Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 193 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Άλλη μία στα γρήγορα για τη Κυριακάτικη (διπλή) συνάντηση (27/2) με την «Κουήν οφ Παττάγια» (ανάθεμάτηνε). Εμφανισιακά την έχω περιγράψει ξανά, όπως και άλλοι, οπότε ας γλιτώσουμε λίγο μελάνι.

Έχω βρεθεί άλλες 3-4 φορές μαζί της, για τις οποίες δεν έγραψα τίποτα, αναλογιζόμενος ότι αν περιέγραφα τα περίπου κωμικοτραγικά συμβαίνοντα στο δωμάτιο, θα κατέληγα να γράφω παπαριές, με δεδομένο ότι η φάση μαζί της έχει κάπως παρεκτραπεί. Οι συνεδρίες μας πλέον έχουν μετατραπεί σχεδόν σε «15λεπτα καφεδάκια» μιας κι έχει πάρει γραμμή ότι τη γουστάρω πολύ εμφανισιακά, με αποτέλεσμα να με γλεντά κανονικά και χωρίς τύψεις. Έχει πάρει μπόλικο αέρα μαζί μου, που δύσκολα κόβεται, συνέπως στο δωμάτιο ανοίγεται αρκετά, λέγοντας είτε πράγματα για κείνην είτε ό,τι άλλο της κατέβει λες και είμαστε γκομενοφιλαράκια. Δεν έχω πάρει πρέφα αν το κάνει για να κλέψει χρόνο ή αν απλά γουστάρει το ατελείωτο «μπλα μπλα», ωστόσο δεν με πολυαπασχολεί κιόλας. Παρά τις διάφορες προσπάθειες μου να μη δίνω σημασία σ’ αυτά που λέει και να επικεντρωθώ στο να τη γαμήσω, αυτό θα συμβεί όταν βαρεθεί να μιλάει ή συνειδητοποιεί ότι πέρασε η ώρα. Εεε τότε στρώνεται να της ρίξω και κάνα πούτσο μωρέ, έτσι για το καλό, για να πούμε πως γαμηθήκαμε. Βέβαια κι εγώ δεν πάω πίσω, της ρίχνω άπλετο κωλογαμίδι για το χάλι της στο σεξ και για διάφορα άλλα, παρόλαυτα μικρή σημασία έχει. Στο τέλος, θα με γράψει στη μούνα της, θα τσεπώσει το κοσάρι (ή όπως τώρα το 40άρι) κι αν το παρακάνω με το κραξίδι θα μου πει κιόλας (όπως τη Κυριακή) «εσύ καλά με γαμάς, τι να πουν οι άλλοι»;

Εδώ και 2-3 συνεδρίες προκαταρκτικά κάνω μόνον εγώ, εκείνη δεν μπαίνει καν στο κόπο (όχι ότι κάνει καλή πίπα όπως ξαναέγραψα, αλλά τεσπά), ενώ στο κυρίως πιάτο της τελευταίας (διπλής επαναλαμβάνω) συνέρευσης, ισχυρίστηκε πως είχε κάτι γυναικολογικά θέματα, οπότε όταν πήγα να την καρφώσω ιεραποστολικώς διαμαρτυρήθηκε ότι πονάει και όπως είναι λογικό συνεχίσα σε doggy με μια μικρή εναλλαγή σε low doggy μέχρι τέλους. Το φχαριστήθηκα η αλήθεια είναι, αφού εδέησε να κλείσει το στόμα της και να κάτσει να τον φάει. Με τα στησίματα της η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν είχα πρόβλημα και μάλιστα κατά τη διάρκεια του doggy έφαγε κωλοσκάμπιλο με το τσουβάλι, για το οποίο δεν έκανε κιχ. Το δεύτερο δωμάτιο το πήρα φυσικά στη πορεία γιατί δεν ήθελα να φύγω άχυστος, μιας και στο πρώτο δεν κατάφερα να τελειώσω.

Σαν κατακλείδα έχω να πω πως αν και αρκετά όμορφη, κουβαλά το σύνδρομο της ψωνισμένης ελλεηνίδας με όλα τα παρελκόμενα. Απαιτεί επομένως γερά νεύρα και άντερα για να γίνει υποφερτή η πολυλογία της και οι παρενέργειες του ψωνίσματος της. Δεν κάνει για σκληρά γαμήσια σε ψηλές στροφές, ούτε για πίπα, παράμόνον για κάνα «μεσοβέζικο» gfe (χωρίς στοματόφιλα εννοείται), το οποίο -να τονίσω- μπορεί και να μην ευχαριστηθείτε στο τέλος. Από δω και στο εξής σκοπεύω κι εγώ να τη κρατήσω ως τελευταία επιλογή, αν ποτέ τύχει να μην βρω κάτι άλλο αξιόλογο στη μπιάτσα κι αυτό καθαρά και μόνον λόγω της εμφάνισης της.

Αυτά ψωλοβρόντηδες! Καλές τσάρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
5.161
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, giorgiodelafuentes2, Bonecrusher και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2022
χαχαχα, κι όμως ξανακύλησες... ο καλύτερος τρόπος να αποφύγεις τον πειρασμό είναι να ενδώσεις

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1