Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σημερινή βόλτα Φυλής Φωκαίας και πέριξ κάτω από πολύ ελαφριά βροχή. Η γενική κατάσταση πλέον, ειδικά στην πρώτη βάρδια είναι για αόμματους.

Μετά από μια μικρή περιπλάνηση κατέληξα να περάσω με την Εμμανουέλα. Ίσως το δυνατότερό της σημείο να είναι το σαλονάρισμα, όπως έχουν πει και οι προηγούμενοι. Εμφανισιακά είναι μελαχρινή, αδύνατη, μετρίου αναστήματος, γύρω στα 30. Φατσικά δεν μ' αρέσει, αλλά εκεί είναι υποκειμενικό.

Στον αγώνα, ξεκίνησε με αρκετά καλή πίπα αλλά με στάση που δεν άφηνε να πιάσεις και τίποτα. Μετά από λίγο είπε για sex, όπου εγώ είπα να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε έτσι. Εκεί η πίπα της έγινε γρήγορη και μονότονη και αυξήθηκε η χρήση χεριού αρκετά. Με κάποιες διορθώσεις έγινε λίγο καλύτερα, αλλά και πάλι ήταν απλά οκ. Το χειρότερο μου το κράταγε για το τέλος. Αφού ξεκίνησα να χύνω στο στόμα της κοπέλας, μετά από8-10 δευτερόλεπτα, και ενώ εγώ ήμουν εμφανώς ακόμα στη μέση, η κοπέλα σταμάτησε, με άφησε και πήγε προς τον νιπτήρα να τα φτύσει και εγώ έμεινα να τον παίζω μόνος μου για το υπόλοιπο.

Δεν θα ξανα επισκεφθώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
21 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
1.290
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, Constantinos27, Διανοούμενος και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού