Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 6 10
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Περασα απο το 16 ιασωνος διοτι ακουσα οτι απεχωρησε η γηραια πλεον ανδριαννα κ εγκαθίσταντο στο ομορφο αυτο χωρο ενα μικρο πιπινι.
Πραγματι η κορασιδα ονομαζεται ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και μου ειναι αδιαφορης καταγωγης με πολυ καλη αρθρωση προφορικου λογου θα την εκανα και Ελληνίδα , η κοπελα ειναι ευγενικια με λεπτο σωμα οχι στυλιαρι μακρυα μαλλια μαυρα πρασο με γλυκο προσωπακι και τσαχπινικο φέρσιμο , μολις ειχε ανοιξη ,θα ελεγα οτι ειμουν και ο πρωτος πελατης κατα την εναρξη του μαγαζιου με αυτο το φινο γυναικάκι οπου κανει νορμαλ προγραμμα .Σκεφτηκα επιτελους υπαρχουν και ομορφες κοπελες στο χωρο αυτο οταν αφηνουν το περιθωριο οι γηραιοτερες πορνες .
Πληρωσα το παραβολο για 2 πλασιο χρονο στην γνωστη καρακαξα τσατσα που σου τηγανίζει τα αυτια για να μπεις ..... , για το χωρο δε θα πω διοτι ειναι περιττό μιας και εχω ξαναγραψει γιαυτον , η κοπελα με εκανε να νιωσω ανετα απο το πρωτο λεπτο και χωρις να πω πολλα πηρε την πρωτοβουλια εκεινη ανεβαινοντας πανω μου αφου φροντισε να οπλισει κνα δωσει το αναλογο πυρ στον μεγα αλεξανδρο.
Κυριολεκτικα προσπαθουσα να βρω κατι ασχημο στο σωματης οπου ηταν αναλογικο στηθος κολομαγουλα κλπ ολα σε μια αναλογια .
Η κοπελα ειναι μικροκαμωμενη μπιμπελο σκετο θαλεγα μια μπαρμπη με μαυρα μαλλια .Την σηκωσα με ευκολια στα χερια κ ορθιος συνεχισα την παλινδρομηση, ξερω καλα οτι οι κοπελες στο χωρο αυτο υποκρυνονται αλλα οταν ενιωσα οτι τα εσωτερικα χειλια της και ο φυσιολογικα υγρος κολπος της ( χωρις λιπαντικο με σαλιο )εκανε αλεπαληλες συσπασεις υγρανθηκε υπερμετρα και τρεξαν υγρα στα σκελια , τοτε δεν αντεξα αλλο κ εδωσα τα ρεστα . Ενας αναστεναγμος ακουστηκε στο αυτι μου οπου με φύλλισε στο μαγουλο και αφου χαλαρωσαμε και οι δυο τη λαβη εναγκαλισμου γλυστρισε προς τα κατω περνωντας ενα μορωμαντηλο σκουπισε εμενα στο προσωπο και με αλλο το αιδειο της , χαμογελοντας κ λεγοντας μου τα καταφερες παλιοπαιδο ξερεις ποσες ωρες θα ειμαι εδω...... .!!!!!Έρωτας
Μιλήσαμε για προσωπικα θεματα οπου η πολυλογου τσα τσα αρχισε το πιτσι πιτσι θα παντρευτιτε κλπ .και το διαλυσαμε .Γιούπιιι!Γιούπιιι!
Γενικα συμπερασματα προσωπικα μου αρεσουν τα πιασηματα και τα μεγαλα στηθοι αλλα εδω εκανα εξαιρεση και μου βγηκε σε καλο , αμα σας αρεσουν τα μικροκαμωμενα πιπινια με λεπτες αναλογιες κ εύθραυστα στο φερσιμο η αλεξανδρα ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα .
Για εμενα ηταν μια πετυχημενη εξαιρεση.Γιούπιιι!Γιούπιιι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
791
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Golemis, giorgiodelafuentes2, Autokinitas και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2022
με την κοπελα εχω περασει 5 φορες ειναι γλυκουλα πολυ αλλα στο σεξ της αρεσει το χαλαρο οχι το γρηγορο που αρεσει εμενα ειναι πιο gfe κοπελα.
J
jimakos900
28 Ιανουαρίου, 2022
Το μόνο που αξίζει σε αυτήν είναι η σκέψη οτι μέχρι και πριν λίγο καιρό τη χύναμε στο 20άρι ενώ τώρα έχουμε την ευκαιρία να τη χύνουμε στη μισή τιμή
review reaction 1 review reaction 3 Sepoliacpl, claimain
13 Φεβρουαρίου, 2022
Απο υπηρεσιες αδερφε τι προσφερει το κοριτσι, 69 κανει?
15 Φεβρουαρίου, 2022
redgarland είναι κοπέλα που δε της αρέσει το δυνατό σεξ,αλλά το σιγανο,έχω πάει μαζί της 5 φορές,η κοπελίτσα δε είναι για pse αλλά για gfe,εγώ πήγα 5 φορές μαζί της γιατί είναι γλυκούλα και ήθελα να ζήσω αυτό το gfe μαζί της,άμα θες pse και όχι gfe η κοπελίτσα αυτή δεν σου κάνει.
J
jimakos900
review reaction 1 redgarland, pipinokinigos28
03 Μαρτίου, 2022
jimakos900 Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα η ερωτηση μου ειχε να κανει με το αν η κοπελα δεχεται να την γλυψεις, οχι για το αν με παιρνει να την "σπασω" στο πηδημα.. Και εμενα μου αρεσουν οι "ηρεμες" συνευρεσεις.. Ευχαριστω.
review reaction 1 pipinokinigos28
11 Δεκεμβρίου, 2022
Πράκτωρ Θου Βου ενταξει μη τα λες τοσο χοντροκομενα,η κοπελα ειναι καλος χαρακτηρας και συμπαθητικη που την εχω παρει πολλες φορες μη μιλας ετσι ειναι γλυκουλα η κοπελα
B
burdeliaris99
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6