Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 111 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
τριτη απογευμα κατα τις 19.30 και πηγα απ'ευθειας στην ελενα μιας και ειχα σκοπο να την επισκευτω εδω και καιρο απο ολα τα σχολια που ειχα διαβαση για αυτην.μπαινοντας δεν ειχε κοσμο, συνανταω την τσατσα και την κοπελα.με ρωταει η ελενα εαν θα περασω και της λεω "θα περασω" αλλα ουτε μιλαει ουτε λαλαει".μου φανηκε καπως αυτο αλλα δεν δινω και πολυ σημασια...μπαινω στο δωματιο και περμενω 6-7 λεπτα και μετα απο λιγο ερχετε το κοριτσι.μολις μπαινει λεω "γεια σου μωρο μου που εισαι..." και ερχετε κοντα μου χωρις να μου απανταει και να με κοιταει.

εκει λεω "την γαμησαμε.ξεπετα θα ειναι, γιατι δεν φαινετε να εχει καθολου κεφια η κοπελα".

μολις ηρθε κοντα μου μου ειπε οτι ειναι καλα κλπ...

της ειπα οτι εχω ακουσει πολλα για αυτη και ετσι ειπα να την επισκευτω.μου λεει "απο που τα εχεις ακουσει, απο φιλους?" τι να πω εκει εκεινη την ωρα που ειχα χασει το ηθικο μου, "ναι" της λεω.

απο εκει και περα φιλοι μου τα ειδα ολα. σε καμια περιπτωση δεν περιμενα οτι θα περναγα τοσο καλα μαζι της. κανει μια κινησει και ξαπλωνει ολοκληρη πανω μου και αρχιζει να με φιλαει στο λαιμο ενω ψιλο ετριβε το σωμα της στο δικο μου. της το ειπα σχεδον αμεσως. εχουν δικιο για ολα αυτα που λενε...μην τα πολυλογο οταν εφτασε χαμηλα ασχολιθηκε με @@ και με το κορμο πριν βαλει σουφακι και μολις το εβαλε μια αρκετα καλη πιπα που συχνα εκανε καποιο πολυ καλα μακροβουτια...

δεν κριβω οτι με ειχε ψιλο κομπλαρει μιας και ειχα μεινει καγκελο με την εως τωρα κατασταση.

και επειδη ειμαι τυπος που αγχωνετε ευκολα, λεω κοιτα να δεις που θα μπλοκαρω και θα μου πεσει...

μολις τελειωνει την πιπα τις ειπα εαν θελει να με τελειωσει ετσι (μιας και μου αρεσε) αλλα για καλη μου τυχη η δεν με ακουσε η ειχε αλλα στο μυαλο της. σαν να εκανε το δικο της παιχνιδι.ανεβαινει απο πανω μου και αρχισε ενα φοβερο πανω κατω.εντελος ρεαλιστικο και πολλες φορες εγερνε και το σωμα τις πισω η εσκυβε πανω απο το δικο μου φερνοντας τα στηθοι της κοντα μου.

οπως καταλαβαινεται ηταν διαδικαστικο το να ερθει το τελος.

και ομως ακομα η ευχαριστηση δεν ειχε τελειωσει. συνεχεισε να κουνιεται για κανα λεπτο αφου ειχα τελειωσει και αφου της ειπα 2-3 φορες οτι ειναι καταπληκτικη ενω ηταν ξαπλωμενη διπλα μου μου εδωσε 2-3 φιλια στο μαγουλο και βεβαια ανταπεδωσα και εγω με 2-3 στο σωμα και στο μαγουλο.

το βασικοτερο για μενα ειναι οτι ξεχασα οτι ημουν σε σπιτι.αυτο νομιζω ειναι αυτο που χαρακτηριζει αυτη την κοπελα. απολαμβανεις πραγματα που η θα βρει καποιος στη προσωπικη του ζωη η πραγματα που θα βρει σε studio.να ειναι καλα η ελενα και μακαρι να ηταν ολες η κοπελες ετσι.

αντε και καλη συνεχεια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2009
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
34
Πόντοι:
1.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού