Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 54 10
Μπουρδέλα 113377
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέρασμα με Ανδριάνα τις προάλλες. Τίγκα τα δωμάτια και μεγάλη αναμονή. Ευτυχώς μου έκατσε δωμάτιο που είχε κάποιο φωτισμό γιατί σε άλλο δεν είχε καλό φωτισμό και η υπηρεσία μου είπε ότι είχε βάλει κεριά, ενώ το ένα από τα 4 δωμάτιο δεν το χρησιμοποιούσαν καθόλου γιατί δεν είχε καθόλου φως και περίμεναν μάστορα.
Η Ανδριάνα είναι η πρώην Βερόνικα απλά ξανθιά και σε πολύ καλύτερη φάση από αυτήν που την είχα πετύχει στο Φωκαίας 25 πριν την χάσω για κάποιο διάστημα. Πλαστικό στήθος αλλά καλό και πολλά τατού.
Η τύπισσα κάνει πίπα και γαμήσι πορνοσταρικό. Πίπα πολύ καλή, και αφού με έκανε τούρμπο ανέβηκε πάνω του. Κοίταζε τον καθρέπτη πώς με καβάλαγε και το χαιρότανε. Ύστερα γυρίσαμε στα 4 και μπήκα σιγά και προσεκτικά στο κωλαράκι της. Πολύ καλή συμμετοχή από την κοπέλα που με παρότρυνε να της τα δώσω στον πάτο. Δεν άντεξα να της χαλάσω χατίρι και ήρθε το τέλος.
Υπήρχε μια ιδέα βιασύνης η οποία όμως ήταν φυσιολογική λόγω του κόσμου που περιμένει. Δεν έγινε σε βαθμό που με χάλασε. Ήταν πολύ τίμια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Guaranty
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Οκτ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
249
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, spor48, Tombull και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού