Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 140 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γύρισα το απόγευμα σπίτι μετά τη δουλειά, και κάτι κωλαράκια που είχα δεί όλη την ημέρα με είχαν ερεθίσει. Ήμουν κάπως κουρασμενος αλλα και καυλωμένος (εκρηκτικός συνδυασμός) αν και τα σπιτάκια δεν μου είναι και δίπλα πήρα την όχι και τόσο δύσκολη απόφαση να μπουρδελέψω (και απόψε). Έλεγα να το αφήσω για Παρασκευή αλλα που ;!
Ήθελα να δοκιμάσω τη Σάρα που τόσο καιρό βλέπω στα σαλόνια των μπουρδέλων να περπατάει και να χορεύει η βυζάρα της αλλα δεν ήταν σήμερα. Επειδή δεν είχα και πολύ όρεξη για βόλτες μπήκα σε 2-3 σπιτάκια και είπα να κινήσω για ενα στανταράκι , την Αλεξάνδρα απο Χωματιανού όροφος.

Η Αλεξάνδρα δεν είχε κίνηση την ώρα που πήγα και πριν προλάβει να τελειώσει η τσατ΄σα την φράση "Αν περάσατε δεν θα ξαναπάτε πουθενά αλλού..." είχα φυτιλιάσει ακόμη ένα 20αρικο. Ψάχνοντας την ηδονή σε αυτα τα καταγώγια πέρασα κουρασμένος αλλα και αποφασισμένος στο δωμάτιο. Ξεντύθηκα ξάπλωσα και την περίμενα. Το δωμάτιο ειναι τυπικό μπουρδελου δεκαετιας Μιλένιουμ παιρνει ενα 7 με το ζόρι αν και έχουν προσπαθησει να το σουλουπώσουν κάπως. Μετά απο 5 λεπτά η Αλεξάνδρα μπήκε φουριόζα στο δωμάτιο. Εμφανισιακά για οσους δεν έχουν διαβάσει προηγούμενες ενημερώσεις μου ειναι σε πολύ καλό επιπεδο , ξανθιά με βυζάκι 2αράκι , ωραιο σωμα γυμνασμένο και καυλιάρικο προσωπάκι με πρασινα μάτια.

Μπήκε λοιπόν μέσα η Αλέξάνδρα και άρχισε να ψαχουλεύει μηπως έβαλα να τραβήξω βίντεο ! Μου λεει το κινητό σου ;;; εκεί λέω κυρια λοχαγέ δείχνοντας την καρέκλα! Και τη κοιταξα με το γλυκό μου χαμόγελο για να τη γλυκάνω... αυτο που ριχνω και στις γκόμενες ... και δεν πέφτουν και μετά μας την λέει ο Ελβις στο θρέντ με τις ελεηνιδες οτι τον κοροϊδευουμε και γαμάμε μόνο πουτάνες. Χεχε!
Να μη τα πολυλογώ είχε ένα ανεξήγητο άγχος με το κινητό. Έλα κάθισε διπλα μου ρε μωρό της κάνω δεν εχω κινητό να τραβάει χαλάρωσε. Ναι μου λέει να έρθω γιατι ενας μαλάκας πριν πηγε να μου την κάνει.
ΉΡΘΕ δίπλα μου και απευθειας έπεσε πάνω μου ξεκινώντας τα προκαταρκτικά. Να πώ εδω οτι η γκομενα στα προκαταρκτικά δεν παίζεται. Ειναι ισως η καλύτερη αυτη τη στιγμή απο όλες όσες έχω πάει. Με φιλούσε και με έγλειφε τοσο πρόστυχα σε όλο το κορμί σαν να την ειχα καυλώσει και να έσταζε το μουνί της απο καύλα ! Πολύ πρόστυχη - δυνατή καυλιάρα. Μετά κατέβηκε και πιο κάτω κ άρχισε να μου ρουφάει και να μου γλειφει τα αρχιδια ! Η γκόμενα ειναι πύραυλος πραγματικά.

Αφού είχα καυλώσει , μου φόρεσε κα΄ποτα και ξεκινησε να με παιρνει στο στόμα της. Πολυ ωραιο αισθησιακό τσιμπούκι και πολύ ωραια θέα να τον παιρνει στο στόμα. Μετά απο λίγο τη σταμάτησα για να μη χύσω. Όλα καλά ως εδώ.
Αλλά εέχει ενα κολλημα με τη καθαριότητα για μένα υπερβολικό. Μου ειπε να μην πιάσω το πουτσο μου ενω μου φόρεσε καποτα ! Το δάχτυλο στο μουνάκι που της έτριβα δεν την πείραξε εν τω μεταξύ!
Εγω πάλι δεν μπορώ να περιορίζομαι και θέλω να τον πιάνω για να της τον χώσω στο μουνί! Αυτη δεν ήθελε να γίνει έτσι και εκνευριζόταν ! Χεχε!Χαμόγελο με γλώσσα

