Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 167 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη πρώτη βάρδια , μπαίνοντας στον οίκο η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι έχει καινούργια κοπέλα τη Λυδία , εμφανίστηκε μια ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα , πολύ καλό για την ηλικία της 2άρι βυζί με σκούρες θηλές και ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό .
Ας τα πάρουμε από την αρχή , δε ξέρω αν μπερδεύτηκε η υπηρεσία αλλά η Λυδία δε κάνει όπως αποδείχτηκε μέσα ελεύθερο στοματικό ενώ και η κοπέλα όντως είναι καινούργια στον οίκο αλλά όχι καινούργια γενικά , όσοι γνωρίζουν και γυρίζουν λογικά θα την αναγνωρίσουν αν και είχε 5-6 χρόνια που σταμάτησε , εγώ τη θυμόμουν σα Ναταλία και τελευταίος οίκος αναφοράς Διδύμου 18 , τέλος πάντων .
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα , ήρθε στο δωμάτιο μιλήσαμε λίγο και βούρ στα του αγώνα.
Συνοπτικά , μιλφάκι με πολύ καλή διάθεση και συμμετοχή , προκαταρκτικά που περιλαμβάνουν γλωσσόφιλα , αισθησιακό χορό όσο ήμασταν όρθιοι και τρίψιμο του κορμιού της και ειδικά του κώλου της στον πούτσο , φιλιά σε λαιμό και στήθος , γλύψιμο αρχιδιών , γουστάρει να την γλύψεις και μάλιστα σε προτρέπει όταν το κάνεις με εκφράσεις του τύπου "γλύψε ρε καριόλη να σου γεμισω το στόμα με τα υγρά μου" , δάχτυλα δέχεται τόσο σε μουνί όσο και στη κωλοτρυπίδα(όχι βαθιά) , μάλιστα ανοίγει καπότα και στη βάζει στα δάχτυλα για να παίξεις την κλειτορίδα της και να τα χώσεις σε μουνί και κώλο , πέρασμα προφυλακτικού με ταχυδακτυλουργικό τρόπο (όσο την έγλυφα και έπαιζα με τις τρύπες της)ούτε που το κατάλαβα , πίπα πάρα πολύ καλή , βαθιά , με αυξομοιώσεις ρυθμού , σεξ σε δύο στάσεις , πρώτα στα τέσσερα όπου στήνεται πάρα πολύ καλή και εκτός απο την ωραία θέα την γαμάς βαθιά αλλά και σε δυνατό ρυθμό , δεύτερη στάση ιεραποστολικό σε διάφορες παραλλαγές , εδώ έπεσαν πάλι πολλά γλωσσόφιλα , με τραβούσε βαθιά μέσα της ενώ φώναζε εκστασιασμένη και φανερά υπερβολικά σκίσε με γάμα το μουνάκι μου , τη ρώτησα αν μπορώ να χύσω στο στόμα της , μου απάντησε ότι δε κάνει ελέυθερο ούτε τελειωτικό αλλά μπορώ με καπότα....μου είπε να ξαπλώσω , μου αφαίρεσε τη καπότα , μου φόρεσε καινούργια και με΄τα από ένα πάρα πολύ καλό τσιμπούκι την έχυσα στο στόμα με καπότα φυσικά , μου είπε να μη σηκωθώ , πήρε χαρτί αφαίρεσε τη καπότα και στη συνέχεια με σκούπισε με μωρομάντιλο .
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν ένα 20λέπτο , χωρίς καμία ενόχληση και βιασύνη , δε κάνει ελεύθερο στοματικό όπως ανακοινώθηκε αλλά είναι πολύ καυλιάρα , με πολύ καλή συμμετοχή και διάθεση , ένα μιλφάκι που σίγουρα με τη πρώτη ευκαιρία θα την ξανατιμήσω και μαζί με την Βαλέρια (https://www.bourdela.com/mpourdela/discussions/review/?id=90583) από Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο έχουν ανέβει πολύ στη λίστα μου με στανταράκια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λυδία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.110
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 aoratos33_2, pistolpit, giorgiodelafuentes2 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2022
Προσφέρει απλό αποστειρωμένο πρόγραμμα που δεν ταιριάζει για την ηλικία της και το παρελθόν της στα τσιμπουκάδικα της Διδύμου!
review reaction 1 review reaction 4 drifter81, aoratos33_2, Νίο
01 Μαρτίου, 2022
Άξιος τυπε. Πολυ δυνατή κριτική.
review reaction 1 aoratos33_2
02 Μαρτίου, 2022
Εκτος το αποστειρωμενο προγραμμα παιζει λιπαντικο ξυλοκαίνης. Δινει και ντεκαβλε οδηγιες. Οχι ετσι.. αλλιως. Και αλλα τετοια κουλα σε στυλ ξερολίασης.
review reaction 4 review reaction 1 aoratos33_2, Wolfman 42
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3