα τελειώσω και μετά από λίγο της λέω γύρνα στα 4. Κι εκεί μου έριξε την μπόμπα. Όχι λέει γιατί το πουλί σου είναι πολύ μεγάλο και θα με πονέσεις εδώ, και μου έδειχνε την κοιλιά της. Τρώω μια ξενέρα απίστευτη. Θα κάνω σιγά της λέω, δεν θα σε πονέσω. Τίποτα αυτή. Της λέω να γυρίσουμε στο ιεραποστολικό, ούτε αυτό. Είχε αρχίσει και μου το έπαιζε για να με τελειώσει να φύγει.
Της λέω έτσι δεν θα τελειώσω ποτέ. Το πάλευε εκεί μέχρι που πιάστηκε το χέρι της και το κατάλαβε. Της λέω τουλάχιστον να βγάλουμε την καπότα να τελειώσω στο στήθος σου; (πράγμα που δεν είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμα.) Μου λέει ΟΚ. Βγαίνει η καπότα, αλλάζουμε θέση και της τον δίνω για το φινάλε. Αρχίζει να μου τον παίζει σε υψηλές στροφές κι εγώ προσπαθώ να μην σκέφτομαι ότι έδωσα 20€ για να μου τον παίζει. Ο διαλογισμός απέδωσε και το σπέρμα μου ξετινάχτηκε σαν πίδακας. Κι εκεί γίνεται το απίστευτο. Έτσι όπως τον είχε στο χέρι της και μου τον έπαιζε και έχυσα, γκελάρει το χύσι μου στο στήθος της και πρέπει να πήγε μια σταγόνα στο πιγούνι της. Ξενερώνει και αρχίζει να μου γκρινιάζει ότι «όχι στο πρόσωπο». Εγώ να προσπαθώ να της εξηγήσω ότι εκείνη είχε το «όπλο» και ότι εκείνη «πυροβόλησε» και τα σκάγια δεν μπορώ να τα ελέγξω εγώ. Τα άκουγα κι από πάνω.
Σηκώθηκε σκουπίστηκε κι εγώ έμεινα στο κρεβάτι να σκέφτομαι το σουρεάλ σκηνικό που μόλις έζησα.
Την ώρα που ντύθηκε και ήταν έτοιμη να φύγει θέλησε να μου αποσπάσει μια θετική έκφραση του τύπου ότι «έμεινα ικανοποιημένος», πράγμα που σαφώς δεν έγινε μιας και οι απαντήσεις μου ήταν κοφτές και μονολεκτικές, στα πλαίσια πάντα της ευγένειας.
Μπορεί να μην ήταν στην μέρα της, μπορεί να μην της άρεσε η μούρη μου ή το πουλί μου. Μπορεί άλλοι να περάσουν πολύ καλύτερα μαζί της. Εγώ πάντως όχι και δεν θα ξαναπήγαινα με τίποτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Guaranty
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Οκτ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
249
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sevasmiotatos14, paiktoura, Masazonomaxos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2022
επιβεβαιώνω.. είναι με τις μέρες της γενικά
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1