Εδω ξεκινάει και το αστείο της υπόθεσης. Οποτε τον έπιανα αυτη μετά πριν τον βάλει στο μουνι της ήθελε να μου τον γλείψει... σαν τις γάτες που καθαρίζουν το τριχωμα τους ενα πράγμα. Καθάρισε μου τα χέρια με μωρομάντηλο ρε μωρό της κάνω στην τελική μην τρελαίνεσαι!
ξέρουμε όλοι βεβαια πως αυτή η τακτική σε γυναικες όταν έχουν φάει κόλλημα δεν πιάνει πάντα αλλα οκ.
ΑΑΑΑΑ μου κανει δεν γινεται αυτό νευριάζω! Τον πιάνεις πάλι! Εγω την κοιτούσα χαλαρός και προφανώς ειμαι εκπαιδευμένος να μην εκνευρίζομαι εύκολα ειδικα όταν θέλω να κάνω σέξ , βεβαια δεν ήταν και αγενής γιατι έχω περάσει πολλές φορές μαζί της απλα είχε αυτο το κόλλημα.

Απο τέτοια βέβαια δεν μασάει ο Μασαζονομάχος γιατι είναι πορνο καταδρομέας και ξέρει πως οι γκομενιτσες θα τσινίσουν λίγο αλλα στο τέλος θα τον ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Όπως έγινε και εδώ. Οπότε με αυτή τη σκέψη στο μυαλό μου της είπα
Άντε κανε εσυ παιχνίδι ρε μωρο μου αλλα εγω θέλω να τον παίξω λιγο πριν στο χωσω στο μουνάκι! Τελοςπαντων την άφησα να μου τον γλείψει ακομη μια φορα για να φυγουν τα κακά μικρόβια Γλώσσα και τον έχωσε μέσα στη μουνάρα της η οποία είχε τρομερή αίσθηση. Το κωλαράκι της στα 4 ήταν πολύ απαλό και καύλα και την έπιασα σφιχτά και άρχισα να την γαμάω ωραία.

Ένιωθα τα αρχιδια μου να κοπανάνε πανω στα μουνοχειλά της , αχ τι ωραιο κορμάκι εχεις καυλιάρα μου της ειπα καθως την έπιανα απο τη μεσούλα και της τον έχωνα. Τα μουνοχειλα της είχαν αγκαλιάσει το πουτσο μου σε κάθε μπάσιμο. Στις στάσεις κάθεται ωραία και δεν δυσανασχετεί. Την έπιασα και απο τους ώμους ανέβασα ρυθμό την κόλλησα πάνω μου 4-5 φορές ακόμη και ένιωσα το τέλος να πλησιάζει , βγήκα απο μέσα της κ έχυσα στη κα΄πότα βαρώντας μαλακία !!! Την ώρα που έχυνα γύρισε και ήρθε να με φιλήσει στη κοιλιά.
Γενικά η Αλεξάνδρα ειναι πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο, αλλα θα της βάλω 8 λόγω αυτου του κολλήματος στην διάθεση και συμμετοχή. Αν χαλαρώσει λίγο σε αυτό θα ειναι η καλύτερη στην περιοχή.

Πολύ ωραια αίσθηση το μουνάκι της στα 4 πάντως μου έμεινε. Δεν ψάρωσα στην αρχή την γάμησα ωραία, έχυσα και χαλάρωσα.
Στο τέλος τη ρώτησα τι διάολο φοβάται ! Και μου είπε για τα υγρά μου μην κολλήσουν στην καπότα και μπουν μέσα της. Μην ανησυχεις δεν θα μεινεις έγκυος της λέω κ ακομη κ αν μεινεις , τον μπαμπά θα ψάχνουνε....
άχ ο Μασαζονομάχος μπαμπάς συγκινήθηκα τώρα. Καλά γαμήσια σε όλους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 09, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.664
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , ThE, olddog και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2022
Φίλε έχει ταλέντο στις περιγραφές,γράφεις κατεβατα αλλά δεν κουράζουν.
Εύγε.
review reaction 1 Ημεδαπος , Masazonomaxos
10 Φεβρουαρίου, 2022
Στον έγλειφε όποτε τον έπιανες, ώστε τα μικρόβια να μην πάνε στο μουνί, αλλά να πάνε στο στόμα της. Χαχαχα!
review reaction 1 Masazonomaxos
11 Φεβρουαρίου, 2022
Βριλ χαχαχ ε το βλήμα!
14 Μαρτίου, 2022
Για μένα η Αλεξάνδρα αξίζει, κάνει καλό πρόγραμμα.Ειναι λίγο περίεργη αλλά το προσπερνάμε λόγω προγράμματος.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4