Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 188 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Επίσκεψη στη φυλής σήμερα ψάχνοντας την σαρα απο φωκαίας 25, δελεαζόμενος απο το πρωκτικό. Λόγω ότι δεν την βρήκα εκεί συνέχισα την τσάρκα στην φυλής όπου κατέληξα στο 65α.

Η τσατσα ανακοίνωσε την Άννα πρώτη μέρα αν άκουσα καλά(Άννα μαρία την έγραψε συναγωνιστής στο φορουμ της ημερήσιας ενημέρωσης), η οποία προσφέρει φουλ πρόγραμμα και πρωκτικό. Μόλις το άκουσα έδωσα το μπλε εισιτήριο και μπήκα στο δωμάτιο. Περι εμφάνισης, η άννα είναι μια κοντή μελαχρινή γύρω στο 1,50 και με σχετικά γυμνασμένο σώμα θα έλεγα, απο ρουμανία είπε, ηλικία κάτω απο 25.

Ξαπλώνω στο κρεβάτι ενω αυτή έχει γδυθεί εντελώς και στην συνέχεια αρχίζει να μου τραβάει μαλακία με σκοπό την ανόρθωση, αφού επιτυγχάνεται μέχρι ενα σημείο, ξεκινάει πίπα σε μέτρια ένταση με ελάχιστο δόντι, της λέω αγγλιστή ( δεν ξέρει καλά ελληνικά ) slow και κατεβάζει ρυθμούς χωρίς δοντι αυτη την φορά, αλλα κάνοντας μια αδιαφορη πίπα, Στην συνέχεια την στήνω στα 4 και μπαίνω στο μουνί της, το οποίο είχε καλή αίσθηση και μετά απο λίγο προσπάθησα για κώλο.

Εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα, λόγω ότι ήταν πετίτε και εγώ πάνω απτο μέσο όρο σε συνδιασμό την έληψη λίπανσης και την στενότητα της τρύπας της, αδυνατούσα να μπω, δοκίμασα να της βάλω και δάχτυλο για να ανοίξει αλλα πολύ σύντομα με σταμάτησε . Μετά απο πολύ κόπο και ιδρώτα καταφέρνω να τον βάλω λίγο όπου πετάχτηκε και ξαναβγήκα, έκανα μερικές προσπάθιες ακόμα και αφού είδα οτι δεν, ξαναμπαίνω μουνί, όπου ήρθε και το τέλος.

Ο λόγος που ίσως την ξαναεπισκεπτόμουν λόγω οτι μαρέσουν τα πετιτε και επείδη μάλλον κάποια στιγμή θα της ανοίξουν τον κώλο για να μπορώ να μπω και γω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιαν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
33
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 redgarland, kostas34, mad_max και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιανουαρίου, 2022
Ο κωλος θέλει πολύ καβλα , να σε φτιάξει καλά η γυναίκα ..να έχει λίπανση καλά στον πρωκτό και έτσι να μπεις …..
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1