Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 88 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η πρώτη μου φορά με Σοφία λοιπόν. Ένα άπειρο και άβγαλτο πιπίνι σαν τα κρύα τα νερά για όσους δεν την ξέρουν. Μοντελέ κορμάκι, μέτριο ανάστημα, μικρό φυσικό βυζί (~1.5), πολύ ωραία χαρακτηριστικά προσώπου και ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους.
Δυστυχώς μιλά μόνον ρωσικά, οπότε αν γουστάρετε social η συνεννόηση θα είναι αρκετά προβληματική. Προσωπικά δεν ενοχλήθηκα καθόλου, μιας και γενικά προσπαθώ να είμαι λιγομίλητος με τα κορασίδια.
Μπαίνοντας μέσα μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι χωρίς να βγάλει καν σουτιέν. Θεώρησα πως θα παίξει τη στάνταρ διαδικασία, οπότε την ψιλοαγνόησα και αυτόματα «πήρα το λόγο», βγάζοντας της το σουτιέν, φιλώντας και χαιδεύοντας την, προκειμένου να χαλαρώσει λίγο. Έδειχνε ότι της αρέσει το παιχνίδι, οπότε συνέχισα με πιπίλισμα στις ρώγες της και γλειφομούνι (πεντακάθαρο το μουνάκι της) για μερικά λεπτά το οποίο έδειχνε να απολαμβάνει εξίσου, μέχρι που πήρε εκείνη τη σκυτάλη για ολιγόλεπτο καλτσωμένο κλαρίνο, που παρά τα όσα διάβασα περί ανυπαρξίας προκαταρκτικών, ήταν αρκετά βαθύ (χωρίς όμως full deep), με σταθερό τέμπο και χωρίς δόντι. Δεν κρύβω ότι ψιλοσκάλωσα κι εγώ, διότι δεν το περίμενα καθόλου, ύστερα απ’ αυτά που είχα δει εδώ. Ωστόσο αν έτυχε ή ήταν θέμα διάθεσης της εκείνη τη στιγμή, προφανώς δεν το ξέρω. Το βέβαιο είναι πως αν κάτι στραβώσει σε επόμενη συνεύρεση, εδώ θα είμαστε να τα λέμε.
Το κυρίως, ήταν ένα μονοκόμματο ιεραποστολικό που ξεκίνησε σε χαμηλό τέμπο και με ορισμένες παύσεις για πιπίλισμα ξανά των ρωγών της και συνεχίστηκε σε υψηλότερες ταχύτητες όπου έπεσαν και καναδυό αεροστοματόφιλα. Το προτίμησα σαν στάση διότι γούσταρα να βλέπω το σέξυ πρόσωπο της. Λίγο πριν τελειώσω τραβήχτηκα από μέσα της και τελείωσα με χέρι, γιατί κάτι με χάλαγε στην αίσθηση της καπότας και ψιλοφοβήθηκα μην γίνει κάν’ αστείο, αμολύσω μέσα τα ζάρια κι αποδειχθεί αργότερα πως ήρθαν οι «εξάρες». Τελικά όμως όλα καλά, η λαστιχόκαλτσα στη θέση της και σε άρτια κατάσταση.
Διάρκεια: 10 - 12’ με μια ενόχληση από την «Χαρούλα Ρώμα» λίγο πριν τελειώσω.
Αναφορικά με τα stats της Σοφίας, πιστεύω πως το σώμα της και το πρόσωπο της παίρνουν πολύ άνετα και αντικειμενικότατα 8 και 7 αντίστοιχα. Στο στήθος της βέβαια θα έβαζα επιεικώς τάληρο λόγω μικρού μεγέθους.
Γενικά πολύ ικανοποιητική συνάντηση με θετικές κατά κόρον εντυπώσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 20, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
5.164
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , Επιρρεπής, redgarland και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2022
Ο πουστο τσατσος ενόχλησε στο 10λεπτο μη χάσει η χρονομηχανή.
review reaction 3 Sevasmiotatos14
21 Φεβρουαρίου, 2022
καλησπέρα, είναι καινούργια Σοφία αυτή που αναφέρεις στη κριτική σου? Γιατί η Σοφια που ξέρω ότι δουλεύει εκεί ούτε αβγαλτη είναι (σχεδόν 2.5 χρόνια δουλεύει εκεί και Βεργας 3 πριν) επίσης έχει μάθει ελληνικά και μιλάει και ικανοποιητικα αγγλικά.
review reaction 1 Ημεδαπος , oldboy
21 Φεβρουαρίου, 2022
n.smirni: Την ίδια λέμε λογικά, διότι τη βλέπω καιρό στις ενημερώσεις. Τον προσδιορισμό «άβγαλτη» τον χρησιμοποίησα επειδή αυτή ήταν η εντύπωση που μου άφησε, με δεδομένο ότι δεν πήρε τη παραμικρή πρωτοβουλία πλην του συνήθους μηχανικού πρωτοκόλλου που πήγε αρχικά να εφαρμόσει (πήγε να βγάλει τη καπότα πριν καν μου σηκωθεί κτλ.). Όσο για τα γλωσσικά, τι να σου πω δεν αποκλείεται να κάνω και λάθος, αλλά δεν άκουσα από το στόμα της ούτε λέξη στα ελληνικά (αν και ζήτημα να ανταλλάξαμε 3 κουβέντες). Επίσης κάποια στιγμή στην αρχή που με πασπάτευε είπε μια κουβέντα στα ρωσσικά που ούτε κατάλαβα. Θα επανέλθω όμως με νεότερη κριτική μιας και θα την επισκεφθώ πάλι και θα επιχειρήσω να της μιλήσω παραπάνω μόνο και μόνο επειδή μου έκαναν εντύπωση αυτά που είπες.
review reaction 1 Masazonomaxos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3