Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

Μετά απο μια κουραστική μέρα είπαμε να ξεδώσουμε, ωστόσο τα πράγματα δεν πήραν την τροπή που θέλαμε..
Πηγαίνοντας λοιπόν στο 86Α της οδού φυλής και ανεβαίνοντας τις σκάλες, συναντάω ενα όμορφο εμφανισιακα πλάσμα ονόματι "ΜΑΡΙΑ", έλα που τα φαινόμενα απατούν και δεν το πήρα χαμπάρι ο ερμος....
Μπαίνω στο δωμάτιο αφου είχα ακούσει οτι κάνει νορμάλ πρόγραμμα όπως το είπε και την περιμένω, να σημειώσω οτι εμφανησιακά ειναι μια ώραια κοπέλα με μεγάλο στήθος και με ενα τατουαζ πανω απο αυτο ..
Μπαίνει μεσα λοιπόν η κοπέλα, και ξεκινάει βιαστικά και προσπαθεί να πάρει πίπα βάζοντας δόντια σαν να είχε απωθυμένο να το δαγκώσει. Αφου λοιπον της λεω να το αφήσουμε, καθεται στην σταση ιεραποστολικο, και μου λεει ελα θα κάνουμε αυτην γιατι εχεις μεγαλο πεος και θα με πονέσεις. '' Ηδη, ειχα μυριστεί την αποτυχία και τα χαμένα χρήματα" τελος πάντων. Ξεκινά που λέτε να κλείνει τα πόδια και να μου λεει πονάω πιο σιγά, '' δεν είχα μπει καν ολοκληρος μεσα και εσφιγγε τα πόδια της. Της είπα να αλλαξουμε σταση και μου λεεί δεν κάνει αλλες μόνο αυτη γιατι το προγραμμα ''νορμαλ'' εννοει μια σταση. Αφου ''τσακωνομαι λεκτικά'' μεσα στο δωμάτιο για το πόσο απαράδεκτη είναι μου λέει εσεις με την μεγάλη πουτσα μπαμ μπαμ και γεια σας, αντε παρε με και γεια. Ομολογώ οτι έβαλα τον ευατο μου στο τρυπακι να τελείωσει για να μην κλάψω το 20αρικο και να σηκωθω να φύγω οσο πιο γρηγορα μπορώ. Η κοπέλα βγηκε απο το δωμάτιο, ντύθηκα και εγω και πριν αποχωρήσω μου λέει η τσατσα ευχαριστούμε. Γύρισα και της είπα οτι δεν είχα χειρότερη μεταχείριση σε δωμάτιο στο παρελθόν, έγνεψε λεγοντας μου οτι η κοπέλα κανει κουμάντο και το προγραμμα νορμάλ ειναι οτι κανει την κοπελα να αισθανεται ομορφα. Φιλοι, αναγνώστες, ήταν η χειρότερη σεξουαλική εμπειρία της ζωής μου, μακράν τα πιο πεταμένα λεύτα και η χειρότερη αντιμετώπιση που έχω λάβει. Δεν το συνιστώ αν βρεθείτε απο εκεί. Δάκρυ:undecided-old:Δάκρυ:undecided-old:Δάκρυ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2022
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
2 Φεβ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
24
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, Ημεδαπος , claimain και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Φεβρουαρίου, 2022
Ευχαριστούμε για τη προειδοποίηση τύπε. Γενικά η 3η βάρδια πάντα ήταν η χειρότερη αλλά πλέον απ' ότι φαίνεται μόνο ξεπέτες απομείνανε τελευταία.
review reaction 1 jimakos900
02 Φεβρουαρίου, 2022
Και να πω οτι δεν έχουν γραφτεί
κριτικές για τη συγκεκριμένη...
02 Φεβρουαρίου, 2022
μπορεί η Μαρία να είναι απαράδεκτη, ή να ήταν στην αρχή καλούτσικη και να φόλεψε στη συνέχεια, πάντως μου κάνει εντύπωση που οι τρείς τελευταίες κριτικές είναι από καινούργια άτομα με μηδενική δραστηριότητα..
review reaction 1 papaphilips
03 Φεβρουαρίου, 2022
Απάντηση προς digger:

Φίλε μου δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό με τις κριτικές και την δραστηριότητα, η δικιά μου κριτική έγινε μετά από την φόλα που έφαγα χθες το βράδυ, σκέφτηκα ότι καλό θα είναι να ενημερώσω και αλλα άτομα που μπορεί να την πατήσουν, η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκεφτεί να επισκεφτώ την σελίδα και να διαβάσω κριτικές για κοπέλες στο παρελθόν αν και γνώριζα την ύπαρξη της χρόνια, μέχρι την χθεσινή ημέρα που την πάτησα... που να ήξερα ότι έχουν γράψει κι άλλοι για την συγκεκριμένη κοπέλα κι όλας..
19 Φεβρουαρίου, 2022
Ποια ύπαρξη της χρόνια; Αφού πρόσφατα κατέβηκε απ' τη Σιπρια. Αλλά το ότι είναι φολέ ειναι. Κανείς δεν αντιλέγει
Β
βόρδελος
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5